IJsbeer Noord Spitsbergen © Rinie van Meurs

Spitsbergen: In het Rijk van de IJsbeer

richtprijs 3.700

Highlights van deze natuurreis:

 • Unieke kans om ijsberen te observeren in hun eigen habitat: het pakijs van de Noordpool.
 • Vaar 8 of 10 dagen tussen de eilanden van de Svalbard archipel naar het noorden op de grens met de Noordpool.
 • Kom oog in oog met adembenemende gletjers en enorme ijsschotsen.
 • Naast de ijsberen worden ook verschillende soorten walvissen, robben en walrussen regelmatig gezien.
 • Reis aan boord van voormalig en ijsversterkt expeditieschip de M/V Ortelius, M/V Plancius of M/V Hondius.
 • Vertrek 2x per week vanuit Longyearbyen.
 • Combineer twee aansluitende vertrekdata in 2024 & 2025 ontvang 20% KORTING.
 • Last minute 13 t/m 27 juni & 25 juni t/m 10 juli zelfs met 40% korting
 • 6 & 13 juni zijn de beste vertrekdata om de ijsberen nog op het pakijs te spotten!
 • Beoordelingen 0 beoordelingen
  0/5
 • Reistype Reistype
   Privéreis
  • Reisperiode 1 juni t/m 31 aug. 2024
   0/8
  Bekijk vertrekdata

  Laat uw reis op maat uitwerken

  Alles over reis: Spitsbergen: In het Rijk van de IJsbeer.

  Deze expeditiecruise is grootschaliger dan u van ons gewend bent, maar hij biedt u dan ook een fantastische poolervaring met een grote kans om ijsberen te zien op het pakijs rond de Noordpool. Door klimaatverandering wordt het pakijs rond Spitsbergen ieder jaar minder, helaas. De beste kans om de ijsbeer op het pakijs te zien is dan ook aan het begin van de zomer, in de eerste 3 weken van juni. Daarna kunt u zeker nog ijsberen zien, maar vaker langs de kust.

  Deze 8 of 10-daagse cruise begint en eindigt in Longyearbyen op Svalbard, of Spitsbergen zoals wij het vaak noemen. U vaart om de archipel heen naar het noorden. Hier dichtbij de Noordpool bezoekt u het rijk van de ijsbeer. Adembenemende gletschers en enorme ijsschotsen komen aan u voorbij. Ook verschillende soorten walvissen, waaronder de beluga’s en blauwe vinvissen, walrussen en robben zult u onderweg tegenkomen. Als de omstandigheden het toelaten gaat u onderweg  twee keer per dag van boord om, in kleine groepjes o.l.v. een ervaren bioloog, het gebied met de zodiac of te voet te verkennen.

  Het pakijs is de thuisbasis van de ijsbeer, die perfect is uitgerust voor de jacht op robben op het pakijs. Het zijn meesters in het besluipen van hun prooi en hun witte vacht komt daarbij goed van pas. De ijsbeer is het grootste roofdier op aarde en wordt desalniettemin zwaar bedreigd. Hij is het icoon geworden van klimaatverandering en zijn leefgebied op het ijs staat dan ook zwaar onder druk.

  U verblijft 8 of 10 dagen aan boord van de kleinschalige expeditieschepen M/V Hondius, M/V Ortelius of M/V Plancius met 80 of 50 cabines in verschillende prijsklassen. Alledrie de schepen zijn aangesloten bij AECO, zodat u verzekerd bent dat uw poolreis voldoet aan de hoogste duurzaamheidsstandaards. Aan boord worden presentaties gehouden, maar u zult zelf ook zoveel mogelijk, buiten op het dek, de natuur aan u voorbij willen laten trekken….

  oceanwide expeditions

  De 8-daagse reis vertrekt enkel in juni omdat het schip in juli en augustus langer onderweg is om de archipel te omcirkelen. Beide routes staan volledig in het teken van het wildlife, maar is uiteraard altijd afhankelijk van de conditie van het zeeijs en de weersomstandigheden. Bekijk hier het volledige overzicht met vertrekdata en prijzen.

