ijsbeer Churchill ©AbbyMatheson_1199 frontiers north

Arctisch Canada: IJsberen gegarandeerd

richtprijs 6.395

Highlights van deze natuurreis:

 • Ervaar de grootste concentratie ijsberen ter wereld in het plaatsje Churchill.
 • Maak kennis met de wildlife experts van Polar Bears International.
 • Met een kleine groep van 22 personen gaat u 2 volle dagen op pad in speciale toendravoertuigen.
 • U reist in de maanden van het Noorderlicht, het spectaculaire lichtspel in de poolnacht.
 • Vertrek meerdere keren per week van 11 oktober t/m 20 november.
 • Of verblijf 3 tot 7 dagen op de toendra in de beroemde Tundra Buggy Lodge
 • Beoordelingen 0 beoordelingen
  0/5
 • Reistype Reistype
  Groepsreis, Privéreis
 • Reisperiode 11 okt. t/m 20 nov. 2024
  0/8
Vraag offerte aan

Laat uw reis op maat uitwerken

Alles over reis: Arctisch Canada: IJsberen gegarandeerd.

Op de bevroren toendra’s van de Canadese poolgebieden heeft u een grote kans om oog in oog te staan met ‘s werelds grootste beer. Iedere herfst zijn op de oevers van de Hudsonbaai meer dan duizend ijsberen te vinden. Voor de ijsberen een stopover op hun jaarlijkse reis naar het pakijs. IJsberen brengen het merendeel van hun leven alleen door. Des te unieker is het om in Churchill, in deze tijd van het jaar, ijsberen in grote aantallen te zien in een relatief klein natuurgebied. In Churchill verblijft u in comfortabele lodges.

Onderzoekers van Polar Bears International zullen u kennis laten maken met hun werk. Zij zijn wereldwijd leidend op het gebied van de bescherming van de ijsbeer en zijn leefgebied en zij waarderen de inspanningen van onze lokale partner zeer. U zult alles over de ijsberen te weten komen en ervaren hoe kritiek de situatie op dit moment is. In uw reissom is een extra donatie opgenomen voor hun belangrijke werk.

Met speciaal aangepaste toendravoertuigen trekt u er op uit. Een ontmoeting met een ijsbeer zal zeker een onuitwisbare indruk maken. Maar ook andere poolbewoners kunt u tegenkomen, zoals poolhazen en poolvossen.

Een natuurreis die liefhebbers van ijsberen en fotografie zeker zal aanspreken! Wilt u precies weten hoe uw dagen er daar uit gaan zien? Lees dan de blog van onze Wildlife Spotter.

De lokaal opgezette Tundra Buggy organisatie biedt al meer dan 25 jaar duurzame ijsbeerreizen aan en zij leveren een belangrijke bijdrage aan het behoud van het leefgebied van de ijsbeer.

PS: Wij krijgen regelmatig vragen of wij ook wandelsafari’s in ijsbeergebied aanbieden. In overleg met Polar Bears International bieden wij dit niet aan omdat dit niet in het belang is van de ijsbeer en natuurbescherming.

Op de vertrekdatum van 31 oktober 2024 wordt u ondergedompeld in ijsberenbescherming. U gaat dan drie dagen op pad met Polar Bears International terwijl u verblijft in de Tundra Buggy Lodge Deze vertrekdatum is helaas al volgeboekt, maar in 2025 is er nog plaats (reissom €9.995,- vertrek 30/10). Meer info op aanvraag.

