Wildebeest Crossing Basecamp

Kenia: Migratie in de Masai Mara

richtprijs 2.195,00

Highlights van deze natuurreis:

 • 6-daagse safari in de Masai Mara tijdens de migratie van miljoenen wildebeesten en zebra’s.
 • Als u geluk heeft bent u getuige van spectaculaire ‘river crossings’
 • U verblijft in originele ‘tented camps’ en gaat op game-drive in open safari-auto’s met max. 6 personen.
 • Verblijf twee volle dagen in de Mara Naboisho Conservancy met de natuur voor uzelf alleen.
 • Inclusief tien ‘game drives’, met de mogelijkheid om op ‘night drive’ of wandelsafari te gaan.
 • De Maasai zijn eigenaar van de concessie waar u verblijft en zo draagt uw verblijf bij aan het behoud van hun gebied.
 • Groepsreis 4-6 personen. Ook als privéreis te boeken het hele jaar door, maar het migratieseizoen is van juli tot oktober.
 • Uitleg Corona Travel Safe Label
 • LONG STAY SPECIAL: Reist u voor 21 december 2021 dan krijgt u een extra overnachting bij Mara Basecamp o.b.v. volpension incl. safari’s GRATIS. Wacht niet te lang want vol=vol.
 • Beoordelingen 0 beoordelingen
  0/5
 • Reistype Reistype
  Corona Travel Safe Reis, Groepsreis, Privéreis
 • Reisperiode 11 t/m 18 sept. 2021, 23 t/m 28 juli 2022
  0/8
Alles over reis: Kenia: Migratie in de Masai Mara.

De grote wildebeestmigratie trekt jaarlijks door het hele ecosysteem dat reikt van Kenia tot Tanzania en zij is niet gebonden aan grenzen en territoria. Miljoenen wildebeesten en zebra’s volgen de regens en zo het groene gras. De Masai Mara vormt ieder jaar van juli tot oktober het decor voor dit spektakel. De dramatische oversteek van de Mararivier in de maanden juli, augustus, september en oktober is verfilmd in alle belangrijke natuurdocumentaires. Maar ook buiten deze maanden is de Masai Mara bekend om zijn hoge concentratie roofdieren.

Uw reis begint in de buurt van de migratie in het Masai Mara National Reserve in een kamp dat is opgericht om de Maasai te helpen hun land te beschermen en cultuur te behouden. De lodge heeft hiervoor al vele prijzen in ontvangst mogen nemen. Vervolgens verblijft u nog 2 dagen weg van de drukte, in de hoog in aanzien staande Mara Naboisho Conservancy. Deze Conservancy is direct aangesloten aan de Masai Mara en het dierenleven migreert hier ongestoord doorheen. Het grote voordeel is dat u hier de natuur voor uzelf heeft en niet deelt met de vele safaribusjes in het nationale park zelf. Ook is het hier in tegenstelling tot in het nationale park mogelijk om op wandelsafari te gaan of op ‘night drive’. De Mara Naboisho Conservancy is eigendom van de lokale Maasai en beide lodges waar u verblijft zijn leidend in ecotoerisme. Via uw verblijf krijgen de gemeenschappen inkomsten uit het behoud van de natuur.

U verblijft zes dagen in een comfortabel ingerichte safaritent, op twee verschillende locaties die ieder een unieke ervaring bieden. U gaat uitgebreid op ‘game drive’ en er kunnen ook  bijzondere night drives en wandelsafari’s voor u worden ingepland. Wandelsafari’s met de Maasai zijn niet te evenaren met andere wandelsafari’s in Afrika. Het wild is gewend aan de Maasai met hun rode doeken omdat zij ook hun vee hoeden in de Masai Mara. De Maasai en de dieren zijn op elkaar ingespeeld en het wild is daarom veel dichter te benaderen. Wilt u een reis met nog meer nadruk op wandelsafari’s? Kijk dan bij de reis Kenia Walking with the Maasai.

U bent hier ten tijde van de migratie, maar ook in de andere maanden is dit ecosysteem nog steeds een ‘prime’locatie voor wildlife….

Ook als privé-safari te boeken op een datum die u beter uitkomt:
Deze reis is ook te boeken als privéreis vanaf €2195,- per persoon, gebaseerd op twee personen in een tweepersoonskamer/tent. Tijdens het migratieseizoen van 15 juli t/m 15 oktober kost deze reis €2495,- per persoon.

safari migratie

 

