Waghoba Eco Lodge - Tadobe National Park - India

Waghoba Eco Lodge is een duurzaam luxe resort, gelegen in de bufferzone bij het Tadoba National Park in India. In 20 minuten bent u via de Khutwanda gate in het park en gaat u op zoek naar de tijger en ander wildlife.

De lodge heeft 14 individuele en ruime cottages met eigen terras. Het luxe zwembad biedt u een welkome afkoeling. In de bibliotheek/lounge kunt u voor achtergrondinformatie terecht. Ook delen ervaren natuurgidsen hun kennis met u tijdens dagelijks presentaties. De lodge is geheel duurzaam gebouwd in de sfeer van lokale architectuur. Met adobe stenen die ter plekke gemaakt zijn en dakpannen door lokale pottenbakkers gefabriceerd.

Voor de vogelliefhebbers is deze lodge extra interessant. Op het terrein van de lodge ligt een hide die uitkijkt over een klein watermeertje. In het ochtend- en avondlicht maakt u hier de mooiste foto’s. Als u hier langer wilt doorbrengen is er ook aan comfort gedacht. Er zijn banken en een koffiezetapparaat.

Tadoba behoort tot de topparken die bekend staan om de vele tijger- en ander wildllife sightings. U kunt hier op jeepsafari, bootsafari, wandelsafari of nightdrive. Of trek er op uit op een mountainbike onder begeleiding van een gids.

Reizen met deze bijzondere overnachting

WordPress Cookie Plug-in door Real Cookie Banner