Frontiers North, ijsberen reis, ijsbeer Churchill, ijsbeer hudsonbaai, Tundra Buggy

Uw wildlife ervaring compleet verzorgd
Wat is bij deze reis inbegrepen?.
 • Interne vlucht Winnipeg-Churchill met transfers
 • 5 overnachtingen, waarvan 2 in Winnipeg en 3 in Churchill*
 • Lokale expeditieleider ter plaatse en u maakt kennis met Polar Bears International
 • Permits, entreegelden en fooi
 • Volledig verzorgd vervoer, maaltijden en activiteiten, zoals omschreven in het dagprogramma
 • 1 jaar lidmaatschap Polar Bears International en certificaat van Polar Bears International
 • Donatie Polar Bears International. Deze bijdrage is onderdeel van de investering die All for Nature direct en indirect doet in natuurbescherming. De hoogte verschilt per reis, maar in het totaal wordt gemiddeld 5% van de reissom geïnvesteerd in natuurbescherming, zoals geformuleerd in ons MVO-beleid.
 • 9% GST en PST belasting verplicht door de Canadese overheid
 • Aangesloten bij de ANVR en dekking Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR garantie)
 • Handig & leuk in de voorbereiding en mee op reis: uw eigen All for Nature Travel app
 • De reissom vanaf €6395,- is per persoon o.b.v. een tweepersoonskamer. Eenpersoonstoeslag €900,-.

* het is ook mogelijk om 2, 3 of 4 dagen op de toendra te verblijven in de Tundra Buggy Lodge. De totale reis is dan 5, 6 of 7 dagen vanaf Winnipeg en zeer interessant voor mensen die alleen reizen. Vanaf €8995,- per persoon met een eenpersoonstoeslag van €160,-.  Of vraag naar onze 7-daagse fotografiereis vanaf €10399,- per persoon.

Niet bij de reis inbegrepen?.
 • Internationale vlucht. Deze boeken wij graag voor u.
 • Boekt u uw vlucht via ons, dan wordt deze volledige gecompenseerd met GreenSeat Gold Standard.
 • Reis & annuleringsverzekering
 • Drankjes en persoonlijke uitgaven
 • Maaltijden Winnipeg en eventuele extra excursies
 • Verplichte consumentenbijdrage SGR € 5,- p.p.
 • Bijdrage Calamiteitenfonds (€2,50 per boeking). Deze bijdrage is verplicht zodat u aanspraak kunt maken op de garantieregeling.
 1. Dag 1 Aankomst in Winnipeg

  Aankomst in Winnipeg en overnachting in comfortabel hotel o.b.v. logies/ontbijt. Vanavond ontmoet u de gids en de rest van de groep na het diner en krijgt u een presentatie van wat u in Churchill te wachten staat.

  NB: Alle hieronder genoemde onderdelen zijn onder voorbehoud van lokale omstandigheden en de volgorde kan ter plaatse worden gewijzigd.

 2. Dag 2 Vlucht naar Churchill en verkenning van deze bijzondere stad

  De machtige ijsbeer wordt beschouwd als het meest tot de verbeelding sprekende dier van alle tijden. Het is het grootste landroofdier en zelfs de poolgebieden zijn naar hem vernoemd. Het Griekse woord voor beer is namelijk “Arktus”. Dit bijzondere en zwaarbedreigde dier is onze reden om naar de vroegere graanhaven Churchill te reizen aan de westkust van Canada’s Hudsonbaai. Naast de ijsbeer zult u zeker ook andere poolbewoners tegenkomen. Klimaatopwarming en het smeltende ijs eisen hun tol en de toekomst voor onze ijsbeer is verre van rooskleurig. Deze reis draagt dan ook bij aan het belangrijke werk van Polar Bears International om het fragiele leefgebied van de ijsbeer te beschermen.

  Ieder jaar verzamelen zich rond de Hudsonbaai in het Canadese poolgebied meer dan duizend ijsberen, die dit als stopover gebruiken voor hun jaarlijkse migratie naar het pakijs rond de Noordpool. IJsberen brengen het merendeel van hun leven alleen door. Des te unieker is het om in Churchill, in deze tijd van het jaar, ijsberen in grote aantallen te zien op een relatief klein natuurgebied.