  Bekijk dit filmpje waarin u een indruk krijgt van de overweldigende natuur en dieren die u op deze reis gaat zien:

  Uw wildlife ervaring compleet verzorgd
  Wat is bij deze reis inbegrepen?.
  • U verblijft aan boord van de M/V Ortelius, Plancius of Hondius o.b.v. volpension:
   – 7 nachten/ 8 dagen in 4- persoonscabine €3700,- p.p. en  2-persoonscabine vanaf €5150,- tot €8300,- p.p. met 1-persoonscabine toeslag van 70%
   – 9 nachten/ 10 dagen in 4- persoonscabine €4900,- p.p. en  2-persoonscabine vanaf €7100,- tot €11.350,- p.p. met 1-persoonscabine toeslag van 70%
   Bekijk vertrekdata
  • Tip: combineer twee verschillende vertrekdata in juni en krijg 20-40% korting.
  • Gebruik rubberlaarzen/ sneeuwschoenen.
  • Landingen en presentaties aan boord van ervaren biologen.
  • Transfer van en naar de luchthaven in Longyearbyen.
  • Bijdrage aan Polar Bear International. Deze bijdrage is onderdeel van de investering die All for Nature direct en indirect doet in natuurbescherming. De hoogte verschilt per reis, maar in het totaal wordt gemiddeld 5% van de reissom geïnvesteerd in natuurbescherming, zoals geformuleerd in ons MVO-beleid.
  • Dekking Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR garantie)
  • Handig & leuk in de voorbereiding en mee op reis: uw eigen All for Nature Travel app
  Niet bij de reis inbegrepen?.
  • Internationale vlucht Longyearbyen*
  • Boekt u uw vlucht via ons, dan wordt deze volledige gecompenseerd met GreenSeat Gold Standard.
  • Reisverzekering & Annuleringsverzekering
  • Drankjes (koffie & thee wel), fooi en persoonlijke uitgaven
  • Eventuele extra excursies & gebruik kayaks
  • Verplichte consumentenbijdrage SGR € 5,- p.p.
  • Bijdrage Calamiteitenfonds (€2,50 per boeking). Deze bijdrage is verplicht zodat u aanspraak kunt maken op de garantieregeling.

  * De internationale vlucht Amsterdam/ Brussel – Longyearbyen is niet bij de prijs inbegrepen. U vliegt via Oslo en/of Tromsø. De vluchten kunnen wij graag voor u boeken en afhankelijk van de datum van boeking, bedragen de kosten hiervan ongeveer € 500,- per persoon.

  1. Dag 1 Aankomst in Longyearbyen

   De route is helemaal afhankelijk van de vertrekdatum, maar staat altijd in het teken van wildlife. De 8-daagse reis op 6 en 13 juni, die het beste is om ijsberen op het pakijs te spotten ziet er als volgt uit:

   Vandaag komt u aan in Longyearbyen, de meest noordelijke stad ter wereld met meer dan duizend inwoners.

   Longyearbyen is de hoofdstad van de archipel (eilandengroep) Spitsbergen die bestaat uit verscheidene eilanden. Dit gedeelte van Noorwegen heeft nog steeds een aparte status, want men mag hier bijvoorbeeld niet begraven of geboren worden… Het grootste eiland van Spitsbergen heet ook Spitsbergen en op dat eiland is de hoofdstad gelegen. De archipel Spitsbergen werd ontdekt in 1596 door de Terschellingse zeevaarder Willem Barentsz en zijn bemanning. Vermoedelijk waren de Vikingen hem voor, maar daar zijn geen tastbare bewijzen van gevonden.

   PS: Longyearbyen heeft een ijsbeervrije zone, die zwaar wordt bewaakt voor uw veiligheid. Op ieder ander deel van Spitsbergen is het niet toegestaan om er zonder gewapende en ervaren gids op uit te trekken.

   In de loop van de middag gaat u aan boord van het schip. In de vroege avond zal het schip vertrekken en de grote Isfjord invaren. In deze 75 kilometer lange fjord ziet u mogelijk al uw eerste walvissen.
   PS: De hieronder omschreven route staat volledig in het teken van het wildlife, maar is altijd onder voorbehoud en afhankelijk van de conditie van het zeeijs en de lokale weersomstandigheden.

  2. Dag 2 Raudfjorden

   Gedurende de nacht varen we naar het noorden, naar Raudfjorden, gelegen in het noordwesten van Spitsbergen. Deze prachtige fjord wordt gedomineerd door spectaculaire gletsjers en een geliefde plek voor ringelrobben, baardrobben en vaak ook ijsberen.

