tijger ©Martin van Lokven

India: Tiger Hotspots

richtprijs 4.795

Highlights van deze natuurreis:

 • Verblijf in Ranthambore en Bandavgarh NP, de twee beste parken om tijgers te spotten.
 • Ga in het totaal negen keer op privésafari in beide parken.
 • Bandavgarh NP was het leefgebied van tijgerin Raj Bhera uit de BBC documentaire Dynasties.
 • Ga op zoek naar de tijger, luipaard, lippenbeer, de Indiase wilde hond en andere bijzondere dieren.
 • De setting in Ranthambore NP is fotogeniek en de tijgers zijn zeer relaxed en gewend aan safari-auto’s.
 • Nu met gratis overnachting.
 • Beoordelingen 0 beoordelingen
  0/5
 • Reistype Reistype
  Privéreis
 • Reisperiode okt. t/m mei
  0/8
Vraag offerte aan

Laat uw reis op maat uitwerken

Alles over reis: India: Tiger Hotspots.

Uw reis begint in Delhi voordat u doorvliegt naar Bandavgarh National Park in Madhya Pradesh. Deze deelstaat wordt niet voor niets de tijgerstaat van India genoemd. Meer dan 10% van de totale wereldpopulatie tijgers leeft hier. Het Bandhavgarh Fort, waarnaar het park is vernoemd, is te bezoeken en biedt adembenemende uitzichten. Naast de tijger en zijn gedrag, laat uw gids u uitgebreid kennis maken met haar prooidieren en het vogelleven. De BBC televisiedocumentaire Dynasties is hier opgenomen, maar tijgerin Raj Bhera leeft helaas niet meer. U gaat hier vier keer op privésafari terwijl u verblijft in een Jungle Lodge. Ook de Aziatische olifant heeft dit park sinds een aantal jaren gedefinieerd als thuisbasis en is spontaan terug gekeerd.

Tussendoor heeft u een overnachting in Delhi voordat u met de trein doorreist naar het volgende park. Ook Ranthambore in de deelstaat Rajastan is vernoemd naar het fort dat er staat, het was de privéjachtgrond van de Maharadja van Jaipur en zelfs de koningin van Engeland heeft hier in de jaren ’40 nog gejaagd met haar man. De combinatie van het gemak waarmee tijgers kunnen worden gefotografeerd en het dramatische landschap hebben ervoor gezorgd dat vele tijgerdocumentaires voor de televisie hier zijn opgenomen. Voordat u hier op game drive gaat is er eerst een bootsafari op de Chambalrivier gepland waar u op zoek gaat naar de zeldzame gaviaal, de krokodil met de bijzonder lange snuit. Vervolgens gaat u nog vier keer op een exclusieve game drive op zoek naar tijgers, luipaarden, lippenberen en Indiase wilde honden en hun prooidieren….

Met deze reis ondersteunt u TOFTigers.

Tijger vakantie

 

Uw wildlife ervaring compleet verzorgd
Wat is bij deze reis inbegrepen?.
 • Volledig verzorgd vervoer en binnenlandse vluchten, zoals omschreven in het dagprogramma
 • 9 privé game drives met uw eigen Engelstalige natuurgids*
 • Alle maaltijden en activiteiten zoals omschreven in het dagprogramma
 • 9 overnachtingen op 3-4 sterren niveau in een tweepersoonskamer
 • Entreegelden Nationale Parken
 • Een bijdrage aan TOFTigers. Deze bijdrage is onderdeel van de investering die All for Nature direct en indirect doet in natuurbescherming. De hoogte verschilt per reis, maar in het totaal wordt gemiddeld 5% van de reissom geïnvesteerd in natuurbescherming, zoals geformuleerd in ons MVO-beleid.
 • Aangesloten bij de ANVR en dekking via SGR (SGR garantie)
 • Handig & leuk in de voorbereiding en mee op reis: uw eigen All for Nature Travel app
 • De reissom vanaf €4795,- is per persoon o.b.v. twee samenreizende personen.
  *Het is mogelijk om ca. €1000,- per persoon aan kosten te besparen als u geen privé safari’s/game drives neemt. M.n. in Ranthambore raden wij dit af omdat u dan met 6 personen van verschillende lodges wordt ingedeeld voor de game drive zonder een goede natuurgids.
 • Boek in 2024 en profiteer van één gratis overnachting in één van deze lodges