  Ooit leidde het tot harde confrontaties tussen mens en dier waarbij de ijsbeer altijd het onderspit delfde. Nu met het toenemende toerisme en de aandacht voor zijn bedreigde situatie, zet de lokale bevolking zich in voor zijn bescherming en helpen zij de beren tijdens de migratie door hun welbekende stad, Churchill.

  U komt in de loop van de middag aan en wordt naar uw hotel gebracht. Aansluitend neemt de gids u mee om dit bijzondere stadje met meer ijsberen dan inwoners verder te verkennen. U leert meer over de omgeving, de historie en de cultuur van de stad én niet te vergeten ijsberen natuurlijk. Het heeft heel wat voeten in de aarde om samen te leven met het grootste landroofdier op aarde en ook u zult u heel goed aan de instructies van de gids moeten houden.

  Regelmatig worden er ‘probleemijsberen’ teruggezet in de vrije natuur. Zij worden in een net onder de helikopter hangend 40 km verder weer vrijgelaten. Na een niet al te vriendelijk verblijf in de Polar Bear Holding Facility hebben zij ervaren dat zij beter maar niet te dicht in de buurt van mensen kunnen komen….. Wie weet bent u getuige van deze opzienbarende gebeurtenis.

  Het Itsanitaq Museum, de machtige Churchillrivier met haven en Cape Merry staan vandaag op het programma. Op weg naar het oude fort, Cape Merry, heeft u een heel goede kans om uw eerst ijsbeer, poolvos of poolhaas tegen te komen.

  Neemt u zeker ook een kijkje in het zeer recent geopende PBI House. Polar Bears International is hier gevestigd en heeft een eigen zeer interessant educatiecentrum.

  Overnachting in lokaal, eenvoudig maar comfortabel hotel o.b.v. volpension; uw thuis voor de komende 3 nachten.

 3. Dag 3 In de Tundra Buggy op zoek naar ijsberen

  Vandaag en morgen staat u vroeg op en maakt u zich op voor de toendra in special aangepaste Tundra Buggy’s. In het verleden hebben ijsberen auto’s gemolesteerd, maar deze voertuigen zijn aangepast op uw comfort en het observeren van ijsberen. U kunt zelfs zonder probemen buiten staan op het balkon voor de meest perfecte foto’s in de vrije natuur. De Buggy’s zijn opgezet voor 40 personen, maar om te garanderen dat u voldoende ruimte heeft en een plaatsje aan het raam voor het maken van goede foto’s, gaan op deze reis slechts 22 personen mee. Deze unieke manier van berenobservatie geeft ons uren om de ijsberen te observeren als ze wachten, en zich vervelen tot het ijs weer dik genoeg is om zeehonden te vangen.

  Tundra Buggy sponsort de speciaal aangepaste buggy van Polar Bear International. U zult hem ongetwijfeld onderweg tegenkomen. Op één van deze dagen maakt u ook persoonlijk kennis met een onderzoeker van Polar Bears International. Uw kans om alle vragen te stellen, die u altijd al beantwoord wilde zien over ijsberen en klimaatopwarming!

  Na een hele dag op de toendra keert u terug naar het hotel en als u zin heeft kunt u na het diner een lokale pub bezoeken. Past u echter wel op met de kou en luister goed naar de instructies van de gids m.b.t. de ijsberen. Zij worden regelmatig in het stadje gezien en zij zien mensen als een makkelijke prooi!

 4. Dag 4 In de Tundra Buggy op zoek naar ijsberen

  Zie beschrijving dag 3

 5. Dag 5 Tocht met de hondenslee en bezoek Parks Canada Interpretive Centre

  Deze ochtend wordt u opgehaald voor uw avontuur met de hondenslee. De hondenslee was het meest praktische vervoermiddel in vroegere tijden. Deze speciale honden worden hier gefokt op raszuiverheid en zijn laaiend enthousiast als ze met de slee op pad mogen. Als er te weinig sneeuw ligt trainen de honden met een slee op wielen (cart). Uw gids vertelt u alles over deze bijzonder sterke honden en de historie van ‘dog sledding’ in Noord-Canada.

