klik op het kaartje om te vergroten

De natuur in Botswana is mooi, ongerept en bijzonder gevarieerd. Van moerassen in de beroemde Okavango Delta, woestijnen in de Kalahari tot de savanne van Chobe National Park. In vergelijking met de omringende landen is Botswana wel een hele dure bestemming, m.n. ook de Okavango Delta. De overheid houdt de prijzen bewust hoog om natuur te beschermen en grote toeristenstromen te vermijden.

De volgende parken kunt u met ons bezoeken:

De Okavango Delta
De Okavango Delta is de grootste binnenlandse delta ter wereld en kreeg in juni 2014 een plaatsje op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Hier is het wildlife de baas en bent u slechts een toeschouwer.

Lees meer

Makgadikgadi National Park
De Makgadikgadi Pans  in de Kalahari desert zijn de grootste zoutvlaktes ter wereld. De vlaktes zijn zo breed als Portugal op het breedste punt en bedekken meer dan 16.000 vierkante kilometer.

Lees meer

Chobe National Park
Chobe National Park ligt in het noordoosten van Botswana tegen de grens met Zimbabwe. De vegetatie bestaat voor het grootste gedeelte uit grasland en mopane bomen.

Lees meer

Kgalagadi Transfrontier National Park
Het is één van de zeven mooiste parken van Afrika; Kgalagadi Transfrontier Park. Onder leiding van Peace Parks zijn de grenzen naar Botswana en Namibië opengegaan en is het vroegere Kalahari Gemsbok/Mabuasehube Gemsbok nu het Kgalagadi Transfrontier Park geworden.

Lees meer

Central Tuli Block
Central Tuli Block is een groot natuurgebied van meer dan 60.000 hectares, gelegen aan de Limpoporivier in het oosten van Botswana op de grens met Zuid-Afrika. Hier kunt u grote kuddes olifanten zien. Ook de bruine en spotted hyena, leeuwen, cheeta's zijn te spotten. Maar deze regio is vooral bekend door de grote luipaarden populatie.

Alle parken en ondergenoemde reizen kunnen worden gecombineerd in een op maat uitgewerkt voorstel.

Beste reismaand:Het hele jaar door
Meest gezien in: Okavango Delta

De mooiste wildlife reizen naar Botswana voor u geselecteerd

treinreis Zuid-Afrika, treinreis safari, duurzame reis, treinreis Zambia, Treinreis Angola, treinreis Tanzania

  Zuidelijk Afrika: Safari per trein

  3-20 dagen

  Highlights van deze natuurreis: Reis duurzaam door zuidelijk Afrika per luxe trein. Stap uit bij de mooiste safaribestemmingen. Reis en slaap in alle luxe en comfort. Laat de adembenemende landschappen aan u voorbij glijden, zoveel mooier dan een vlucht van…

  0
  Gebaseerd op 0 Review
  Natural Selection, Botswana reis, safari Okavango, safari Kalahari, safari Makgadikgadi Pans

   Botswana: Desert & Delta Deluxe Selfdrive

   8 dagen

   Highlights van deze natuurreis: 8-daagse selfdrive naar de belangrijkste natuurgebieden van Botswana. U verblijft in comfort en neemt deel aan alle activiteiten die onze lodges aanbieden. Ontdek de Makgadikgadi Pans en slaap een nacht onder de open sterrenhemel. Aanschouw de…

   0
   Gebaseerd op 0 Review
   reis Olifanten Okavango

    Botswana: Wildlife van de Okavango

    7 dagen

    Highlights van deze natuurreis: Ontdek het wildlife in de beroemde Okavango Delta, UNESCO Wereld Erfgoed. Vlieg meermaals over deze grootste binnenlandse delta, een indrukwekkend schouwspel. Trek er 7 dagen, te voet, met de auto of de boot, op uit. U…

    0
    Gebaseerd op 0 Review
    luipaard Botswana

     Botswana: Luipaarden & Onderzoek

     6 dagen

     Highlights van deze natuurreis: Een exclusief kijkje achter de schermen bij luipaardenonderzoek in Tuli Block. Trek er 5 volle dagen met de onderzoekers te voet of op game drive op uit. Plaats cameravallen en leer alles over de territoria en…

     0
     Gebaseerd op 0 Review
     Natural Selection, Botswana reis, safari Okavango, safari Khwai safari, safari Okavango Delta

      Botswana: Privé Safari-Expeditie in de Okavango

      4 dagen

      Highlights van deze natuurreis/ extensie: Luxe privé expeditie naar het hart van de Okavango Delta. Overnacht in stijl, in een safarikamp dat speciaal voor uw gezelschap is opgezet midden in de wildernis. U heeft de meest authentieke safari-ervaring onder leiding…

      0
      Gebaseerd op 0 Review

      All for Nature Travel

      image description

      Ultieme wildlife beleving

      Met All for Nature Travel maakt u de mooiste wildlife reizen. Geniet van ongerepte natuur en haar dierenleven.

      image description

      Kleinschaligheid

      Vanuit kleinschalige, duurzame lodges geniet u van ongerepte natuur en haar dierenleven. Individueel of in een kleine groep.

      image description

      Bijdrage aan de natuur

      Met uw reis, die voldoet aan de hoogste duurzaamheidsstandaard, draagt u direct bij aan de bescherming van het wildlife dat u ziet.

      WordPress Cookie Plug-in door Real Cookie Banner