grizzly beer Outershores
Orca group ©Russell Markel
Passing Cloud landing
grizzly beer Outershores

Canada: Great Bear Rainforest per zeilschip

richtprijs 5.795

Highlights van deze natuurreis:

 • Ontdek het bijzondere kustregenwoud, Great Bear Rainforest, te voet, per kajak of zodiac.
 • Observeer grizzly-, zwarte en de beroemde ‘spirit’- beren als zij jagen op zalm.
 • Bezoek de bijzondere beeruitkijkposten gerund door lokale ‘First Nation’-stammen.
 • Aanschouw walvissen, dolfijnen, bruinvissen, zeehonden, zeeleeuwen en zeeotters.
 • Reis in exclusief gezelschap mee aan boord van een zeilschip of klassieke schoener.
 • Onder begeleiding van vakkundige bemanning en een natuurgids.
 • Vertrek 2x per week van 26 augustus t/m 14 oktober, het zalmseizoen voor de grizzlyberen.
 • Vertrek 30 mei en 7 juni vanaf €5595,-.
 • Breid uw reis uit met een 7-daagse selfdrive Vancouver Island vanaf €1095,- p.p..
 • Beoordelingen 0 beoordelingen
  0/5
 • Reistype Reistype
  Bedrijfs- of incentivereis, Groepsreis
 • Reisperiode 27 augustus t/m 15 oktober 2024
  0/8
Vraag offerte aan

Laat uw reis op maat uitwerken

Alles over reis: Canada: Great Bear Rainforest per zeilschip.

Tijdens deze 9-daagse spectaculaire reis ontdekt u het Great Bear Rainforest in Canada per zeilschip. Een kleinschalig schip voor 12 personen of een bijzondere schoener voor 6-8 reizigers. Dit kustregenwoud strekt zich uit van het noorden van Vancouver Island tot de grens van Brits-Columbia met Alaska. Het is één van de grootste, vrijwel intacte, gematigde kustwouden die er in de wereld nog over zijn. Uw reis begint in Bella Bella, waar u vanaf Vancouver naartoe kunt vliegen. Hier gaat u aan boord van het schip dat vanaf daar vooral ‘s nachts langs de kust omhoog vaart. Tussendoor trekt u er zoveel mogelijk te voet of met de zodiac op uit. Aan het einde van uw reis vliegt u weer terug naar Vancouver.

U leert het gedrag kennen van de roofdieren die hier leven terwijl u ze observeert en vastlegt met uw camera. Ontmoet de grizzly beer, de zwarte beer en als u geluk heeft twee wel heel bijzondere ondersoorten: de ‘spirit’- beer en de kustwolf. U observeert de beren vanuit beeruitkijkposten die worden gerund door lokale ‘First Nation’-stammen, de oorspronkelijke bewoners. U maakt een grote kans om hier zowel de ‘spirit’- beer als de grizzly beer op zalm te zien jagen.

U gaat op ontdekking in mondingen van rivieren, langs beken en stromen waar zalmen uit de Stille Oceaan zich voortplanten. U gaat te voet aan land of gebruikt de zeekajaks of zodiacs. De natuurgids houdt presentaties in de avonden over het belang van gezonde populaties beren, wolven en zalmen in het Great Bear Rainforest. U krijgt ook een snelcursus zeebiologie want u zult al varend veel walvissen, dolfijnen, bruinvissen, zeehonden, zeeleeuwen en zeeotters zien die het hier in de kustwateren goed doen.

Kortom een spectaculaire en duurzame reis per zeilschip met een klein gezelschap in een fascinerende omgeving: het Great Bear Rainforest. Hoe bijzonder deze reis is, ziet u in dit filmpje. Wij werken echter met meerdere vergelijkbare en ook iets grotere zeilschepen en een ruime keuze uit vertrekdata.

