All for Nature is in 2010 opgericht door Annemiek van Gijn. Inzet voor een betere wereld was, en is nog steeds, haar drijfveer. Toerisme is een van de grootste industrieën ter wereld en in de reisbranche kreeg duurzaam toerisme toen nog weinig navolging. Met All for Nature Travel wilde zij een voorbeeld stellen.

Natuurbeschermingsprojecten zijn naarstig op zoek naar financiële middelen om hun doelstellingen te realiseren. De natuur op onze planeet rent achteruit als gevolg van overbevolking en overconsumptie. Enkel de wetenschap dat de mens in 2050 drie planeten nodig heeft om in haar mondiale voetafdruk te voorzien zet niet aan tot verandering. Dit gebeurt pas als mensen de problemen zelf ervaren.

Ook natuurbeschermingsorganisaties zien in dat de natuur alleen een kans krijgt als de lokale bevolking inkomsten krijgt uit haar behoud. Duurzaam toerisme biedt zulke inkomsten en is daarmee een alternatief voor stroperij, overbevissing en houtkap.

De negatieve voetafdruk van de vlucht naar de bestemming wordt uiteraard ook in de beoordeling meegenomen, maar reist u met All for Nature Travel dan weet u zeker dat u met uw reis bijdraagt aan het behoud van de natuur.

Naast de oprichter van All for Nature, was Annemiek van Gijn tot eind 2019 lid van het bestuur van de GlobeGuards, Hiermee ondersteunde zij kleine internationale natuurbeschermingsprojecten bij het realiseren van hun doelstellingen. Voorheen was zij European Representative van TOFTigers, een vrijwillige campagne van meer dan 300 internationale reisorganisaties die zich inzetten om het leefgebied van de tijger te beschermen. Zij reist al meer dan 35 jaar over de hele wereld op zoek naar het mooiste wildlife en ongerepte natuur en adviseert u graag persoonlijk.

Collega’s:
Caroline Thomas

Caroline is al vele jaren werkzaam in de reis- en recreatiebranche. Enthousiast over de prachtige wildlifefereizen en de inzet van All for Nature Travel voor behoud van de natuur is zij hier sinds 2018 met veel plezier aan het werk. Als medewerker verkoop onderhoudt zij contact met de klanten en agenten, die haar allemaal bijzonder waarderen om haar accuraatheid en perfectionisme.

Aukje van Gerven
Aukje is in 2024 gestart als Product Manager bij All for Nature Travel.  Zij werkt sinds 2010 in het ecotoerisme, waarbij ze bij stichting Rewilding Europe als Wildlife Tourism Manager veel kennis heeft opgedaan over natuurbescherminsgsprojecten in Europa. Daarnaast is Aukje ook de mede-oprichter van MOYO Training Foundation, een stichting die wildlife gidsen en ondernemers in het natuur toerisme traint om op een Nature Positive manier te werken. Ze heeft een passie voor de bergen en is vaak in Afrika, Canada, Zuid-Azië & Oceanië geweest. Ze reisde in het verleden zelfs op de fiets van Tanzania via de Hoorn van Afrika terug naar Nederland, waar haar liefde voor Afrika is ontstaan. Deze liefde en passie brengt ze graag over op de klant.

Annemarie Voogt
Annemarie heeft haar sporen in de reisbranche verdiend en een hart voor de natuur. Na haar studie aan het NHTV in Breda en heeft ze in diverse branches als marketing-en communicatie medewerker gewerkt. Sinds 2016 is zij werkzaam voor All for Nature Travel en verantwoordelijk voor de Marketing Communicatie en coördinator Duurzaam Toerisme.

Madeleine Snoek
Madeleine werkt sinds april 2023 als administratieve kracht voor All for Nature. Zij is zelf de grootste fan van onze reizen en net terug uit Congo en de Centraal Afrikaanse Republiek.

Accreditaties:
Travelife/ GSTC certified

All for Nature Travel is sinds 2014 Travelife Certified en voldoet daarmee aan de wereldwijd allerhoogste standaard voor de reisbranche op het gebied van duurzaamheid: de GSTC standaard. Uw zekerheid dat wij als reisorganisatie voldoen aan meer dan 200 duurzaamheidscriteria die betrekking hebben op ons interne beleid en management, productassortiment, internationale handelspartners en consumentenvoorlichting. In 2021 is dit certificaat weer vernieuwd.

award duurzaam toerisme, duurzame touroperatorBest International Wildlife Touroperator
Super trots zijn wij op deze Award die iedere twee jaar wordt uitgereikt door TOFTigers. Op 27 september 2018 mocht Annemiek deze namens All for Nature in ontvangst nemen. De doelstelling van TOFTigers is er op gericht om duurzaam toerisme door te voeren in de reisindustrie in India en Nepal om zodoende de tijger en zijn leefgebied te beschermen. Natuurbescherming werkt als lokale mensen inkomsten krijgen uit het behoud van die natuur. Duurzaam toerisme zorgt voor deze inkomsten. En dat is hard nodig want er zijn volgens de laatste tellingen nog maar 3200 tijgers over in India.
Lees meer over TOFTigers.

Biodiversity Innovation Award
All for Nature Travel laat zien dat duurzaam toerisme daadwerkelijk kan bijdragen aan natuurbescherming. Niet voor niets zijn zij winnaar van de Biodiversity Innovation Award 2011, uitgereikt door het ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie.
Uiteraard kan All for Nature deze bijdrage alleen realiseren met zeer begaafde partners en toeleveranciers, die het streven naar een betere wereld volledig onderschrijven. Dit is geformuleerd in het Duurzaam Toerisme & MVO beleid.

Wildlife reizen met mooie herinneringen

WordPress Cookie Plug-in door Real Cookie Banner