  3. Dag 3 Monaco gletsjer

   Mogelijk bezoeken we de Liefdefjord en varen daar richting de bijna 5 kilometer lange Monaco gletsjer. Het water voor het gletsjerfront is een interessant foerageergebied voor duizenden drieteenmeeuwen, maar ook beluga’s worden hier regelmatig voor de gletsjer gezien omdat zij worden aangetrokken door het zoete water.

  4. Dag 4 Hoogtepunten van Hinlopen

   Vandaag varen we de Hinlopen Straat binnen. In de monding van deze zeestraat worden regelmatig blauwe vinvissen gezien en het gebied is de thuisbasis van walrussen, baardrobben, ivoormeeuwen en ijsberen.
   U maakt een wandeling over de Arctische toendra van het Lomfjordshalvøya en bekijkt vanaf de zodiacs de vogelkliffen van Alkefjellet, met zijn tienduizenden dikbekzeekoeten en drieteenmeeuwen, één van de hoogtepunten van Spitsbergen.

  5. Dag 5 Het meest noordelijke punt van uw reis

   Ten noorden van Nordaustlandet hopen we het meest noordelijke punt van de reis te bereiken bij de Sjuøyane, dichtbij de 81 graden noorderbreedte en slechts 1000 kilometer van de geografische Noordpool. IJsberen bevolken deze regio, samen met walrussen en ivoormeeuwen.

  6. Dag 6 Het pakijs

   Terugkerend naar de westkust van Spitsbergen varen we langs of mogelijk door het pakijs terwijl we blijven uitkijken naar ijsberen, walrussen en de zeldzame Groenlandse walvis. Bij de monding van de Kongsfjord is er ook een goede kans om andere walvissen te zien.

  7. Dag 7 Rendieren, poolvossen en zeevogels

   Het eiland Prins Karls Forland is een langgerekt, ruig eiland. Op een vlakke zandrichel liggen regelmatig walrussen uit te rusten. Een alternatief is de mooie fjord St. Johnfjorden of Trygghamna, in de monding van de Isfjord, waar op de grote vogelklif Alkhornet vele tienduizenden zeevogels broeden. Onder de klif, op de vruchtbare hellingen, zien we regelmatig rendieren en poolvossen.

    

  8. Dag 8 Terug in Longyearbyen

   Aan ieder avontuur, hoe mooi ook, komt uiteindelijk een einde. U monstert af in Longyearbyen, met als bagage de diepe indrukken die deze bijzondere reis en de ruige natuur op u gemaakt hebben…

   PS: Op de 10-daagse route heeft u nog twee extra overnachtingen op het schip in het noorden van Spitsbergen.

  9. Uw reis verlengen? Dit zijn onze tips!

   Het is ook mogelijk om nog een paar dagen langer in Longyearbyen te blijven of breidt uw reis uit met de steden Tromsø of Oslo. Op de heen- en terugweg heeft u hier sowieso een tussenstop. Vraagt u naar de mogelijkheden.

  IJsbeer Noord Spitsbergen © Rinie van Meurs
  M/V Plancius
  NorthAtlanticOdyssey-Spitsbergen - (c) Joerg Ehrlich
  Bij deze reis is het volgende schip voorzien. Voor meer informatie klik op de foto´s.

  Afhankelijk van de vertrekdata en routes verblijft u aan boord van een van onze zo duurzaam mogelijk opgezette, kleinschalige expeditieschepen voor de beste wildlife ervaring.
  PS: Grotere schepen gaan altijd ten koste van de landingen en op de meeste cruiseschepen gaat u helemaal niet van boord!

  De volgende schepen zijn voorzien en klikt u op de link of foto voor meer informatie:

  Verblijf aan boord van expeditieschip de M/V Plancius :

  Plancius, Oceanwide expeditions, spitsbergen reis

  Verblijf aan boord van expeditieschip M/V Hondius

  hondius, oceanwide

  Verblijf aan boord van expeditieschip de M/V Ortelius

  Wilt u een kleinschalig duurzaam schip met meer luxe en comfort? Vraag dan naar onze nieuwe Ultramarine en World Explorer schepen:

  Expeditieschip Antarctica, reis Spitsbergen, Noordpool, Zuidpool, Quark Expeditions

  Voor een langer verblijf in Longyearbyen adviseren wij het Basecamp Hotel

  Basecamp hotel, Spitsbergen, Longyearbyen

   

   

  Onze kleinschalige, duurzame lodgesDoor hier te verblijven draagt u bij aan het behoud van de natuur

  Deze accommodaties zijn door ons zorgvuldig geselecteerd op basis van hun bijdrage aan een betere wereld. Het liefst maken wij gebruik van kleinschalige accommodaties, die binnen de eigen familie worden gerund. Zij liggen bij voorkeur in de ongerepte natuur dicht bij de ingang van de parken. Ze benadrukken de gastvrijheid van de bevolking en zijn altijd in lijn met het unieke karakter van de plaats die wordt bezocht.