Tips:
– In 30 mei en 7 juni 2024 staan er verschillende voorjaarstouren naar het Great Bear Rainforest gepland vanaf €5595,- p.p..
– Ga in juli en augustus per zeilschip op zoek naar grizzlyberen & orka’s in de buurt van Vancouver Island.
– Vraag ons ook naar de speciale vertrekdata voor de Haida Gwaii archipel van 16 mei t/m 23 augustus vanaf €5850,- p.p.. De Haida Gwaii archipel is een walhalla voor natuurliefhebbers en wordt ook wel de Galápagos van het noorden genoemd, met dat verschil dat u hier vrijwel niemand anders tegen komt…
– Breid uw reis uit met een 7-daagse selfdrive Vancouver Island vanaf €1095,- per persoon.

grizzly Outershores

Uw wildlife ervaring compleet verzorgd
Wat is bij deze reis inbegrepen?.
 • Natuurgids en bemanning
 • Vertrek 2x per week van 27 augustus t/m 15 oktober 2024, het zalmseizoen voor de grizzlyberen.
 • Transfer van de luchthaven in het Great Bear Rainforest
 • Presentaties in de avond
 • Bijdrage aan het BearID Project. Deze bijdrage is onderdeel van de investering die All for Nature direct en indirect doet in natuurbescherming. De hoogte verschilt per reis, maar in het totaal wordt gemiddeld 5% van de reissom geïnvesteerd in natuurbescherming, zoals geformuleerd in ons MVO-beleid.
 • Activiteiten en alle maaltijden zoals omschreven in het dagprogramma
 • Aangesloten bij de ANVR en dekking via SGR, Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR garantie)
 • Handig & leuk in de voorbereiding en mee op reis: uw eigen All for Nature Travel app
 • De reissom vanaf €5795,- is per persoon o.b.v. verblijf in een tweepersoonscabine. Dit is inclusief de 5% GST belasting verplicht door de Canadese overheid.
Niet bij de reis inbegrepen?.
 • Internationale vlucht Vancouver. Deze boeken wij graag voor u.
 • Retourvlucht naar het Great Bear Rainforest vanaf Vancouver (ook deze boeken wij graag voor u. houdt u rekening met €300-€500,- p.p., afhankelijk van de locatie)
 • Boekt u uw vlucht via ons, dan wordt deze volledige gecompenseerd met GreenSeat Gold Standard.
 • Reis & annuleringsverzekering
 • Fooi en persoonlijke uitgaven
 • Eventuele extra excursies
 • Verplichte consumentenbijdrage SGR € 5,- p.p.
 • Bijdrage Calamiteitenfonds (€2,50 per boeking). Deze bijdrage is verplicht zodat u aanspraak kunt maken op de garantieregeling.
 1. Dag 1 Eerste dag op de ´Passing Cloud´

  Let op: Deze route door het Great Bear Rainforest is gebaseerd op de Passing Cloud. Andere zeilschepen op deze reis volgen een andere, maar vergelijkbare route.

  • 08:30 – Vertrek vanaf Vancouver International Airport South Terminal (exacte tijd onder voorbehoud van lokale vlucht).
  • 10:40 – Aankomst in Heiltsuk First Nation-gemeenschap Bella Bella; ontmoeting met een vertegenwoordiger van OuterShores en per taxi naar de haven.
  • 11.00 – Aan boord van de schoener ‘Passing Cloud’.

  Gedurende alle dagen overnacht u aan boord van de 21+ meter lange, klassieke schoener Passing Cloud’. U installeert zich in uw hut en na een briefing vertrekt de schoener in noordelijke richting naar het hart van Canada’s Great Bear Rainforest. Terwijl u door het Seaforth Channel vaart, maakt u zich op voor het spotten van tal van zeedieren: bultrugwalvissen, zeeotters, zeeleeuwen en orka’s.