ALL FOR NATURE TRAVEL IS UITGEROEPEN TOT BESTE WILDLIFE TOUROPERATOR 2018

TOFTiger award

Niet bij de reis inbegrepen?.
 • Internationale vlucht. Deze boeken wij graag voor u.
 • Boekt u uw vlucht via ons, dan wordt deze volledige gecompenseerd met GreenSeat Gold Standard.
 • Reis & annuleringsverzekering
 • Drankjes, fooi en persoonlijke uitgaven
 • Verplichte consumentenbijdrage SGR € 5,- p.p
 • Bijdrage Calamiteitenfonds (€2,50 per boeking) Deze bijdrage is verplicht zodat u aanspraak kunt maken op de garantieregeling.
 1. Dag 1 Aankomst in Delhi

  Bij uw aankomst op Indira Gandhi International Airport in Delhi wordt u door onze gids naar uw hotel gebracht. U verblijft deze nacht in het comfortabele Andaz by Hyatt in de buurt van de luchthaven.

  Delhi, de hoofdstad van koning- en keizerrijken is nu een uitgestrekte metropool met een fascinerende mix van het verleden en het heden. Het is een perfecte introductie op de gemengde cultuur van een oud land.

 2. Dag 2 Vlucht Jabalpur en transfer naar Bandavgarh National Park

  In de ochtend vliegt u naar Jabalpur, van waaruit u nog 4 uur onderweg bent naar Bandavgarh National Park. U verblijft de komende 3 nachten in de Bandavgarh Jungle Lodge op basis van volpension inclusief activiteiten. U komt in de middag aan en u zult samen met uw natuurgids nog een wandeling maken in de omgeving van de lodge. Wilt u meer luxe en avontuur verblijf hier dan in het Tree House Hideaway.

 3. Dag 3 Game drives in Bandavgarh

  ’s Ochtends wordt u vroeg gewekt. Genietend van de mistige ochtend en het geluid van de vogels nuttigt u een kopje koffie of thee, voordat de ‘jungle safari’ in Bandhavgarh National Park begint. Bij het aanbreken van de dag vertrekt u op privésafari samen met uw natuurgids, de fotograaf en een gids van het park: een exclusieve game drive.

  Bandhavgarh National Park
  Gelegen tussen het Vindhyagebergte in Madhya Pradesh ligt Bandhavgarh met een oppervlakte van 435 km² en een gevarieerde flora en fauna; een gemengd bos met grote delen bamboe, waar ook grasland is vertegenwoordigd. Zo’n 150 soorten vogels, het axishert en de vier-hoornige antilope hebben hier, naast vele andere soorten, hun leefgebied. Ook de tijger struint hier rond, in grote getalen: gemiddeld één tijger op iedere 3,5 km². Hoewel het goed nieuws is dat de tijgerpopulatie toeneemt, heeft dit een weerslag op het aantal prooien. Het park is op dit moment bezig om de verspreiding van de tijgers te stimuleren. Het Bandhavgarh Fort, waarnaar het park is vernoemd, is te bezoeken en biedt adembenemende uitzichten. Hier vindt u ook een 10 meter lang liggend beeld van Vishnu en religieuze muurtekeningen uit de 10e eeuw.
  De ochtend is het meest geschikte moment om op zoek te gaan naar de tijger en andere wilde dieren.

  ’s Middags na de lunch herhaalt het ochtend programma zich en gaat u weer op safari. Hierna wordt u teruggebracht naar de lodge. Bij terugkomst heeft u tijd om te ontspannen en bij te komen van de vele indrukken van deze dag. Het diner wordt voor u verzorgd. U verblijft deze nacht wederom in de Bandhavgarh Jungle Lodge.

 4. Dag 4 Game drives Bandavgarh

  Zie beschrijving dag 3

 5. Dag 5 Terug naar Delhi

  Deze ochtend heeft u nog een nature walk in de omgeving voordat u terug reist naar Delhi via Jabalpur. U verblijft de komende nacht in een kleinschalig middenklasse hotel gesitueerd in het nobele deel van South Delhi, de Defence Colony. Indien u het van te voren aangeeft kunt u hier dineren op het dakterras. Hier bent u ook al in de buurt van het station waar u de volgende ochtend vroeg vertrekt.

  Verblijf Colonel Retreat o.b.v. logies/ontbijt

 6. Dag 6 Reis naar Ranthambore NP

  Vroeg in de ochtend wordt u naar het treinstation gebracht. Hier neemt u de trein naar  Sawai Madhopur in de buurt van Ranthambore. Na 5 uur wordt u op het station opgewacht en naar het Ranthambore Regency gebracht. Uw thuis voor de komende 3 dagen.

