Little Sable - Okavango Delta - Botswana

Little Sable is het eenvoudigere zusje van Sable Alley in Khwai Private Reserve, in de Okavango Delta van Botswana, eveneens gelegen te midden van de wildrijke uiterwaarden van Khwai. De opzet is iets minder luxe met 3-4 sterren, maar de ervaring blijft zeer exclusief met slechts 8 safaritenten. Met uitzicht over een moerasvlakte komt het wildlife naar je toe. Het lijkt verleidelijk om in het kamp te blijven, maar een safari in Khwai is een van Afrika’s meest exclusieve wildlife-ervaringen. Houd uw verrekijker dus gereed voor leeuwen, luipaarden, wilde honden, buffels, olifanten en honderden sierlijke antilopen terwijl u door de diverse landschappen rijdt of er met de boot of mokoro op uit trekt.

Uw verblijf in Little Sable maakt u helemaal speciaal door een nacht te boeken in een Skybed. Slapen onder de sterren én wakker worden met een uniek uitzicht op de natuur en wilde dieren.

Little Sable is zeer duurzaam opgezet en als u hier verblijft weet u zeker dat 1,5% van uw overnachting ook daadwerkelijk wordt terug geinvesteerd in natuurbescherming en gemeenschapsprojecten van de lokale communities.

Reizen met deze bijzondere overnachting