  Laat in de middag gaat u voor anker bij een kleine riviermonding. U gaat aan land voor een eerste kennismaking met het gematigde kustregenwoud, groepen zalm op weg om zich voort te planten, arenden en raven. U zoekt sporen van beren en wolven. ’s Avonds na een heerlijk diner, gekookt door onze chef, heeft u gelegenheid kennis te maken met de anderen leden van het gezelschap en het uitgebreide reisprogramma van de ‘Great Bear’ met elkaar door te nemen.

 2. Dag 2 Bezoek aan de Kitasoo/Xaixais gemeenschap

  Vandaag bezoekt u de Kitasoo/Xaixais gemeenschap. Dit is een gemeenschap van de twee oorspronkelijke stammen van Klemtu, een gebied in de fjorden van de westkust van Canada. U zult hartelijk worden verwelkomt door deze afgelegen kustgemeenschap met een rondleiding door het oorspronkelijke gemeenschapshuis.

 3. Dag 3 Verken het Great Bear Rainforest

  De komende vier dagen verkent u met de boot het Great Bear Rainforest. Hierbij maakt u verschillende uitstapjes aan land.

  Na een excursie met een rubberboot naar de Culpepper Lagoon in de morgen, trekt u op de ´Passing Cloud´ verder het Great Bear Rainforest in. Tijdens deze reis komt u langs adembenemende landschappen. Het gebied is bekend om zijn torenachtige bergen en schitterende watervallen. Ook zult u op deze tocht veel zeedieren tegenkomen. Vooral de bultruggen worden steeds talrijker in deze regio.

  Als het weer het toelaat vaart en spendeert u de middag in de Carter Bay. Dit is een uitstekende plek om grizzly beren te spotten en het is dan ook aangeraden om de kustlijn goed in de gaten te houden.

  Op dag 6 staat u vroeg op om in Gitga’at First Nation op zoek te gaan naar zowel zwarte beren als de witte iconische ’spirit’-beren. De ‘spirit’-beer is wit of crèmekleurig en een ondersoort van de Amerikaanse zwarte beer. U heeft de kans om dit dier te spotten terwijl het op zalmen aan het jagen is in een van de vele ondiepe beekjes.

  Gedurende de hele tocht zult u op de uitkijk zijn naar een glimp van de geheimzinnige kustwolf, die zijn leefgebied in het Great Bear Rainforest heeft. De kustwolf is een ondersoort van de wolf en jaagt in het water op zalm, zeehonden en zelfs krabben. Als u geluk heeft kunt u hem met de verrekijker observeren.

  Verder bezoekt u in deze dagen nog een onderzoekscentrum voor walvissen aan de westkant van Princess Royal Island. U leert hier meer over het walvissenonderzoek dat gaande is in deze regio.

 4. Dag 4 Verken het Great Bear Rainforest

  Zie beschrijving dag 3

 5. Dag 5 Verken het Great Bear Rainforest

  Zie beschrijving dag 3

 6. Dag 6 Verken het Great Bear Rainforest

  Zie beschrijving dag 3

 7. Dag 7 Hartley Bay en Fjordland

  Vandaag staat u vroeg op en ontbijt u onderweg naar het Gitg’aat First Nations dorpje in Hartley Bay. Het dorpje wordt bewoond door een pittoreske gemeenschap van minder dan 300 mensen. In de middag reist u verder naar het noord-oosten naar de Fjordland Conservation Area terwijl u Princess Royal Island omvaart.

 8. Dag 8 Fjordland en beren

  Vandaag gaat u met de boot de fjorden in op zoek naar de roofdieren die dit gebied bewonen. Vooral langs de kust heeft u kans op het spotten van grizzly beren, zwarte beren en zelfs de iconische ’spirit’-beer of kustwolf. Al deze dieren doen zich rond deze tijd tegoed aan de jaarlijkse zalmtrek. De zalmen zwemmen hierbij vanuit de monding van rivieren en beekjes stroomopwaarts om eitjes te leggen.

  Daarnaast bezoekt u nog warmwaterbronnen terwijl u uitzicht heeft over besneeuwde bergtoppen en schitterende cascade watervallen.

 9. Dag 9 Bella Bella en vertrek

  ’s Ochtends wordt de korte afstand naar Bella Bella overbrugd. Hopelijk spot u nog één keer de laatste dieren– walvissen, zeeleeuwen, zeeotters, zeevogels en meer – en kunt u nog eenmaal genieten van de maagdelijke landschappen en zeeaanzichten van het Great Bear Rainforest, het traditionele gebied van de Heiltsuk First Nation.

  In de ochtend komt het schip in Bella Bella aan. Na het ontbijt neemt u afscheid en gaat u van boord. Vervolgens neemt u een taxi naar de luchthaven van Bella Bella, om op tijd naar Vancouver terug te vliegen.

 10. Uw reis verlengen? Vertel ons uw wensen en wij breiden uw reis graag uit

  Het is zeker de moeite waard om uw reis te verlengen met een paar nachten in Vancouver met zijn omringende fjorden en prachtige bergtoppen. Trek er op uit in Stanley Park en bezoek het Museum of Antropology, voor een dieper inzicht in de First Nation cultuur. Of reserveer een tafeltje bij restaurant Salmon n’Bannock voor een origineel First Nation diner. Voor een nog langer verblijf adviseren wij onze 7-daagse selfdrive Vancouver Island. Verblijf bij de Outershore Lodge, of in het Great Bear Rainforest bij  Knight Inlet Lodge , Tweedsmuir Park Lodge of de Spirit Bear Lodge ,in het land van de zeldzame Spirit Bear. De lodge is eigendom van de First Nation Indianen. De beste tijd om de Spirit of Kermode beer te zien is van augustus t/m oktober. Vanaf € 2495,- per persoon voor 4 dagen, inclusief vlucht vanaf Vancouver. Deze moet echter een jaar van tevoren worden geboekt.

  Een echt walhalla voor natuurliefhebbers is de Haida Gwaii Archipel. Het wordt ook wel de Galapagos van het noorden genoemd, met dat verschil dat u hier vrijwel niemand anders tegenkomt. Informeer bij ons naar de speciale vertrekdata van onze zeilschepen tussen juni en augustus.

Passing Cloud, Brits Columbia
Passing Cloud landing
grizzly beer Outershores
Bij deze reis hebben wij de volgende lodge(s) voorzien. Voor meer informatie klik op de foto´s.

Het ondergenoemde schip voor 6 personen is een van de zeilschepen waar we mee werken.

Schooner Passing Cloud

Wij hebben ook vergelijkbare zeilschepen voor 12 personen met een ruimere keuze aan vertrekdata:

Bijv. S/V Island Roamer:reis Canada , reis wildlife canada , Great Bear Rainforest, blue water

Onze kleinschalige, duurzame lodgesDoor hier te verblijven draagt u bij aan het behoud van de natuur

Deze accommodaties zijn door ons zorgvuldig geselecteerd op basis van hun bijdrage aan een betere wereld. Het liefst maken wij gebruik van kleinschalige accommodaties, die binnen de eigen familie worden gerund. Zij liggen bij voorkeur in de ongerepte natuur dicht bij de ingang van de parken. Ze benadrukken de gastvrijheid van de bevolking en zijn altijd in lijn met het unieke karakter van de plaats die wordt bezocht.

 

Dit zijn onze aanbevelingen. Deze accommodaties zijn geliefd, dus wees er op tijd bij! Verblijft u liever in een andere duurzame lodge? Wij passen de privéreis graag op maat voor u aan.

 

Wij zijn Travelife Certified en voldoen daarmee aan de hoogste standaards op het gebied van duurzaamheid.

Klik op bovenstaande voor praktische reistips ter informatie. De exacte en up-to-date praktische reisinformatie krijgt u van ons bij boeking.

