Expeditieschip M/V Plancius

De M/V Plancius is een voormalige expeditieschip dat in 2006 is omgebouwd om comfort te bieden aan 116 passagiers en 46 bemanningsleden. Het programma aan boord is er op gericht om mensen zoveel mogelijk te leren over het poolgebied rond Spitsbergen en Antarctica. Het schip is dan ook aangesloten bij IAATO voor het Zuidpoolgebied en AECO voor het Noordpoolgebied. Als de omstandigheden het toelaten gaat u zoveel mogelijk aan land. Er zijn 8 natuurgidsen aan boord zodat u er in kleinere groepjes op uit kunt trekken. Het schip is 89 meter lang en heeft 53 cabines, elk met privédouche en toilet. De tweepersoonscabines zijn onderverdeeld in verschillende prijscategorieën. Het goedkoopste zijn de hutten met patrijspoort. Voor alleenreizenden zijn er 3- en 4-persoonscabines die op geslacht worden ingedeeld. Zie hier de vertrekdata en routes voor de komende periode: Antarctic & Arctic

Wij informeren u graag. Boekt u een reis naar ANtarctica via ons dan investeren wij 5% van uw reissom in haar bescherming via Antarctica & Southern Ocean Coalition. Reist u naar de Arctic/Spitsbergen dan doneren wij aan Polar Bears International.

PS: Bent u op zoek naar meer luxe en comfort, dan adviseren wij de Ultramarine of World Explorer. Deze schepen zijn niet opgenomen in ons expeditiecruise overzicht, Antarctic & Arctic. De vertrekdata en routes zijn vergelijkbaar en de prijzen ongeveer 50% hoger. Wij adviseren u graag.

Reizen met deze bijzondere overnachting

WordPress Cookie Plug-in door Real Cookie Banner