Uw wildlife ervaring compleet verzorgd
Wat is bij deze reis inbegrepen?.
 • Internationale Engelssprekende natuurgids ter plaatse. De ‘game drives’ worden uitgevoerd met max. 6 personen en iedereen heeft een plaats aan de zijkant met stoel in het midden vrij. Toeslag eigen safari-auto met gids: €200,- per auto.
 • Binnenlandse vlucht en volledig verzorgd vervoer en activiteiten incl. 10 game drives, zoals omschreven in het dagprogramma
 • 5 overnachtingen en maaltijden zoals vermeld
 • Entreegelden nationale parken
 • Donatie aan Stichting Leo. Deze bijdrage is onderdeel van de investering die All for Nature direct en indirect doet in natuurbescherming. All for Nature heeft er voor gezorgd dat er, sinds haar oprichting, al meer dan €1.000.000 is geïnvesteerd in natuurbehoud.
 • Aangesloten bij de ANVR en dekking via SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden)
 • Handig & leuk in de voorbereiding en mee op reis: uw eigen All for Nature Travel app
 • De reissom voor de groepsreis van €2295,- per persoon is o.b.v. een tweepersoonskamer. Eenpersoonskamertoeslag €450,-.
  PS: Deze reis is ook te boeken als privéreis vanaf €2095,- per persoon, gebaseerd op twee personen in een tweepersoonskamer/tent. Tijdens het migratieseizoen van 15 juli t/m 15 oktober kost deze reis €2395,- per persoon.
 • LONG STAY SPECIAL: Reist u voor 21 december 2021 dan krijgt u een extra overnachting bij Mara Basecamp o.b.v. volpension incl. safari’s GRATIS. Wacht niet te lang want vol=vol.
 • In verband met corona blijft Wilderness Camp dit jaar gesloten. Reist u dit jaar dan krijgt u een gratis upgrade naar Eagle View.
Niet bij de reis inbegrepen?.
 • Internationale vlucht. Deze boeken wij graag voor u.
 • Reis & annuleringsverzekering
 • Fooi en persoonlijke uitgaven
 • Eventuele extra excursies
 • Luchthavenbelastingen
 • Verplichte consumentenbijdrage SGR € 5,- p.p.
 • Bijdrage Calamiteitenfonds (€2,50 per boeking). Deze bijdrage is verplicht zodat u aanspraak kunt maken op de garantieregeling.
 1. Dag 1 Aankomst Masai Mara

  Vandaag komt u aan in Nairobi, de hoofdstad van Kenia. Bij aankomst wordt u opgewacht door onze vertegenwoordiger en naar Wilson Airport gebracht voor uw doorvlucht naar de Masai Mara. Uw transfer vanaf de airstrip naar het kamp is meteen al uw eerste game drive.

  U overnacht deze en de komende twee nachten in het comfortabele en duurzaam bekend staande Mara Basecamp. Prominente gasten zoals President Obama gingen u voor. Mara Basecamp bestaat uit 12 ruim opgezette tenten met aansluitende badkamer. U verblijft hier op basis van volpension en gaat twee keer per dag op game drive. Mara Basecamp ligt aan de Talekrivier die de natuurlijke grens vormt met het officiële Masai Mara National Reserve. Als de lokale omstandigheden/condities van de weg het toelaten zullen we hier een dagexcursie voor u inplannen naar de Mararivier waar de spectaculaire ‘river crossings’ plaatsvinden. Houdt u er wel rekening mee dat nooit te voorspellen is wanneer en of de dieren ook daadwerkelijk gaan oversteken. Daarbij komt dat dit gedeelte van het park en zeker ook de plaatsen aan de rivier waar vaker crossings plaatsvinden druk bezocht zijn en in zwaar contrast zullen staan met uw dagen in de Naboisho Conservancy.

  Basecamp is opgericht om de Maasai te helpen hun land te beschermen en cultuur te behouden en hiervoor hebben zij al vele prijzen in ontvangst mogen nemen. U verblijft hier op basis van volpension inclusief ‘game drives’.

  Overnachting Mara Basecamp o.b.v. volpension incl. alle activiteiten.

 2. Dag 2 Migration in de Masai Mara

  Deze en de volgende dag trekt u er op uit in de Masai Mara.

  Masai Mara
  De wereldberoemde Masai Mara beslaat een gebied van meer dan 1510 km² en ligt in het zuidwesten van Kenia op 280 km van Nairobi. Het heeft zijn naam te danken aan de originele bewoners van dit gebied de Maasai. Het grenst aan de Serengeti in Tanzania en het is ook onderdeel van het Serengeti ecosysteem met zijn jaarlijkse migratie van miljoenen wildebeesten en zebra’s. De spectaculaire oversteek van de Mararivier in de maanden juli, augustus, september en oktober is gefilmd in alle belangrijke natuurdocumentaires. Maar ook buiten deze maanden is de Masai Mara bekend om zijn hoge concentratie roofdieren.

  Overnachting Mara Basecamp o.b.v. volpension incl. alle activiteiten.

 3. Dag 3 Migration in de Masai Mara

  Zie beschrijving dag 2.