  In de middag wordt u meegenomen naar het Parks Canada Interpretive Centre. Hier stapt u terug in de tijd en leert u alles over het leven in vroegere tijden in deze regio. Bonthandelaars, indianen en Inuit kwamen van oudsher samen en deden zaken op dit meest noordelijke handelsknooppunt. Ook het wildlife tierde welig op deze plaats waar taiga en toendra samengaan met het poolijsklimaat van de Hudsonbaai.

  Vanavond staat een presentatie van een lokale fotograaf/expert op het programma.

  In de avond vliegt u terug naar Winnipeg, waar u naar uw hotel wordt gebracht. U verblijft hier één nacht, het ontbijt is niet bij de reissom inbegrepen.

 6. Dag6 Transfer naar het vliegveld voor uw vlucht terug naar huis.

  Afhankelijk van uw terugvlucht wordt u weer naar het vliegveld gebracht. Hopelijk weet u nu alles over ijsberen en het probleem dat klimaatopwarming veroorzaakt bij hun bescherming!

  Een extra overnachting in Winnipeg op de heenweg is zeker de moeite waard. U kunt bijv. naar de Assiniboine Zoo, een mooie introductie op het dierenleven in het poolgebied, of het gerenommeerde Manitoba Museum bezoeken, dat ingaat op het verleden van de bonthandel en indianen. Ook de Winnipeg Art Galerie, met het Inuit Art & Learning Centre, is een bezoekje waard.

 7. Uw reis verlengen? Vertel ons uw wensen en wij breiden uw reis graag uit

  U kunt uw reis bijvoorbeeld uitbreiden met een verblijf in Toronto of Montreal tijdens de ’Indian Summer’ of de grizzlyberen in British Columbia. Wij werken graag een reisvoorstel op maat voor u uit, inclusief de internationale vluchten.

Churchill
ijsbeer ©BobDebets
IJsbeer bij de Tundra Buggy ©AlexCupeiro
Bij deze reis hebben wij de volgende lodge(s) voorzien. Voor meer informatie klik op de foto´s.

In Churchill verblijft u 3 nachten in een van de eenvoudige hotels

Upgrade uw reis met een verblijf van 2 of 3 nachten in de Tundra Buggy Lodge

Onze kleinschalige, duurzame lodgesDoor hier te verblijven draagt u bij aan het behoud van de natuur

Deze accommodaties zijn door ons zorgvuldig geselecteerd op basis van hun bijdrage aan een betere wereld. Het liefst maken wij gebruik van kleinschalige accommodaties, die binnen de eigen familie worden gerund. Zij liggen bij voorkeur in de ongerepte natuur dicht bij de ingang van de parken. Ze benadrukken de gastvrijheid van de bevolking en zijn altijd in lijn met het unieke karakter van de plaats die wordt bezocht.

 

Dit zijn onze aanbevelingen. Deze accommodaties zijn geliefd, dus wees er op tijd bij! Verblijft u liever in een andere duurzame lodge? Wij passen de privéreis graag op maat voor u aan.

 

Wij zijn Travelife Certified en voldoen daarmee aan de hoogste standaards op het gebied van duurzaamheid.

Klik op bovenstaande voor praktische reistips ter informatie. De exacte en up-to-date praktische reisinformatie krijgt u van ons bij boeking.

U reist naar een zone met poolklimaat in het begin van de winter. Wij raden u aan om de volgende kleding en items mee te nemen voor uw verblijf in Churchill. De temperatuur kan per dag sterk verschillen en is niet te voorspellen. Het beste vraagt u uw gids de dag van te voren wat u het beste aan kunt trekken tegen de kou.