  Verblijf in Ranthambore Regency in standaardkamer o.b.v. volpension incl. activiteiten.

 7. Dag 7 Game drives Ranthambore

  Ranthambhore National Park is onderdeel van het veel grotere Ranthambhore Tiger Reserve in het Sawai Mathopur district van Oost-Rajastan. De naam is afkomstig van het fort bovenin de heuveltoppen 200 meter boven het park. Het is waarschijnlijk het meest bekende tijgerreservaat van India omdat vele tijgerdocumentaires voor de televisie hier zijn gedraaid.

  In de ochtend en de middag gaat u weer met uw eigen natuurgids op privésafari in de verschillende zones van het park op zoek naar de tijger. In dit park worden de meeste tijgers gespot en bij iedere tijger hoort een verhaal….

  U verblijft weer in Rantahmbore Regency o.b.v. volpension incl. exclusieve game drives. Of waardeer uw reis op met het luxe en duurzame Khem Villas.

 8. Dag 8 Game drives Ranthambore

  Zie beschrijving dag 7

 9. Dag 9 Aankomst Nederland of België

  Deze ochtend neemt u de trein terug naar Delhi waar u nogmaals verblijft in het duruzame Andaz by Hyatt in de buurt van de luchthaven. Hier heeft u een dagkamer en kunt u zich opfrissen en uitrusten voordat uw internationale vlucht vertrekt. In de nacht vliegt u terug naar Brussel of Amsterdam waar u ’s ochtends aankomt.  Als het goed is kijkt u terug op een fantastische reis met vele mooie foto’s!

  PS: Beide parken hebben een bijzonder grote succeskans op het zien van de tijger. Daarnaast wordt Ranthambore vanwege zijn geschikte ligging op vele toeristische routes ingepland. Dit betekent helaas dat beide parken druk bezocht zijn, ook door mensen uit India zelf, en om deze reden boden wij deze parken in het verleden ook niet aan. Mede met dank aan TOFTigers hebben beide parken de toeristische stromen weten te reguleren en vinden wij het weer de moeite waard om hier safaris aan te bieden. Als u op zoek bent naar meer ongereptheid, dan adviseren wij onze andere tijgerreizen waar ook al onze reizigers tot nu toe tijgers hebben gezien….

 10. Uw reis verlengen? Met een bezoek aan Taj Mahal, Jodhpur of aan het strand?

  Vertel ons uw wensen en wij breiden uw reis graag uit!

  Wat dacht u bijvoorbeeld van een verblijf aan de kust bij Kerala in het 4-sterren Marari Beach.

Tijger Bandhavgarh National Park ©Martin van Lokven
Tijger voor de camera ©Martin van Lokven
Ranthambore Fort in het groene seizoen ©All for Nature
Bij deze reis hebben wij de volgende lodge(s) voorzien. Voor meer informatie klik op de foto´s.

Bandavgarh Jungle Lodge bij Bandavgarh National Park

Of waardeer uw reis op in Bandavgarh National Park met het Treehouse Hide Away

pugdundee, treehouse hideaway, bandavgarh, tijgersafari, safari bandavgarh

 

Ranthambore Regency bij Ranthambore National Park

Ranthambore regency, Ranthambore NP

Of waardeer uw reis op met Khem Villas in Ranthambore National Park

Onze kleinschalige, duurzame lodgesDoor hier te verblijven draagt u bij aan het behoud van de natuur

Deze accommodaties zijn door ons zorgvuldig geselecteerd op basis van hun bijdrage aan een betere wereld. Het liefst maken wij gebruik van kleinschalige accommodaties, die binnen de eigen familie worden gerund. Zij liggen bij voorkeur in de ongerepte natuur dicht bij de ingang van de parken. Ze benadrukken de gastvrijheid van de bevolking en zijn altijd in lijn met het unieke karakter van de plaats die wordt bezocht.

 

Dit zijn onze aanbevelingen. Deze accommodaties zijn geliefd, dus wees er op tijd bij! Verblijft u liever in een andere duurzame lodge? Wij passen de privéreis graag op maat voor u aan.

 

Wij zijn Travelife Certified en voldoen daarmee aan de hoogste standaards op het gebied van duurzaamheid.

Klik op bovenstaande voor praktische reistips ter informatie. De exacte en up-to-date praktische reisinformatie krijgt u van ons bij boeking.