Kleding
Regenjas met capuchon, regenbroek (waterdicht), rubberen laarzen (erg belangrijk), schoenen (zachte zolen), warme jas, warme sweater, warme muts, warme handschoenen of wanten, thermo ondergoed (lang), sokken (minstens 2 paar van wol), lange mouwen shirts/ coltruien , sandalen of waterschoenen (voor hot springs), t-shirts (basislaagje), ondergoed, lange broeken en korte broeken, badkleding (voor hot springs)

Persoonlijke items
Zonnebril, reserve brillen, toiletartikelen, zonnebrandcrème, pet, navulbare waterfles, medicijnen (labellen), paspoort, verzekeringspapieren en kopie, geld en creditcard, vliegtickets of e-ticketnummer

Optioneel
Extra (bad/strand) handdoek, camera en memory kaart, extra camera batterij of accu, tijdschriften, schrijfblok, verrekijker, wereldstekker, dagrugzak (voor excursies), zak- of hoofdlamp, wandelstokken, money-belt , EHBO-set

PS: Voor het verblijf op het vaste land raden wij wel bergschoenen aan in plaats van rubberen laarzen. Regenkleding en ook rubberen laarzen zijn eventueel te huur bij de Knight Inlet Lodge

Aanvullende informatie:

 • Regenkleding: De regenkleding moet compleet waterdicht zijn om comfortabel te zijn in winderig en natte weersomstandigheden.
 • Rubberen laarzen: Rubberen laarzen zijn essentieel. Wandelschoenen worden niet aanbevolen. De rubberen laarzen moet comfortabel zijn. U heeft deze schoenen dagelijks aan, wanneer we bijvoorbeeld aan wal gaan en gaan wandelen in het natte bos. De rubberen laarzen moeten groot genoeg zijn zodat u ook nog een extra paar sokken aan kan doen wanneer het koud is. Het is mogelijk om een paar laarzen te lenen, hiervoor hebben wij dan wel uw maat van te voren nodig.
 • Handdoeken en vuile was: Wees u er van bewust dat er geen wasmachine aanwezig is op het zeilschip. Aan het begin van de reis ontvangt u twee handdoeken en een badhanddoek. Voelt u zich vrij om zelf nog een extra handdoek mee te nemen.
 • Bagage: Er kunnen geen koffers meegebracht worden op het zeilschip en vragen u om zachte koffers/reistassen mee te nemen.
 • Kleding lagen: Draag uw kleding in laagjes om goed in te spelen op weersveranderingen. Vergeet ook niet uw muts en handschoenen.
 • Zeeziekte: Als u zich zorgen maakt over zeeziekte dan raden wij u aan om contact op te nemen met uw dokter. Hij kan u medicatie voorschrijven ter preventie. Er wordt zelden in ruig water gevaren, en we leggen elke nacht aan in een baai of haven.
 • Muggen: Anti-muggenspray is soms wenselijk bij de BC kust, maar een pet met een beschermgaasje is niet nodig.

All for Nature betekent alles voor de natuur en dat is precies wat zij voor ogen heeft. Wij hebben er alles voor over om de natuur op deze planeet te beschermen en te behouden voor toekomstige generaties. Dit komt o.a. tot uiting in ons Duurzaam Toerisme en MVO beleid.

U als reiziger kunt ook heel veel doen om de natuur op verre reizen in stand te houden en er voor te zorgen dat lokale mensen inkomsten krijgen uit het behoud van de natuur.

