Duke's Camp - Okavango Delta - Botswana

In 2023 is er een nieuw duurzaam en luxe safarikamp geopend midden in de wildernis van de noordelijke Okavango Delta in Botswana; Duke’s Camp. Het camp opereert volledig op zonne-energie en het is vernoemd naar Sarefo ‘Duke’ Sarefo, de beschermer van dit ongerepte stuk wildernis die 80 jaar geleden hier geboren is. Het ligt direct aan de Selinda Spillway, een rivier die het meest wildrijke gebied van de delta doorkruist. Water vloeit hier in principe het hele jaar door, waardoor dit een ideale uitgangsbasis is voor de beroemde mokorotrips. Vredig door het water glijdend gaat er een heel andere wereld voor u open…

Duke’s Camp heeft 8 en-suite canvas suites op verhoogde houten dekken, allemaal met een prachtig uitzicht op de Okavango Delta. De inrichting is luxueus, comfortabel en vol karakter. Perzische tapijten op houten vloeren, handgesneden hemelbedden, koperen beslag en prachtige Afrikaanse en natuurhistorische memorabilia. In het hoofdgedeelte van Duke’s Camp vindt u een elegante Perzische theetent, een lounge/bibliotheek en een zwembad.

Safari’s in Botswana staan ​​bekend om hun exclusiviteit, en Duke’s Camp is hierop geen uitzondering. Het kamp ligt op een privéconcessie die niet alleen zorgt voor exclusiviteit weg van de drukte, maar ook voor flexibele invulling van alle activiteiten.

Reizen met deze bijzondere overnachting

WordPress Cookie Plug-in door Real Cookie Banner