U heeft een goede bescherming nodig tegen de zon. Zonnebrandcrème met een hoge factor, een goede zonnebril en een hoed of pet zijn een vereiste. Voor een eventuele trekking te voet is het belangrijk dat u camouflagekleuren draagt. Wij adviseren u dan ook stevige wandelschoenen en een lange broek om u te beschermen tegen scherpe dorens.

Indien u in het winterseizoen reist, adviseren wij u om ook warme kleding mee te nemen omdat de avonden en nachten fris kunnen zijn. Volgens de normen en waarden van het land is het gebruikelijk dat vrouwen hun benen en schouders bedekken. Tijdens het verblijf bij de lodges bent u uiteraard helemaal vrij om te dragen wat u wilt. Wij zouden het echter op prijs stellen als u voor bezoek aan de dorpjes een lange rok of broek mee zou kunnen nemen. Een sarong is altijd handig.

Zwemkleding mag niet ontbreken in uw bagage. Vergeet vooral ook uw verrekijker, camera, zaklamp en waterfles niet. Houdt u er ook rekening mee dat u voldoende batterijen of volle accu’s meeneemt voor uw camera omdat die tijdens uw verblijf niet altijd kunnen worden opgeladen. Als u in de wintermaanden (december t/m februari) reist adviseren wij u om een winterjas mee te nemen voor de game drive in de ochtend.

Verder niet vergeten: Kleine dagrugzak of reistas, anti-muggenmiddel, money-belt, medicijnen (indien van toepassing), paspoort en kopie, verzekeringspapieren en kopie, vaccinatieboekje en kopie, reischeques, geld en creditcard, vliegtickets of e-ticketnummer en EHBO-set. O.R.S. tegen het uitdrogen bij darmproblemen is zeker aan te bevelen.

All for Nature betekent alles voor de natuur en dat is precies wat zij voor ogen heeft. Wij hebben er alles voor over om de natuur op deze planeet te beschermen en te behouden voor toekomstige generaties. Dit komt o.a. tot uiting in ons Duurzaam Toerisme en MVO beleid.

U als reiziger kunt ook heel veel doen om de natuur op verre reizen in stand te houden en er voor te zorgen dat lokale mensen inkomsten krijgen uit het behoud van de natuur.  Vraagt u bijvoorbeeld altijd toestemming om een foto van lokale mensen te maken en leert u een paar standaard zinnetjes in de lokale taal ter begroeting, dat maakt het contact een stuk gemakkelijker: Hallo is Namaste en dankuwel is Shukriya in de lokale Hindi taal.

Reis plasticvrij
We gebruiken het allemaal en we komen het overal tegen. In winkels, maar ook langs de weg en in de natuur zoals in de zee. Op prachtige reisbestemmingen worden paradijselijke stranden, bossen en berggebieden vervuild door plastic dat veelal door toeristen is gebruikt. Vooral wegwerp plastic, zoals rietjes, flessen en tasjes, blijven in grote hoeveelheden in de natuur achter. Om ervoor te zorgen dat we van de mooiste plekken ter wereld kunnen blijven genieten, geven we u vijf tips om uw plasticgebruik op vakantie te verminderen.
1. Check of u in uw vakantieland uit de kraan kunt drinken: waterinhetbuitenland.nl.
· Drinkwater uit kraan? Neem een hervulbare waterfles mee.
· Geen drinkwater uit de kraan? Schaf aan het begin van uw verblijf een grote verpakking water aan en vul uw flesje. Bij de meeste van onze duurzame accommodaties kunt u water tappen. Zo niet, alleen al door er naar te blijven vragen wordt het personeel gestimuleerd hier aan bij te dragen.
2. Zeg ‘nee’ tegen plastic rietjes.
3. Neem altijd een (boodschappen)tas mee.
4. Neem zelf shampoo, douchegel en bodylotion mee.
5. Zin in een vakantie uitje? Doe mee aan lokale ‘beach clean-ups!’

Meld wildlife crime met je smartphone
Wilde dieren over de hele wereld worden bedreigd door illegale handel. Ook als reiziger kunt u helpen bij de strijd tegen de illegale handel in wilde dieren. U kunt bijvoorbeeld een beer in een kooi tegenkomen of ivoor dat verkocht wordt op een markt. Via de speciale Wildlife Witness app kan iedereen die op reis misstanden ziet een foto hiervan maken en de exacte locatie van een incident vastleggen zonder bemoeienis ter plaatse. De melding wordt doorgegeven aan TRAFFIC, de organisatie die handel in wilde dieren monitort en criminele netwerken op deze manier kan volgen. Meer over deze app.