Kleding Persoonlijke items
Lange warme jas met capuchon Geldig paspoort, verzekeringspapieren en kopie
Thermo ondergoed (lang) Vliegtickets of e-ticketnummer en kopie
Skibroek (winddicht) Medicijnen (labellen)
Warme sweater of fleece jas met capuchon Geld en creditcard
Sokken (minstens 2 paar van wol) Zonnebril (met UV protectie)
Warme handschoenen of wanten (2 paar) Bril of lenzen en reserve
Dunne handschoenen (eerste laag, voor het bedienen van de camera) Toiletartikelen
Warme snowboots (met antislip) Zonnebrandcrème en lippenbalsem
Waterdichte dagrugzak Navulbare waterfles
Coltrui of sweaters Optioneel
T-shirts Camera met goede cameratas
Ondergoed Extra memory kaart en batterijen/accu
Jogging broek (evt. als extra laagje) Verrekijker
Slaapkleding Hand- en voetenwarmers
Gemakkelijke kleding voor tussendoor Wereldstekker, Naaisetje
Oordopjes, EHBO-set
Föhn, let op deze heeft u niet op de kamer in Churchill

 

Losse, comfortabele laagjes zijn veel beter dan enkele dikke kledingstukken. Verschillende dunne, warme lagen over elkaar zorgen voor een betere isolatie en houden je warm. Bovendien heeft elk van die laagjes een specifieke functie. De basislaag die je op de huid draagt, moet van een ademende stof zijn, zoals wol, zijde of synthetische stoffen speciaal hiervoor ontwikkeld. Deze stoffen helpen bij het opnemen van vocht/zweet en het droog houden van de huid. De volgende laag is een tussenlaag en moet voor isolatie zorgen door de lucht dicht tegen je lichaam te houden. Fleece is hier de perfecte stof voor of wol en dons. De buitenste laag moet je buiten beschermen van wind, regen of sneeuw, maar tegelijkertijd ook vocht in de vorm van zweet afvoeren.

Het voordeel van die laagjes is ook dat je heel gemakkelijk een laagje kan uitdoen wanneer je het te warm hebt en daarna weer aan kan doen wanneer je weer afgekoeld bent. De Tundra Buggy zelf is verwarmd, dus ook dan is het fijn om laagjes uit te kunnen trekken.

Daarbij kan de poolwind snijdend zijn en het is dan ook fijn als je je gezicht goed kan beschermen.

Het is mogelijk ter plaatse een warme jas, skibroek en snowboots te huren vanaf CAD20 per item per dag. Meer informatie hierover is op aanvraag.

All for Nature betekent alles voor de natuur en dat is precies wat zij voor ogen heeft. Wij hebben er alles voor over om de natuur op deze planeet te beschermen en te behouden voor toekomstige generaties. Dit komt o.a. tot uiting in ons Duurzaam Toerisme en MVO beleid.

U als reiziger kunt ook heel veel doen om de natuur op verre reizen in stand te houden en er voor te zorgen dat lokale mensen inkomsten krijgen uit het behoud van de natuur.

Reis plasticvrij
We gebruiken het allemaal en we komen het overal tegen. In winkels, maar ook langs de weg en in de natuur zoals in de zee. Op prachtige reisbestemmingen worden paradijselijke stranden, bossen en berggebieden vervuild door plastic dat veelal door toeristen is gebruikt. Vooral wegwerp plastic, zoals rietjes, flessen en tasjes, blijven in grote hoeveelheden in de natuur achter. Om ervoor te zorgen dat we van de mooiste plekken ter wereld kunnen blijven genieten, geven we u vijf tips om uw plasticgebruik op vakantie te verminderen.
1. Check of u in uw vakantieland uit de kraan kunt drinken: waterinhetbuitenland.nl.
· Drinkwater uit kraan? Neem een hervulbare waterfles mee.
· Geen drinkwater uit de kraan? Schaf aan het begin van uw verblijf een grote verpakking water aan en vul uw flesje. Bij de meeste van onze duurzame accommodaties kunt u water tappen. Zo niet, alleen al door er naar te blijven vragen wordt het personeel gestimuleerd hier aan bij te dragen.
2. Zeg ‘nee’ tegen plastic rietjes.
3. Neem altijd een (boodschappen)tas mee.
4. Neem zelf shampoo, douchegel en bodylotion mee.
5. Zin in een vakantie uitje? Doe mee aan lokale ‘beach clean-ups!’

