Onze missie

All for Nature Travel brengt de natuur dichter bij de maatschappij en inspireert mensen door middel van reizen om ook hun bijdrage te leveren aan het behoud van onze planeet.

image description

Ultieme wildlife beleving

Met All for Nature Travel maakt u de mooiste wildlife reizen, die zijn samengesteld door experts op het gebied van natuurbescherming.

image description

Kleinschaligheid

Verblijf in kleinschalige, duurzame lodges in de ongerepte natuur. Reis individueel of in een kleine groep.

image description

Bijdrage aan de natuur

Uw reis draagt dubbel bij: middels de donatie vanuit de reissom en doordat duurzaamheid wordt gegarandeerd m.b.v. het Travelife Certificaat.

All for Nature Travel staat voor:

Alles voor de natuur

De natuur op onze planeet staat enorm onder druk als gevolg van bevolkingsgroei en overconsumptie. Alle activiteiten die All for Nature onderneemt zijn gericht op het behoud van de natuur op deze wereld. Door middel van duurzaam toerisme willen wij inkomsten voor de natuur realiseren en houding/gedrag in de maatschappij veranderen.
Daarbij kijken we uiteraard ook kritisch naar onze eigen ecologische voetafdruk, de bijdrage die wij genereren voor natuurbescherming en de compensatie van de CO2 uitstoot van de vluchten zoals geformuleerd in ons Duurzaam Toerisme & MVO beleid.

Iedereen voor de natuur

Verandering vindt pas plaats als men de problemen zelf ervaart. All for Nature Travel laat reizigers kennismaken met de schoonheid én kwetsbaarheid van onze natuur. Reizigers worden zo gestimuleerd ook hun verantwoordelijkheid daarin te nemen en zich in te zetten voor een betere wereld.
All for Nature Travel biedt lokale gemeenschappen op de bestemmingen inkomsten uit het toerisme als alternatief voor stroperij, houtkap en overbevissing. Pas als de natuur economische waarde heeft voor hun dagelijks bestaan gaan zij zich inzetten voor haar behoud.

31000 Bedreigde diersoorten
3900 Tijgers in het wild
29109 Bomen gekapt per minuut
1195762 onze bijdrage a/d natuur
Walvisachtigen en vissen

Op de helemaal onderaan genoemde reizen van All for Nature Travel heeft u een grote kans om walvissen te spotten. Onze reizen hebben ook veel te bieden op het gebied…

Tijger

Op de helemaal onderaan genoemde reizen van All for Nature Travel heeft u een grote kans om tijgers te spotten. Waar Afrika als het koninkrijk van de leeuw wordt gezien,…

Beer

Op de helemaal onderaan genoemde reizen van All for Nature Travel heeft u een grote kans om beren te spotten. Waar de leeuw in Afrika de koning van de dieren…

Een persoonlijk advies over uw mooiste wildlife reis?
Bel + 31 348 448 146 of e-mail info@allfornature.nl

De experts van All for Nature Travel

Aukje van Gerven

Aukje van Gerven

WILDLIFE TOURISM EXPERT

Annemiek van Gijn

OPRICHTER & WILDLIFE EXPERT

Caroline Thomas

KLANTBEHEER

Annemarie Voogt

MARKETING & COMMUNICATIE

All for Nature werkt samen met:

WordPress Cookie Plug-in door Real Cookie Banner