 4. Dag 4 Naboisho Conservancy

  Uw volgende verblijf is het Basecamp Wilderness kamp in de Mara Naboisho Conservancy, dat direct grenst aan de Masai Mara en hier ook een open verbinding mee heeft. Het dierenleven migreert hier ongestoord doorheen. Het grote voordeel is dat u hier de natuur voor uzelf heeft en niet deelt met de vele safaribusjes in het nationale park zelf. Ook is het hier in tegenstelling tot in het nationale park mogelijk om op wandelsafari te gaan of op ‘night drive’.

  Hier gaat u twee keer per dag op game drive en er kan ook een ´night drive´ voor u worden ingepland. Deze dagen heeft u de kans om uitgebreid te genieten van het rijke dierenleven en gaat u zowel ’s ochtends als aan het einde van de middag op ‘game drive’. Tijdens de ‘night drive’ heeft u de kans om het nachtelijke dierenleven te bewonderen, de civetkat en de genet zult u vrijwel zeker ontmoeten. Wie weet ziet u de jagende serval, de leeuw of het luipaard die na zonsondergang actief worden.

  U verblijft de komende twee nachten in het unieke Basecamp Wilderness Camp. Hier ervaart u hoe Karen Blixen zelf het kamperen in Kenia heeft ervaren in een klein safarikamp met maximaal 5 tenten. Hier verblijft u voorzien van alle comfort in de wildernis; grote safaritenten met eigen badkamer en een algemene tent waar de maaltijden worden genuttigd. Dit kamp staat bekend om zijn goede keuken….

  Verblijf Basecamp Wilderness Camp o.b.v. volpension inclusief alle activiteiten. PS: Door corona blijft Wilderness Camp dit jaar helaas gesloten. U krijgt hiervoor een gratis upgrade naar het veel luxere en net zo duurzame Eagle View dat ook in de Naboisho Conservancy ligt.

 5. Dag 5 Naboisho Conservancy

  Waarschijnlijk heeft u in de nacht al de eerste leeuwen of luipaarden horen brullen vanuit uw safaritent. U sluit uw dag af bij het kampvuur met een gezamenlijk diner waar alle wildlife observaties van die dag uitgebreid worden besproken met de andere gasten.

  Overnachting Basecamp Wilderness Camp o.b.v. volpension incl. alle activiteiten.

 6. Dag 6 Laatste game drive en einde van deze droomsafari

  Na een ontbijt en een laatste ‘game drive’ zit uw droomsafari naar Kenia er al weer op. Vanaf de Mara Airstrip vliegt u terug naar Wilson Airport in Nairobi en heeft u een transfer naar Nairobi International Airport voor uw vlucht terug naar huis. U kijkt terug op een fantastische wildlife-ervaring.

 7. Uw reis verlengen? Vertel ons uw wensen en wij breiden uw reis graag uit

  Wilt u de reis anders indelen met meer nadruk op wandelsafari’s of heeft u interesse in een eventuele extensie naar een ander national park of een paar dagen ontspannen op het strand aan de kust van Kenia of het eiland Zanzibar? Wij informeren u graag.

Wildebeest Crossing Basecamp
Leeuwin met wildebeest
Basecamp game drive
Bij deze reis hebben wij de volgende lodge(s) voorzien. Voor meer informatie klik op de foto´s.

Basecamp Wilderness Camp in de Mara Naboisho Conservancy: Door corona blijft Wilderness Camp (zie foto hieronder) dit jaar helaas gesloten. U krijgt hiervoor een gratis upgrade naar het veel luxere en net zo duurzame Eagle View dat ook in de Naboisho Conservancy ligt.

Mara Basecamp bij de Masai Mara

Mara Basecamp, safari masai mara

Tijdens de COVID-19 crisis in 2020 vroegen wij onze reizigers om de lokale gemeenschap rond Mara Basecamp door deze moeilijke tijd heen te helpen. Lees hier hoe wij de Maasai hebben ondersteund.

Upgrade: Wilt u op een prime locatie in de Masai Mara verblijven met de beste natuurgidsen? Vraag dan naar Rekero Camp in de Masai Mara. Meerprijs vanaf  €450,- per persoon per nacht.

Rekero, Masai Mara, safari migratie, safari masai mara

Onze kleinschalige, duurzame lodgesDoor hier te verblijven draagt u bij aan het behoud van de natuur

Deze accommodaties zijn door ons zorgvuldig geselecteerd op basis van hun bijdrage aan een betere wereld. Het liefst maken wij gebruik van kleinschalige accommodaties, die binnen de eigen familie worden gerund. Zij liggen bij voorkeur in de ongerepte natuur dicht bij de ingang van de parken. Ze benadrukken de gastvrijheid van de bevolking en zijn altijd in lijn met het unieke karakter van de plaats die wordt bezocht.