Meld wildlife crime met uw smartphone
Wilde dieren over de hele wereld worden bedreigd door illegale handel. Ook als reiziger kunt u helpen bij de strijd tegen de illegale handel in wilde dieren. U kunt bijvoorbeeld een beer in een kooi tegenkomen of ivoor dat verkocht wordt op een markt. Via de speciale Wildlife Witness app kan iedereen die op reis misstanden ziet een foto hiervan maken en de exacte locatie van een incident vastleggen zonder bemoeienis ter plaatse. De melding wordt doorgegeven aan TRAFFIC, de organisatie die handel in wilde dieren monitort en criminele netwerken op deze manier kan volgen. Meer over deze app.

De munteenheid in Canada is de Canadese dollar (C$ afkorting CAD). Gelieve voor de gangbare wisselkoersen uw bank of wisselagent te raadplegen. De belangrijke valuta kunnen in de steden gemakkelijk worden ingewisseld. In de kleine kustplaatsjes die het schip aandoet kan wisselen of het gebruik van een credit card nog wel eens problemen opleveren. Het is in afgelegen gebieden dus aan te bevelen om contant geld bij u te hebben. Banken en wisselkantoren hanteren de beste wisselkoers. Wisselkantoren zijn te vinden in de winkelcentra van de grote steden, op vliegvelden en er zijn enkele bureaus aan de Canadees-Amerikaanse grens. Sommige hotels, restaurants, warenhuizen en winkels accepteren Amerikaanse dollars, maar tegen een slechte koers.

Het is aan te raden om in ieder geval een creditcard en pinpas mee te nemen. International Visa en Mastercard zijn geaccepteerd in de grote steden, en luxe restaurants, en in de grotere steden kunt u ook pinnen. Voordat u vertrekt adviseren wij om te checken bij uw bank of uw bankpas ‘aan’ staat voor de periode dat u buiten Europa bent.

Van juni tot half oktober is het weer in Canada prettig, juli en augustus zijn de ideale reismaanden. Eigenlijk is het weer een beetje te vergelijken met dat van Scandinavië. De temperatuur ligt overdag tussen 15 en 22 graden, bossen zijn weelderig groen, rivieren en meren fris en helder. Het blijft ook lang licht dus kun u in deze periode veel buiten zijn. Rond mei en oktober, de lente en herfst, is kouder, tussen 8 en 16 graden overdag. Vanaf eind oktober tot mei is het winter.

De temperatuur in de herfst in Churchill is meestal zeer koud, variërend van -5 graden tot -15 graden (met de wind erbij kan de gevoelstemperatuur soms nog kouder zijn). Zoals bij elke locatie, kan de temperatuur sterk variëren. Wij raden u aan het weer in Churchill voor vertrek op het internet te checken.

De overheid van Canada heeft besloten dat er, met ingang van 15 maart 2016, een zogeheten Electronic Travel Authorization (ETA) benodigd zal zijn voor reizigers die voorheen zonder visum het land konden in reizen. Deze regel geldt ook voor mensen met de Nederlandse en Belgische nationaliteit. De ETA voor Canada is geldig voor vijf jaar, voor meerdere inreizen en om deze aan te vragen is geen bewijs van de reis nodig.

Maak voor uw vertrek ook een aantal kopieën van uw paspoort, bankpasjes en verzekeringspapieren en laat deze achter bij familie of vrienden in Nederland. Stop ook een of meerdere kopieën op verschillende plekken in uw bagage. Dat vergemakkelijkt het papierwerk bij eventueel verlies onderweg.