De munteenheid in India is de Indiase Rupee (INR). Het is verboden rupees in en uit te voeren. Traveller cheques en buitenlands geld kunnen uitsluitend worden gewisseld bij banken of officiële wisselkantoren. Bewaar de kwitanties, omdat die benodigd zijn om het geld bij vertrek uit het land weer terug te wisselen. Let u er op dat biljetten van 500 en 1000 INR sinds 8 november 2016 uit roulatie zijn genomen en niet meer worden geaccepteerd als betaalmiddel.

Het is aan te raden om in ieder geval een creditcard en pinpas mee te nemen. Voordat u vertrekt adviseren wij om te checken bij uw bank of uw bankpas ‘aan’ staat voor de periode dat u buiten Europa bent. International Visa en Mastercard zijn algemeen geaccepteerd en in veel steden kunt u ook geld pinnen. Het beste kunt u bij aankomst op de luchthaven in het betreffende land uw geld wisselen of pinnen.

Wij raden u wel aan om indien u op eigen gelegenheid reist altijd een klein bedrag in Amerikaanse dollar (100 $) op zak te hebben in kleine coupures. Buiten de lokale valuta is dit nog steeds het meest geaccepteerde betaalmiddel.

Let u er tijdens de reis op dat u altijd genoeg kleingeld op zak heeft. Dit bespaart u veel tijd en problemen bij het afrekenen van maaltijden, souvenirs, etc..

Dit immense land heeft drie hoofdseizoenen: winter, zomer en de moessonperiode. De wintermaanden van november tot en met maart zijn aangenaam en droog met zonnige dagen en temperaturen overdag van 25-30°C. Vroeg in de ochtend op safari kan het vooral in december en januari nog fris zijn met minimum temperaturen van 5-7°C. De zomermaanden van april tot en met juni zijn vaak erg warm. In april en mei is het overdag vaak 35°C of hoger.

De zuidwestelijke moesson ontstaat gewoonlijk begin juni aan de westkust en verspreidt zich daarna over de rest van het land. De moessontijd kenmerkt zich door korte en (zeer) krachtige regenbuien, waardoor de neerslag in mm weliswaar hoog is, maar het gewoonlijk een groot deel van de dag droog is. Tegen eind september is de moesson in de meeste gebieden voorbij, behalve in het zuidoosten. Hier wordt de grootste regenval juist in oktober en november gemeten.

U heeft een paspoort nodig dat nog minimaal 6 maanden geldig is vanaf de datum van terugkomst. Let u er ook op dat uw paspoort nog minimaal 2 lege bladzijdes heeft voor stempels. Een visum voor India is verplicht.

Houders Nederlands of Belgisch paspoort
Sinds enkele jaren is het voor houders van een Nederlands of Belgisch paspoort niet meer mogelijk om een visum aan te vragen via de ambassade bij de Indiase overheid. Een digitaal ETA visum is verplicht. Het proces bestaat uit de volgende vier stappen:

 1.  Vraag het ETA visum online aan via https://indianvisaonline.gov.in/visa/tvoa.html
 2. Betaal het visum online
 3. Ontvang een bevestiging online. Let op: enkel de mail is niet voldoende. U moet het visum met foto uitprinten via de website hier boven.
 4. Toon de bevestiging bij aankomst in India en ontvang een formeel visum/ stempel in het paspoort.

Op safari vragen wij u om zich aan de volgende regels te houden:

 • Houd afstand van wildlife en vraag uw gids niet om dichterbij te gaan voor die ene foto
 • Maak zo min mogelijk geluid om de dieren niet te verstoren
 • Neem al het afval mee terug naar het kamp
 • Luister ten alle tijden naar uw gids, ook voor uw eigen veiligheid!

Houdt u bij het kopen van souvenirs in gedachte dat dit een van de weinige manieren van de lokale bevolking is om inkomsten te krijgen uit het toerisme. Afdingen is normaal, maar maakt u er geen sport van om altijd overal de goedkoopste deal te krijgen. Het is uiteraard niet toegestaan om souvenirs van bedreigde planten en dieren mee de grens over te nemen. Let op hieronder vallen dus ook dat mooie stukje koraal dat u zelf heeft gevonden of armbanden van olifantenhaar. Voor meer informatie kijk op WNF – Foute souvenirs.

Het tijdsverschil met de officiële Greenwich tijd is +5,5 uur. Tijdens de zomertijd is het 3,5 uur later in India dan in Nederland en België. Tijdens de wintertijd is het 4,5 uur later.