Reis plasticvrij
We gebruiken het allemaal en we komen het overal tegen. In winkels, maar ook langs de weg en in de natuur zoals in de zee. Op prachtige reisbestemmingen worden paradijselijke stranden, bossen en berggebieden vervuild door plastic dat veelal door toeristen is gebruikt. Vooral wegwerp plastic, zoals rietjes, flessen en tasjes, blijven in grote hoeveelheden in de natuur achter. Om ervoor te zorgen dat we van de mooiste plekken ter wereld kunnen blijven genieten, geven we u vijf tips om uw plasticgebruik op vakantie te verminderen.
1. Check of u in uw vakantieland uit de kraan kunt drinken: waterinhetbuitenland.nl.
· Drinkwater uit kraan? Neem een hervulbare waterfles mee.
· Geen drinkwater uit de kraan? Schaf aan het begin van uw verblijf een grote verpakking water aan en vul uw flesje. Bij de meeste van onze duurzame accommodaties kunt u water tappen. Zo niet, alleen al door er naar te blijven vragen wordt het personeel gestimuleerd hier aan bij te dragen.
2. Zeg ‘nee’ tegen plastic rietjes.
3. Neem altijd een (boodschappen)tas mee.
4. Neem zelf shampoo, douchegel en bodylotion mee.
5. Zin in een vakantie uitje? Doe mee aan lokale ‘beach clean-ups!’

Meld wildlife crime met je smartphone
Wilde dieren over de hele wereld worden bedreigd door illegale handel. Ook als reiziger kunt u helpen bij de strijd tegen de illegale handel in wilde dieren. U kunt bijvoorbeeld een beer in een kooi tegenkomen of ivoor dat verkocht wordt op een markt. Via de speciale Wildlife Witness app kan iedereen die op reis misstanden ziet een foto hiervan maken en de exacte locatie van een incident vastleggen zonder bemoeienis ter plaatse. De melding wordt doorgegeven aan TRAFFIC, de organisatie die handel in wilde dieren monitort en criminele netwerken op deze manier kan volgen. Meer over deze app.

De munteenheid in Canada is de Canadese dollar (C$ afkorting CAD). Gelieve voor de gangbare wisselkoersen uw bank of wisselagent te raadplegen. De belangrijke valuta kunnen in de steden gemakkelijk worden ingewisseld. In de kleine kustplaatsjes die het schip aandoet kan wisselen of het gebruik van een creditcard nog wel eens problemen opleveren. Het is in afgelegen gebieden dus aan te bevelen om contant geld bij u te hebben. Banken en wisselkantoren hanteren de beste wisselkoers. Wisselkantoren zijn te vinden in de winkelcentra van de grote steden, op vliegvelden en er zijn enkele bureaus aan de Canadees-Amerikaanse grens. Sommige hotels, restaurants, warenhuizen en winkels accepteren Amerikaanse dollars, maar tegen een slechte koers.

Het is aan te raden om in ieder geval een creditcard en pinpas mee te nemen. International Visa en Mastercard zijn geaccepteerd in de grote steden, en luxe restaurants, en in de grotere steden kunt u ook pinnen. Voordat u vertrekt adviseren wij om te checken bij uw bank of uw bankpas ‘aan’ staat voor de periode dat u buiten Europa bent.

Van juni tot half oktober is het weer in Canada prettig, juli en augustus zijn de ideale reismaanden. Eigenlijk is het weer een beetje te vergelijken met dat van Scandinavië. De temperatuur ligt overdag tussen 15 en 22 graden, bossen zijn weelderig groen, rivieren en meren fris en helder. Het blijft ook lang licht dus kun u in deze periode veel buiten zijn. Rond mei en oktober, de lente en herfst, is kouder, tussen 8 en 16 graden overdag. Vanaf eind oktober tot mei is het winter. Op de Stille Oceaan is er een verscheidenheid aan constante weersveranderingen. Tijdens de zeiltocht kunt u eenn mix van zonneschijn, regen en wind verwachten.

De overheid van Canada heeft besloten dat er, met ingang van 15 maart 2016, een zogeheten Electronic Travel Authorization (ETA) benodigd zal zijn voor reizigers die voorheen zonder visum het land konden in reizen. Deze regel geldt ook voor mensen met de Nederlandse en Belgische nationaliteit. De ETA voor Canada is geldig voor vijf jaar, voor meerdere inreizen en om deze aan te vragen is geen bewijs van de reis nodig.