Houdt u bij het kopen van souvenirs in gedachte dat dit een van de weinige manieren van de lokale bevolking is om inkomsten te krijgen uit het toerisme. Afdingen is normaal, maar maakt u er geen sport van om altijd overal de goedkoopste deal te krijgen. Het is uiteraard niet toegestaan om souvenirs van bedreigde planten en dieren mee de grens over te nemen. Let op hieronder vallen dus ook dat mooie stukje koraal dat u zelf heeft gevonden of armbanden van olifantenhaar. Voor meer informatie kijk op WNF – Foute souvenirs.

Canada valt in zes verschillende tijdzones. Het tijdsverschil tussen Canada en Nederland varieert van 4,5 uur tot 9 uur.

Corona blijft een belangrijk punt van aandacht en reizen is het makkelijkst en veiligst als u zelf volledig bent gevaccineerd en geboosterd tegen COVID. Ieder land heeft zijn eigen inreisvoorwaarden en aanvullende maatregelen ter plekke. Bijv.: volledige vaccinatie, boosterprik, soort en geldigheid betreffende vaccin, Fit to Travel/genezen verklaring, 2 of 3G beleid, inreis-formulieren, Digitaal Corona Certificaat etc. Een goede voorbereiding op uw reis blijft dus belangrijk. Bekijk op de overheidspagina Nederland Wereldwijd wat de voorwaarden voor uw bestemming zijn en check deze ook nogmaals voor vertrek. U bent zelf verantwoordelijk voor de juiste en geldige inreis- en/of vaccinatiedocumenten.

Voor informatie over andere vaccinaties verwijzen wij u door naar de plaatselijke GGD voor een advies op maat. Meer informatie vindt u ook op de site van het landelijk coördinatiecentrum reizigersadvisering. Wij raden u aan om tenminste 6 weken voor vertrek contact op te nemen met LCR; enkele vaccinaties hebben een langere inwerktijd nodig om effectief te kunnen werken.

Wij informeren u graag over medische ondersteuning tijdens uw reis. Hiervoor heeft KLM een “Dokter mee op reis” service abonnement tegen geringe kosten.

Wist u dat u ook medische begeleiding van een ervaren arts tijdens uw reis kunt bijboeken als u met All for Nature Travel reist?

Met de huidige situatie in de wereld is het fijn om altijd op de hoogte te zijn. Download de Nederlandse 24/7 BZ Reis app en ga goed voorbereid op reis. Stel dat er een calamiteit of incident is op de bestemming, dan wordt u hierover geïnformeerd. U heeft met 1 druk op de knop contact met het contactcenter van het Nederlandse Ministerie van Buitenlandse Zaken; 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Een goede reisverzekering is van groot belang. Controleert u alstublieft of u voldoende bent afgedekt tegen medische kosten en andere onvoorziene omstandigheden. Daarnaast is het sterk aan te raden om ook een annuleringsverzekering af te sluiten. Er kunnen zich altijd omstandigheden voordoen waardoor het voor u niet mogelijk is te reizen.

bagage safari, bagage verre reis

All for Nature Travel

image description

Ultieme wildlife beleving

Met All for Nature Travel maakt u de mooiste wildlife reizen. Geniet van ongerepte natuur en haar dierenleven.

image description

Kleinschaligheid

Vanuit kleinschalige, duurzame lodges geniet u van ongerepte natuur en haar dierenleven. Individueel of in een kleine groep.

image description

Bijdrage aan de natuur

Met uw reis, die voldoet aan de hoogste duurzaamheidsstandaard, draagt u direct bij aan de bescherming van het wildlife dat u ziet.

Wij gebruiken cookies alleen voor analyse en het goed laten functioneren van de site. Door de site te gebruiken, gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Meer over cookies & privacybeleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten