Chili: Poema’s in Torres del Paine

  • Ga op zoek naar de poema in Torres del Paine National Park Chili
  • Reis in een kleine groepje van max. 5 pers. en fotograaf Diego Araya
  • Ontdek de bijzondere geologie en fotografeer de adembenemende vergezichten
  • Een team van ‘wildlife trackers’ biedt u de maximale kans om de poema te zien
  • Ook de condor, de grijze vos en de wilde guanaco worden regelmatig gezien
  • Fotografiereis 8 dagen, vertrek oktober t/m april, vanaf € 5250,- p.p.

Uw natuurreis in het kort:
Dit is de ultieme reis voor wildlife enthousiastelingen die geïnteresseerd zijn in fotografie, spectaculaire vergezichten en de poema in het bijzonder. U brengt dagen door in Torres del Paine National Park in het Patagonië van Chili. Een schitterend gebied van sneeuw bedekte bergen, gletsjers en meren en het leefgebied van 50-100 poema’s.
Deze 8-daagse groepsreis begint in Santiago van waaruit u doorvliegt naar Punta Arenas in het uiterste zuiden van Chili. Vanaf hier is het nog 6 uur rijden naar Torres del Paine National Park. U verblijft in een zeer verantwoorde ecolodge in het hart van het park. Hier staat u iedere dag vroeg op om optimaal van het mooie licht gebruik te maken en de kans om de poema te zien te vergroten. Een team van ‘wildlife trackers’ trekt er iedere ochtend voor dag en dauw op uit om de poema’s te lokaliseren en houden via de radio contact met de groep.Torres del Pain National Park
’s Ochtends begint u in het oosten van het park en u eindigt aan de westzijde van het park om het mooiste licht te vangen. Tussendoor komt u terug bij het kamp voor lunch en een kleine siësta. Ook de poema’s zijn dan veel minder actief.
Naast de poema heeft ook de majestueuze Andescondor, een van de grootste vliegende vogels ter wereld, hier zijn thuis. Zij nestelen op de bergtoppen en overdag ziet met ze vaak op de thermiek omhoog zweven. De guanaco ziet u in ieder geval en met geluk ziet ook de zwaar bedreigde Huemal, een hertensoort en nationaal symbool van Chili.
De reis wordt begeleidt door professioneel fotograaf en natuurgids Diego Araya, die al diverse fotoboeken op zijn naam heeft staan. Hij helpt ook u graag bij het maken van schitterende foto’s.

Eco Camp Suite DomeBijzonder overnachten op uw natuurreis
Middenin Torres del Paine National Park ligt het bijzondere Ecocamp Patagonia, behorende bij de Global Ecosphere Retreats van The Long Run. U slaapt in een luxe safaritent/Suite Dome met een fantastisch uitzicht. Het kamp wordt duurzaam gevoerd met zonne-energie en composteerbare toiletten. Zo verblijft u comfortabel warm en toch dicht bij de natuur. Lees hier de ervaringen van andere reizigers op Tripadvisor.

Reisdata:
20 februari t/m 27 oktober 2018
16 november t/m 23 november 2018
17 december t/m 24 december 2018
3 maart t/m 9 maart 2019
10 april t/m 17 april 2019

Reissom Internationale Groepsreis:(min. 4 – max. 5 personen)
Vanaf €5250,- per persoon, op basis van een tweepersoonskamer, exclusief internationale vlucht naar Santiago. Inclusief Engelstalige fotograaf/gids, interne vluchten, de meeste maaltijden, parkgelden en excursies. Eenpersoonskamertoeslag €900,-.

Vraag hier het uitgebreide dagprogramma op.

Filter de reizen hier op een andere vertrekmaand of bestemming (zie linkerkolom).