Iedere reis van All for Nature draagt direct bij aan natuurbescherming. All for Nature heeft er voor gezorgd dat er, sinds haar oprichting, al meer dan €1.000.000 is geïnvesteerd in natuurbehoud. Maakt u onderstaande reizen met ons, dan ondersteunt u Botswana Predator Conservation Trust.

De Botswana Predator Conservation Trust bestaat al meer dan 30 jaar en is in eerste instantie opgezet om de Afrikaanse wilde hond te beschermen. Inmiddels zijn alle roofdieren toegevoegd en richten zij zich ook op lokale communities d.m.v. voorlichting en educatie. Een baanbrekend project van hun is het Botswana Predator Conservation’s BioBoundary Project. En dat is ook het project dat u met uw reis naar Botswana ondersteunt. Als u geïnteresseerd bent, kunt u het hoofdkantoor/laboratorium in Maun bezoeken.

In BioBoundary Project worden geheel nieuwe manieren toegepast om Afrikaanse wilde honden te beschermen in natuurgebieden die niet kunnen worden afgezet. Zo wordt er gebruik gemaakt van de kunstmatige versies van de geurmarkeringen die de honden normaal gebruiken om hun territoriumgrenzen te markeren. Met deze kunstmatige geurmarkeringen kan voorkomen worden dat roedels met wilde honden over steken naar gebieden waar hun leven in gevaar is.

Bekijk onderstaand filmpje om meer informatie over dit bijzondere project.

Meer weten over wilde honden en zijn bedreigde status? Bezoek onze wilde honden wildlifepagina.

 

Ondersteun Botswana Predator Conservation Trust met uw reis

WordPress Cookie Plug-in door Real Cookie Banner