Galápagos: Paradijs voor Fotografie

  • Bezoek één van de meest bijzondere wildlife gebieden ter wereld, te vinden op de lijst van UNESCO Werelderfgoed
  • Reis met de Natural Paradise, een kleine boot voor alleen uw selecte gezelschap van 16 personen
  • Scherp uw fotografievaardigheden aan met de hulp van wildlife fotograaf en filmmaker Sue Flood
  • Bekijk en fotografeer de blauwvoet Jan van Gent, de galápagosreuzenschildpad,  leguanen, pinguïns, roggen, haaien en fregatvogels van wel heel dichtbij
  • Bezoek het eiland Española tijdens de balts van de reuzenalbatros
  • 10 dagen, fotografiereis, 20 t/m 30 mei, vanaf € 6895,- per persoon
    *Of ga in april met walvishaai-expert en wildlife fotograaf Jonathan Green

Uw natuurreis in het kort:
Tijdens deze 10-daagse fotogafiereis heeft u de unieke mogelijkheid om samen met de professionele wildlife fotograaf en filmmaker Sue Flood de betoverend mooie Galapagoseilanden te ontdekken. De natuur die Charles Darwin geïnspireerd heeft tot het schrijven van de evolutietheorie!

Uw reis begint in Quito waar u twee dagen verblijft voordat u doorvliegt naar de Galapagoseilanden. Hier gaat u aan boord van het exclusief voor dit gezelschap gecharterde schip en reist u naar de meest afgelegen eilanden van de archipel; San Cristobal, Floreana, Española, Santa Cruz en Genovesa.

Als het gaat om het fotograferen van wildlife zijn er maar weinig plekken op aarde die kunnen wedijveren met de Galapagoseilanden. Door het ontbreken van enige vorm van schuwheid zijn de nesten van de reuzenalbatros, blauwvoetgent en fregatvogel naast de paden te bewonderen. Leguanen warmen zich aan de zon op de vulkanische rotsen en duiken plots in het water. Reuzenschildpadden ziet u als grote stippen op de berghellingen liggen en lopen niet weg als u dichterbij komt. Zeeleeuwenwelpen zwemmen en spelen onderwater met snorkelaars. Hier bewondert u ook zeeschildpadden, roggen en haaien die zich mengen met  een groot scala aan kleurrijke vissen.

Al reizend van eiland naar eiland helpt Sue u uw fotografievaardigheden te verbeteren. Zo bent u ervan verzekerd dat u alle natuurpracht die u op deze reis voor u lens krijgt ook goed kunt vastleggen. Dit is de enige plaats ter wereld waar u soms een stapje naar achteren zult moeten zetten voor het plaatsen van een dier in het juiste perspectief!

Uw reis draagt bij aan het behoud van dit bijzondere gebied en een donatie van €100,- aan Stichting Vrienden van de Galápagos is bij de reissom inbegrepen. Lees hier ook de blog van onze Wildlife Spotter.

Reisdatum:
20 mei t/m 30 mei 2018
* Vraag ook naar onze 8-daagse reis met walvishaai-expert en wildlife fotograaf Jonathan Green. Vertrek 1 en 8 april vanaf € 6495,- p.p.

Reissom internationale groepsreis (max. 16 personen):
Vanaf €6895,- per persoon op basis van een tweepersoonscabine en exclusief vlucht naar Quito.

Vraag hier het uitgebreide dagprogramma op of lees de blog van onze Wildlife Spotter.

Voor andere vertrekdata het hele jaar door kijkt u bij Galápagos: Biodiversiteit in de Voetsporen van Darwin. Of vraagt u naar ons 5-daagse Galápagos Avontuur vanaf €2395,- p.p.., waarbij u drie verschillende eilanden aan doet en overnacht in duurzame lodges.Napo Wildlife Centre Ecuador

Of breid uw reis uit met de Amazone van Ecuador en verblijf in een van de 18 luxe cabaňa’s van Napo Wildlife Centre. In eigendom van de Aňangu indianen en met zeer gerenommeerde onderscheidingen op het gebied van duurzaam toerisme ligt hier de focus op het regenwoud. Hier heeft u grote kans de hoatzin, harpij, reuzenotter en andere bewoners van de Amazone te zien. 4-daags arrangement o.b.v. volpension en activiteiten, incl. vlucht en transfers vanaf Quito €1250,- p.p..

Filter de reizen hier op een andere vertrekmaand of bestemming (zie linkerkolom).