M/S Polar Front - Arctisch gebied en Noorwegen

De M/S Polarfront is een zeer comfortabel en ruim opgezet expeditieschip dat vaart in Arctische wateren en rond Noord-Noorwegen. Het schip is in 2018 gerenoveerd  en biedt plaats aan 16 passagiers, 9 bemanningsleden en 2 gidsen. Het is gezellig ingericht en van de nodige gemakken voorzien die nodig zijn tijdens de expeditie. Zo is er een restaurant en een gezellige salon voor presentaties. U kunt zelfs een bezoekje brengen aan de sauna en hottub, in combinatie met een duik in het koude zeewater. Alle hutten worden dagelijks schoongemaakt en er is een wasservice beschikbaar.

Met uw verblijf op dit schip geniet u optimaal van de ‘outdoor experience’. Met 2 grote zodiacs, 2 waterfietsen en een ervaren expeditie team biedt het de ultieme Arctic wildlife ervaring met het grootste comfort.  Het is klein als een jacht en sterk als een expeditie vaartuig.

De sfeer aan boord is informeel en ongedwongen. U bent vrij om te gaan en te staan waar u wilt. Neem eens een kijkje bij de kapitein op de brug, of bij de chefkok in de kombuis. U bent overal welkom bij de vriendelijke bemanning van het schip.

Reizen met deze bijzondere overnachting

WordPress Cookie Plug-in door Real Cookie Banner