Corona blijft een belangrijk punt van aandacht en reizen is het makkelijkst en veiligst als u zelf volledig bent gevaccineerd en geboosterd tegen COVID. Ieder land heeft zijn eigen inreisvoorwaarden en aanvullende maatregelen ter plekke. Bijv.: volledige vaccinatie, boosterprik, soort en geldigheid betreffende vaccin, Fit to Travel/genezen verklaring, 2 of 3G beleid, inreis-formulieren, Digitaal Corona Certificaat etc. Een goede voorbereiding op uw reis blijft dus belangrijk. Bekijk op de overheidspagina Nederland Wereldwijd wat de voorwaarden voor uw bestemming zijn en check deze ook nogmaals voor vertrek. U bent zelf verantwoordelijk voor de juiste en geldige inreis- en/of vaccinatiedocumenten.

Voor informatie over andere vaccinaties verwijzen wij u door naar de plaatselijke GGD voor een advies op maat. Zij kunnen u ook adviseren over malaria. Meer informatie vindt u ook op de site van het landelijk coördinatiecentrum reizigersadvisering www.lcr.nl.  Het rioleringssysteem in India is helaas niet goed ontwikkeld. Wat betreft de hygiëne raden wij u dan ook aan om regelmatig uw handen te wassen en op te letten met wat u eet en drinkt. In de accommodaties en restaurants waar u tijdens onze reis verblijft is dit echter geen enkel probleem.

Wij informeren u graag over medische ondersteuning tijdens uw reis. Hiervoor heeft KLM een “Dokter mee op reis” service abonnement tegen geringe kosten.

Wist u dat u ook medische begeleiding van een ervaren arts tijdens uw reis kunt bijboeken als u met All for Nature Travel reist?

India is een land met grote verschillen tussen arm en rijk. De mensen zijn vriendelijk maar kleine criminaliteit (diefstal) komt voor. Daarnaast is het een spanningsgebied van religies en terroristische aanslagen komen voor. Door enkele voorzorgmaatregelen in acht te nemen kunt u uw veiligheid vergroten:

 • Reis altijd onder begeleiding van een gids die op de hoogte is van de lokale situatie en luister naar zijn advies.
 • Draag belangrijke papieren in een moneybelt of in een ander onopvallend opbergsysteem.
 • Draag geen kostbare sieraden tijdens uw reis.
 • Laat nooit uw portefeuille zichtbaar in uw achterzak zitten. De makkelijkste manier is het geld dat u die dag nodig denkt te hebben los in de zak te dragen.
 • Laat geen kostbare bezittingen in de auto achter, ook niet in de bagageruimte.
 • Bewaar grote sommen geld en waardepapieren zoals tickets en cheques in uw hotelkluis. Indien u veel geld mee moet nemen, verspreidt het dan over uw lichaam.
 • Maak kopieën van waardepapieren en identiteitsbewijzen en noteer de nummers van waardevolle voorwerpen zoals camera’s.
 • Een rugzakje is over het algemeen erg handig, echter op drukke plaatsen kunt u de rugzak beter als ‘buikzak’ gebruiken.

Met de huidige situatie in de wereld is het fijn om altijd op de hoogte te zijn. Download de Nederlandse 24/7 BZ Reis app en ga goed voorbereid op reis. Stel dat er een calamiteit of incident is op de bestemming, dan wordt u hierover geïnformeerd. U heeft met 1 druk op de knop contact met het contactcenter van het Nederlandse Ministerie van Buitenlandse Zaken; 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Een goede reisverzekering is van groot belang. Controleert u alstublieft of u voldoende bent afgedekt tegen medische kosten en andere onvoorziene omstandigheden. Daarnaast is het sterk aan te raden om ook een annuleringsverzekering af te sluiten. Er kunnen zich altijd omstandigheden voordoen waardoor het voor u niet mogelijk is te reizen.

bagage safari, bagage verre reis

All for Nature Travel

image description

Ultieme wildlife beleving

Met All for Nature Travel maakt u de mooiste wildlife reizen. Geniet van ongerepte natuur en haar dierenleven.

image description

Kleinschaligheid

Vanuit kleinschalige, duurzame lodges geniet u van ongerepte natuur en haar dierenleven. Individueel of in een kleine groep.

image description

Bijdrage aan de natuur

Met uw reis, die voldoet aan de hoogste duurzaamheidsstandaard, draagt u direct bij aan de bescherming van het wildlife dat u ziet.

WordPress Cookie Plug-in door Real Cookie Banner