Onze reizen inspireren op het moment dat ze u als reiziger op een kwalitatief goed niveau laten kennis maken met ongerepte natuur en natuurbescherming. Wij besteden extra veel zorg aan de veiligheid en wij doen ons best om de aangeboden diensten zo goed en duurzaam mogelijk uit te voeren. Hiervoor zijn wij aangesloten bij de ANVR:

ANVR

ANVR (Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen)
All for Nature Travel (KvK 50322087) is aangesloten bij de ANVR. De ANVR hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van reizen en van informatie daarover.  De reizen op deze website worden aangeboden onder de ANVR-Reizigersvoorwaarden (ANVR Reisvoorwaarden voor pakketreizen en/of ANVR-Boekingsvoorwaarden voor losse reisdiensten en/of Gekoppeld Reisarrangement Voorwaarden) die van toepassing zijn op alle aanbiedingen op deze website tenzij uitdrukkelijk wordt aangegeven dat dit niet het geval is. Klik hier voor het lezen en opslaan van de ANVR-Reizigersvoorwaarden en overige belangrijke informatie.
Op het boekingsformulier moet u aanvinken dat u voor boeking kennis hebt genomen van en akkoord gaat met de ANVR-Reizigersvoorwaarden (ANVR-Reisvoorwaarden voor pakketreizen en/of ANVR-Boekingsvoorwaarden voor losse reisdiensten en/of Gekoppeld Reisarrangement Voorwaarden) en overige ANVR-informatie. Bekijk hier de ANVR brochure ‘Alles wat je moet weten voordat je op reis gaat’.

Bekijk hier ons ANVR-certificaat.

Voor uw zekerheid is All for Nature Travel aangesloten bij Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en het Calamiteitenfonds:

SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden)Stichting Garantiefonds Reisgelden, SGR
All for Nature Travel (KvK nr. 50322087 is aangesloten bij SGR. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze website gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.
NB: M.i.v. van 1 februari 2021 en tot nader order voert de SGR een verplichte consumentenbijdrage in van € 5,- per persoon, per boeking. Deze bijdrage is bedoeld om het vermogen van de SGR weer op peil te brengen na corona. Het vermogen was als gevolg van faillissementen onder een bepaald niveau gekomen en om in de toekomst toch aan de garantieverplichtingen te kunnen voldoen, wordt nu deze bijdrage opnieuw ingevoerd. Wij zullen deze bijdrage aan de SGR moeten afdragen en zullen deze netto aan u doorberekenen.

SGRZ (Stichting Garantiefonds Reisgelden voor de zakelijke markt)
All for Nature Travel (KvK nr. 50322087) is ook aangesloten bij SGRZ. U kunt ons lidmaatschap controleren via http://www.sgrz.nl/. Binnen de grenzen van de SGR voor bedrijfsreizenSGRZ-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGRZ. De SGRZ Garantie houdt in dat de opdrachtgever ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

Calamiteitenfonds
All for Nature Travel (KvK nr. 50322087) is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. De garantie van het Calamiteitenfonds houdt in dat u als reiziger die deelneemt aan een reis
waarop de garantie van toepassing is:

  • (een deel van) uw reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren;
  • de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij vervroegd moeten repatriëren.

Onder calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis.

Wij wijzen u er op dat het Calamiteitenfonds alleen de kosten voor aangevangen reizen afdekt. Voor het annuleren voor vertrek, adviseren wij een annuleringsverzekering die ook het risico voor terrorisme en natuurgeweld afdekt. Vraagt u hiernaar bij uw verzekering.

Wij willen er wel op wijzen dat u de wens heeft een reis te maken in een ander land, met een andere cultuur en andere gewoonten. Tijdens de rondreis in deze landen kunnen zich soms situaties voordoen die niet opgenomen zijn in het programma en die wij van hieruit niet altijd in de hand hebben. Zoals bijvoorbeeld een kapotte auto, ziekte chauffeur/ gids, vertraging van treinen en binnenlandse vluchten etc.

Daarnaast kiest u ervoor om kennis te maken met wetenschappelijk onderzoek en natuurbescherming. Dit zijn normaal gesproken geen toeristische activiteiten. Onderzoekers zijn gedreven persoonlijkheden die natuurbescherming boven alles stellen. Wij vragen van u dan ook een flexibele instelling, zodat u zo optimaal mogelijk van uw reis kunt genieten.

En om onze duurzaamheid en bijdrage aan natuurbescherming te garanderen zijn wij Travelife Certified:

Travelife Sustainable System for Tour Operators
Het is goed dat duurzame toerisme en groene reizen zijn ingeburgerd in de samenleving en dat mensen steeds vaker verantwoord op reis willen gaan. Het is ook belangrijk dat de geclaimde duurzaamheid wordt waargemaakt. All for Nature Travel is Travelife Certified en voldoet daarmee aan de wereldwijd allerhoogste duurzaamheidsstandaard voor de reisbranche: de GSTC. Uw zekerheid dat wij als reisorganisatie voldoen aan meer dan 200 duurzaamheidscriteria die betrekking hebben op ons interne beleid en management, productassortiment, internationale handelspartners en consumentenvoorlichting.

De mooiste wildlife reizen

WordPress Cookie Plug-in door Real Cookie Banner