Maak voor uw vertrek ook een aantal kopieën van uw paspoort, bankpasjes en verzekeringspapieren en laat deze achter bij familie of vrienden in Nederland. Stop ook een of meerdere kopieën op verschillende plekken in uw bagage. Dat vergemakkelijkt het papierwerk bij eventueel verlies onderweg.

Houdt u bij het kopen van souvenirs in gedachte dat dit een van de weinige manieren van de lokale bevolking is om inkomsten te krijgen uit het toerisme. Afdingen is normaal, maar maakt u er geen sport van om altijd overal de goedkoopste deal te krijgen. Het is uiteraard niet toegestaan om souvenirs van bedreigde planten en dieren mee de grens over te nemen. Let op hieronder vallen dus ook dat mooie stukje koraal dat u zelf heeft gevonden of armbanden van olifantenhaar. Voor meer informatie kijk op WNF – Foute souvenirs.

Canada valt in zes verschillende tijdzones. Het tijdsverschil tussen Canada en Nederland varieert van 4,5 uur tot 9 uur.

Corona blijft een belangrijk punt van aandacht en reizen is het makkelijkst en veiligst als u zelf volledig bent gevaccineerd en geboosterd tegen COVID. Ieder land heeft zijn eigen inreisvoorwaarden en aanvullende maatregelen ter plekke. Bijv.: volledige vaccinatie, boosterprik, soort en geldigheid betreffende vaccin, Fit to Travel/genezen verklaring, 2 of 3G beleid, inreis-formulieren, Digitaal Corona Certificaat etc. Een goede voorbereiding op uw reis blijft dus belangrijk. Bekijk op de overheidspagina Nederland Wereldwijd wat de voorwaarden voor uw bestemming zijn en check deze ook nogmaals voor vertrek. U bent zelf verantwoordelijk voor de juiste en geldige inreis- en/of vaccinatiedocumenten.

Voor informatie over andere vaccinaties verwijzen wij u door naar de plaatselijke GGD voor een advies op maat. Meer informatie vindt u ook op de site van het landelijk coördinatiecentrum reizigersadvisering. Wij raden u aan om tenminste 6 weken voor vertrek contact op te nemen met LCR; enkele vaccinaties hebben een langere inwerktijd nodig om effectief te kunnen werken.
Wij informeren u graag over medische ondersteuning tijdens uw reis. Hiervoor heeft KLM een “Dokter mee op reis” service abonnement tegen geringe kosten.

Wist u dat u ook medische begeleiding van een ervaren arts tijdens uw reis kunt bijboeken als u met All for Nature Travel reist?

Met de huidige situatie in de wereld is het fijn om altijd op de hoogte te zijn. Download de Nederlandse 24/7 BZ Reis app en ga goed voorbereid op reis. Stel dat er een calamiteit of incident is op de bestemming, dan wordt u hierover geïnformeerd. U heeft met 1 druk op de knop contact met het contactcenter van het Nederlandse Ministerie van Buitenlandse Zaken; 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Een goede reisverzekering is van groot belang. Controleert u alstublieft of u voldoende bent afgedekt tegen medische kosten en andere onvoorziene omstandigheden. Daarnaast is het sterk aan te raden om ook een annuleringsverzekering af te sluiten. Er kunnen zich altijd omstandigheden voordoen waardoor het voor u niet mogelijk is te reizen.

bagage safari, bagage verre reis

All for Nature Travel

image description

Ultieme wildlife beleving

Met All for Nature Travel maakt u de mooiste wildlife reizen. Geniet van ongerepte natuur en haar dierenleven.

image description

Kleinschaligheid

Vanuit kleinschalige, duurzame lodges geniet u van ongerepte natuur en haar dierenleven. Individueel of in een kleine groep.

image description

Bijdrage aan de natuur

Met uw reis, die voldoet aan de hoogste duurzaamheidsstandaard, draagt u direct bij aan de bescherming van het wildlife dat u ziet.

WordPress Cookie Plug-in door Real Cookie Banner