   

  Dit zijn onze aanbevelingen. Deze accommodaties zijn geliefd, dus wees er op tijd bij! Verblijft u liever in een andere duurzame lodge? Wij passen de privéreis graag op maat voor u aan.

   

  Wij zijn Travelife Certified en voldoen daarmee aan de hoogste standaards op het gebied van duurzaamheid.

  Klik op bovenstaande voor praktische reistips ter informatie. De exacte en up-to-date praktische reisinformatie krijgt u van ons bij boeking.

   

   

  Mee te brengen op reizen naar Spitsbergen en winter whale watchingexpeditie met MS Malmö en MS Freya

  Wij raden u aan om de volgende kleding en items mee te nemen:

  Regen- en windbestendige, ademende winterjas met capuchon, zonnebril, zonnebrand, reserve brillen/contaclenzen, regenbroek (waterdicht), waterbestendige rugzak, schoenen met zachte zolen (anti-slip), goede hoge wandelschoenen (Spitsbergen), toiletartikelen, pet, warme sweaters, navulbare waterfles, warme muts, medicijnen (labellen), warme handschoenen of wanten (voorkeur), paspoort, verzekeringspapieren en kopie, sjaal, geld en creditcard, thermo ondergoed (lang, voorkeur polypropyleen), vliegtickets of e-ticketnummer, isolerende onderkleding, verrekijker, sokken (minstens 2 paar van wol), lange mouwen shirts / coltruien, optioneel T-shirts (basislaagje), camera en memory kaart (waterdichte hoes), ondergoed, extra camera, batterij of accu/ GoPro, lange broeken (ski-/ trainingspak/ fleece of wollen), extra (bad/strand) handdoek, slippers / teva’s, tijdschriften of schrijfblok, eigen snorkelset (voor winterwhale expeditie, niet noodzakelijk), money-belt, zak- of hoofdlamp, onderhandschoenen (polypropyleen)

  U heeft een goede bescherming nodig tegen de kou. In de kajuit zal het aangenaam warm zijn en dus is het fijn om te werken met laagjes om de temperatuur te reguleren. Wol en zijde zijn superieur aan katoen, omdat ze goed warmte kunnen vasthouden. Synthetische stoffen, die weer terugkomen in vorm na te zijn samengeperst, zijn ook goed. Wanneer het vochtig of nat is, is polyester dons een betere isolatie dan ganzen- of eenden dons. Fleece is populair en aanbevolen. Gore-Tex en gelijke materialen zijn zeer geschikt als waterbestendige en ademende stoffen. Neem een extra paar handschoenen mee, net zoals sokken.

  Voor de reizen naar Spitsbergen staan wij achter de richtlijnen die zijn opgesteld door de AECO. Deze houden in dat u voor vertrek uw wandelschoenen, kleding en tassen goed schoonmaakt om te voorkomen dat u uitheemse soorten meebrengt. Volg ook de instructies aan boord voor het reinigen van uw schoeisel nadat u aan land bent geweest.

  Zeeziekte: Als u zich zorgen maakt over zeeziekte dan raden wij u aan om contact op te nemen met uw huisarts. Hij kan u medicatie voorschrijven ter preventie.

  All for Nature betekent alles voor de natuur en dat is precies wat zij voor ogen heeft. Wij hebben er alles voor over om de natuur op deze planeet te beschermen en te behouden voor toekomstige generaties. Dit komt o.a. tot uiting in ons Duurzaam Toerisme en MVO beleid. U als reiziger kunt ook heel veel doen om de natuur op verre reizen in stand te houden en er voor te zorgen dat lokale mensen inkomsten krijgen uit het behoud van de natuur.

  Onze partner van onze cruiseschepen is met trots lid van de AECO (zie link) en is toegewijd aan het uitvoeren van de veiligheids- en milieuvoorschriften die door de AECO voor reisorganisaties en reizigers naar het Noordpoolgebied worden opgesteld.

  Reis plasticvrij
  We gebruiken het allemaal en we komen het overal tegen. In winkels, maar ook langs de weg en in de natuur zoals in de zee. Op prachtige reisbestemmingen worden paradijselijke stranden, bossen en berggebieden vervuild door plastic dat veelal door toeristen is gebruikt. Vooral wegwerp plastic, zoals rietjes, flessen en tasjes, blijven in grote hoeveelheden in de natuur achter. Om ervoor te zorgen dat we van de mooiste plekken ter wereld kunnen blijven genieten, geven we u vijf tips om uw plasticgebruik op vakantie te verminderen.
  1. Check of u in uw vakantieland uit de kraan kunt drinken: waterinhetbuitenland.nl.
  · Drinkwater uit kraan? Neem een hervulbare fles mee.
  · Geen drinkwater uit de kraan? Schaf aan het begin van uw verblijf een grote verpakking water aan en vul uw flesje. Bij de meeste van onze duurzame accommodaties kunt u drinkwater tappen. Zo niet, alleen al door er naar te blijven vragen wordt het personeel gestimuleerd hier aan bij te dragen.
  2. Zeg ‘nee’ tegen plastic rietjes.
  3. Neem altijd een (boodschappen)tas mee.
  4. Neem zelf shampoo, douchegel en bodylotion mee.
  5. Zin in een vakantie uitje? Doe mee aan lokale ‘beach clean-ups!’

  Meld wildlife crime met je smartphone
  Wilde dieren over de hele wereld worden bedreigd door illegale handel. Ook als reiziger kunt u helpen bij de strijd tegen de illegale handel in wilde dieren. U kunt bijvoorbeeld een beer in een kooi tegenkomen of ivoor dat verkocht wordt op een markt. Via de speciale Wildlife Witness app kan iedereen die op reis misstanden ziet een foto hiervan maken en de exacte locatie van een incident vastleggen zonder bemoeienis ter plaatse. De melding wordt doorgegeven aan TRAFFIC, de organisatie die handel in wilde dieren monitort en criminele netwerken op deze manier kan volgen. Meer over deze app.

   

   

  De munteenheid in Noorwegen is de Noorse Kroon. Geld kan worden gewisseld bij een van de banken. Het is aan te raden om in ieder geval een creditcard en pinpas mee te nemen. En let op dat uw pinpas aan staat voor het buitenland. Het is niet nodig om vooraf geld te wisselen in de lokale valuta. Het beste kunt u bij aankomst op de luchthaven in het betreffende land uw geld wisselen of pinnen. Veel lokale valuta zult u niet nodig omdat veel al bij uw reissom is inbegrepen. Wij raden u wel aan om altijd een bedrag van ca 100 Euro op zak te hebben in kleine coupures. Buiten de lokale valuta is dit nog steeds het meest geaccepteerde betaalmiddel.

  Let u er tijdens de reis op dat u altijd genoeg kleingeld op zak heeft. Dit bespaart u veel tijd en problemen bij het afrekenen van maaltijden, souvenirs, etc.

  Het noorden van Noorwegen ligt op dezelfde breedtegraad als Alaska, Groenland en Siberië, maar vergeleken met deze gebieden heeft Noord-Noorwegen een veel milder klimaat. Vanaf midden november tot eind januari komt de zon helemaal niet boven de horizon. Oktober, februari en maart zijn de beste maanden om het spectaculaire noorderlicht te kunnen zien.
  De binnenlanden van Noord Noorwegen hebben ’s winters een arctisch klimaat met sneeuw, veel wind en strenge vorst. De temperaturen kunnen tot -40ºC dalen in de binnenlanden van Finnmark en Troms, hoewel dit niet elke winter voorkomt.
  In tegenstelling daarmee hebben de kustgebieden relatief milde winters. Maar flink storm, regen en bewolking komen hier ’s winters ook regelmatig voor. En dankzij de Golfstroom en warme luchtstromen zijn de havens langs de kust van Noord Noorwegen het hele jaar ijsvrij.

  De eilanden van Spitsbergen liggen binnen de Poolcirkel en horen daarom bij het Noordpoolgebied. Het zorgt ervoor dat Spitsbergen een poolklimaat heeft met koude winters en koele zomers. Door de lage temperaturen is bijna twee derde deel van het land bedekt met gletsjers, landijs en sneeuw. De zee rondom Spitsbergen is een redelijk groot deel van het jaar niet bevroren en daarom goed bevaarbaar. Dat is te danken aan de warme Golfstroom die vanaf de Atlantische Oceaan relatief warm zeewater de Noordelijke IJszee instuurt. In het noordoosten is dit effect vrijwel niet meer aanwezig waardoor het zeewater daar koeler is en de kans groter is dat de zee (deels) bevroren is.

  In mei blijft de temperatuur vaak nog onder het vriespunt en de wind en neerslag kunnen zorgen voor onguur weer.  Als de wind gaat liggen voelt het op Spitsbergen vaak minder koud aan dan het daadwerkelijk is.

  U heeft een geldige identiteitskaart of paspoort nodig die tenminste nog 6 maanden geldig is bij terugkomst.

  Svalbard/Spitsbergen valt onder Noorwegen, maar is geen onderdeel van het Schengenverdrag. Vanaf 1 february 2011, wordt de identiteit gecheckt van alle reizigers tussen Svalbard en het Noorse vasteland bij aankomst en vertrek. Voor Spitsbergen/Svalbard is dan ook een paspoort vereist. Een visum is niet nodig voor Europeanen, maar wij vragen al onze niet-Europese reizigers de regels voor de Schengenvisas te controleren.

  Tijdens de whale-watching expeditie vragen wij u om zich aan de volgende regels te houden:

  • Houd afstand van de zeedieren en vraag de stuurman niet om dichterbij te gaan voor die ene foto (de officiële afstand is 50 meter, tenzij het dier zelf dichterbij komt)
  • Maak zo min mogelijk geluid om de walvissen niet te verstoren
  • Zorg ervoor dat de dieren nooit worden opgejaagd en dat ook hun zwemroute niet wordt afgesneden
  • Zorg ervoor dat de boot nooit tussen moeder en kalf komt
  • De dieren mogen nooit worden gevoerd
  • Luister ten alle tijden naar uw gids, ook voor uw eigen veiligheid!

  Er is geen tijdsverschil met Nederland en België.

  Corona blijft een belangrijk punt van aandacht en reizen is het makkelijkst en veiligst als u zelf volledig bent gevaccineerd en geboosterd tegen COVID. Ieder land heeft zijn eigen inreisvoorwaarden en aanvullende maatregelen ter plekke. Bijv.: volledige vaccinatie, boosterprik, soort en geldigheid betreffende vaccin, Fit to Travel/genezen verklaring, 2 of 3G beleid, inreis-formulieren, Digitaal Corona Certificaat etc. Een goede voorbereiding op uw reis blijft dus belangrijk. Bekijk op de overheidspagina Nederland Wereldwijd wat de voorwaarden voor uw bestemming zijn en check deze ook nogmaals voor vertrek. U bent zelf verantwoordelijk voor de juiste en geldige inreis- en/of vaccinatiedocumenten.

  Andere vaccinaties zijn voor deze bestemming niet vereist.

  Noorwegen is een veilig land om te reizen; er zijn geen bijzonderheden met betrekking tot veiligheid. Met de huidige situatie in de wereld is het fijn om altijd op de hoogte te zijn. Download de Nederlandse 24/7 BZ Reis app en ga goed voorbereid op reis. Stel dat er een calamiteit of incident is op de bestemming, dan wordt u hierover geïnformeerd. U heeft met 1 druk op de knop contact met het contactcenter van het Nederlandse Ministerie van Buitenlandse Zaken; 24 uur per dag, 7 dagen per week.

  Een goede reisverzekering is van groot belang. Controleert u alstublieft of u voldoende bent afgedekt tegen medische kosten en andere onvoorziene omstandigheden. Daarnaast is het sterk aan te raden om ook een annuleringsverzekering af te sluiten. Er kunnen zich altijd omstandigheden voordoen waardoor het voor u niet mogelijk is te reizen.

  bagage safari, bagage verre reis

  All for Nature Travel

  image description

  Ultieme wildlife beleving

  Met All for Nature Travel maakt u de mooiste wildlife reizen. Geniet van ongerepte natuur en haar dierenleven.

  image description

  Kleinschaligheid

  Vanuit kleinschalige, duurzame lodges geniet u van ongerepte natuur en haar dierenleven. Individueel of in een kleine groep.

  image description

  Bijdrage aan de natuur

  Met uw reis, die voldoet aan de hoogste duurzaamheidsstandaard, draagt u direct bij aan de bescherming van het wildlife dat u ziet.

  WordPress Cookie Plug-in door Real Cookie Banner