Chili's natuur biedt een ongelooflijke diversiteit aan ecosystemen. Variërend van de droge Atacama-woestijn, het ruige Andesgebergte, het Patagonisch regenwoud tot de hoge pieken van Torres Del Paine National Park in het zuiden van Patagonië. Ook  het einde van de wereld Tierra del Fuego/ Vuurland is onderdeel van Chili.

Atacama- woestijn
Dit is een gebied van buitengewone schoonheid dat op het maanlandschap lijkt vanwege de formaties van steen, versteend zout en zand, die millennia lang door overstromingen en winden op hun eigen manier zijn gevormd. U kunt hier zoutgrotten bezoeken en de imposante vulkaan Licancabur geeft de mogelijkheid om te genieten van een prachtige zonsondergang. Het is een van de ellerdroogste woestijnen ter wereld en weinig dieren kunnen hier overleven.

Huilo Huilo Biological Reserve
Meer dan 240.000 hectare gematigd Patagonisch regenwoud, onder de Chileense Andes, maakt deel uit van het Huilo Huilo Biological Reserve.  Dit junglegebied is een uniek en weinig onderzocht ecosysteem,maar van enorm wetenschappelijk en ecologisch belang.

Lees meer

Torres del Paine
Dit Nationale Park, gelegen in het zuiden van Chili, is een spectaculair natuurgebied met adembenemende landschappen. Met majestueuze bergpieken, meren, gletsjers en rijke flora en fauna, vormt het park een paradijs voor natuurliefhebbers.  De diversiteit aan wildlife, waaronder guanaco's, condors en poema's, draagt bij aan deze unieke ervaring.

Tierra del Fuego
Deze archipel, ook wel bekend als Vuurland, is te vinden aan het uiteinde van Zuid-Amerika.  De archipel is verdeeld tussen Argentinië en Chili en staat bekend om zijn ruige, ongerepte landschappen, met uitgestrekte toendra's, besneeuwde bergketens en dichte bossen.

Lees meer

Beste reismaand:Het hele jaar door
Meest gezien in: Huilo Huilo, Torres del Paine

De mooiste wildlife reizen naar Chili voor u geselecteerd

Laguna Amarga, puma photography, poema-fotografiereis, poema foto, Torres del Paine fotografie, fotoreis Chili

  Chili: Fotoreis Poema’s & Torres del Paine

  10 dagen

  Highlights van deze natuurreis: 10-daagse fotoreis naar Torres del Paine in het zuidelijkste puntje van Chili. Unieke kans om poema’s in het wild te fotograferen in de beste tijd van het jaar. Ga 2 dagen op pad met een landschapsfotograaf…

  0
  Gebaseerd op 0 Review
  reis Argentinië, reis Patagonie, reis Valdes

   Argentinië: Wildlife van Patagonië

   13 dagen

   Highlights van deze extensie: Deze 13-daagse reis laat het mooiste van Patagonië zien in Argentinië en Chili. Ga op zoek naar orka’s, pinguïns, zeeolifanten, poema’s en nog veel meer. Kijk uit naar de beroemde “beaching” orka’s op het schiereiland van…

   0
   Gebaseerd op 0 Review
   reis argentinie reis chili, reis patagonie, Torres del Paine, puma conservation safari, poema torres del paine

    Chili: Adembenemend Landschap & Wildlife

    13 dagen

    Highlights van deze natuurreis: Bezoek de droogste woestijn op aarde; de Atacama woestijn. Verken het regenwoud van Patagonië in het Huilo Huilo Biological Reserve. Doe een hike in het wereldberoemde Torres del Paine NP. Ga onder leiding van een professionele gids…

    0
    Gebaseerd op 0 Review

    All for Nature Travel

    image description

    Ultieme wildlife beleving

    Met All for Nature Travel maakt u de mooiste wildlife reizen. Geniet van ongerepte natuur en haar dierenleven.

    image description

    Kleinschaligheid

    Vanuit kleinschalige, duurzame lodges geniet u van ongerepte natuur en haar dierenleven. Individueel of in een kleine groep.

    image description

    Bijdrage aan de natuur

    Met uw reis, die voldoet aan de hoogste duurzaamheidsstandaard, draagt u direct bij aan de bescherming van het wildlife dat u ziet.

    WordPress Cookie Plug-in door Real Cookie Banner