Mombo Camp - Okavango Delta - Botswana

Het overweldigend luxe en duurzame Mombo Camp is gelegen in het beroemde Moremi Game Reserve in Botswana. Gelegen in het beste en meest wildrijke deel van de Okavongo Delta, in de noordoostelijke hoek van Chief’s Island – ooit het jachtgebied van een stamleider. Vanuit hier ontdekt u het overvloedige wildlife van de delta.

Bij deze lodge is ook het Rhino Monitoring Team gevestigd. Medewerkers van het team geven u graag inzicht in het Botswana Rhino Re-introduction Project.

Mombo Camp is gerenoveerd in 2018 en een groot deel van het hout en canvas is hergebruikt. Zo heeft het de tradities en geschiedenis van het legendarische originele kamp behouden. Mombo Camp is omgeven door struikgewas van gigantische mangosteen- en vijgenbomen. Acht ruime suites bieden weidse uitzichten over de oevers vol met wilde dieren. Elke suite heeft een zitkamer, aparte slaapkamer, binnen- en buitendouches en in de buitenlucht een tweepersoonsslaapbank, een verzonken bank, een dompelbad en een veranda rondom. U verblijft in het exclusieve Mombo vanaf €2000,- per persoon per nacht. Hiervoor krijgt u allerbeste wildlife ervaring op het allerhoogste niveau én op de beste plek in de Delta, op Chief’s Island in Moremi Game Reserve!

Reizen met deze bijzondere overnachting