 

Dit zijn onze aanbevelingen. Deze accommodaties zijn geliefd, dus wees er op tijd bij! Verblijft u liever in een andere duurzame lodge? Wij passen de privéreis graag op maat voor u aan.

 

Wij zijn Travelife Certified en voldoen daarmee aan de hoogste standaards op het gebied van duurzaamheid.

Klik op bovenstaande voor praktische reistips ter informatie. De exacte en up-to-date praktische reisinformatie krijgt u van ons bij boeking.
bagage safari, bagage verre reis

U heeft een goede bescherming nodig tegen de zon. Zonnebrandcrème met een hoge factor, een goede zonnebril en een hoed of pet zijn een vereiste. Voor de trekking te voet is het belangrijk dat u camouflage kleuren draagt. Wij adviseren u dan ook stevige wandelschoenen en een lange broek om u te beschermen tegen scherpe dorens. Indien u in het winterseizoen reist adviseren wij u om ook warme kleding mee te nemen omdat de avonden en nachten fris kunnen zijn. Vergeet vooral ook uw verrekijker, camera en zaklamp niet. Houdt u er ook rekening mee dat u voldoende batterijen of volle accu’s meeneemt omdat die tijdens uw verblijf niet altijd kunnen worden opgeladen.

Verder niet vergeten: Kleine dagrugzak of reistas, anti-muggenmiddel, money-belt, medicijnen (indien van toepassing), paspoort en kopie, verzekeringspapieren en kopie, vaccinatieboekje en kopie, reischeques, geld en creditcard, vliegtickets of e-ticketnummer en EHBO-set.

All for Nature betekent alles voor de natuur en dat is precies wat zij voor ogen heeft. Wij hebben er alles voor over om de natuur op deze planeet te beschermen en te behouden voor toekomstige generaties. Dit komt o.a. tot uiting in ons Duurzaam Toerisme en MVO beleid.

U als reiziger kunt ook heel veel doen om de natuur op verre reizen in stand te houden en er voor te zorgen dat lokale mensen inkomsten krijgen uit het behoud van de natuur.
Vraagt u bijvoorbeeld altijd toestemming om een foto van lokale mensen te maken en leert u een paar standaard zinnetjes in de lokale taal ter begroeting, dat maakt het contact een stuk gemakkelijker: Hallo is Habari en dankuwel is Asante Sana in Swahili.

We gebruiken het allemaal en we komen het overal tegen. In winkels, maar ook langs de weg en in de natuur zoals in de zee. Op prachtige reisbestemmingen worden paradijselijke stranden, bossen en berggebieden vervuild door plastic dat veelal door toeristen is gebruikt. Vooral wegwerp plastic, zoals rietjes, flessen en tasjes, blijven in grote hoeveelheden in de natuur achter. Om ervoor te zorgen dat we van de mooiste plekken ter wereld kunnen blijven genieten, geven we u vijf tips om uw plasticgebruik op vakantie te verminderen:
1. Check of u in uw vakantieland uit de kraan kunt drinken: waterinhetbuitenland.nl.
· Drinkwater uit kraan? Neem een hervulbare waterfles mee.
· Geen drinkwater uit de kraan? Schaf aan het begin van uw verblijf een grote verpakking water aan en vul uw flesje. Bij de meeste van onze duurzame accommodaties kunt u water tappen. Zo niet, alleen al door er naar te blijven vragen wordt het personeel gestimuleerd hier aan bij te dragen.
2. Zeg ‘nee’ tegen plastic rietjes.
3. Neem altijd een (boodschappen)tas mee.
4. Neem zelf shampoo, douchegel en bodylotion mee.
5. Zin in een vakantie uitje? Doe mee aan lokale ‘beach clean-ups!’

NB: Houdt u er rekening mee dat het sinds 1 september 2017 niet meer is toegestaan wegwerp plastic zakken of zakjes te gebruiken in Kenia. Dit betekent ook dat u deze niet meer mag meenemen in uw ruim -of handbagage. Gebruik stoffen tassen voor uw schoenen of gebruik plakband om de shampoofles goed dicht te houden. Op overtreding staat een geldboete van 38.000 USD of zelfs gevangenisstraf. De verplichte duty free tasjes die u op de luchthaven krijgt bij aanschaf van duty free goederen moeten op de luchthaven van Kenia worden afgegeven.

Meld wildlife crime met je smartphone
Wilde dieren over de hele wereld worden bedreigd door illegale handel. Ook als reiziger kunt u helpen bij de strijd tegen de illegale handel in wilde dieren. U kunt bijvoorbeeld een beer in een kooi tegenkomen of ivoor dat verkocht wordt op een markt. Via de speciale Wildlife Witness app kan iedereen die op reis misstanden ziet een foto hiervan maken en de exacte locatie van een incident vastleggen zonder bemoeienis ter plaatse. De melding wordt doorgegeven aan TRAFFIC, de organisatie die handel in wilde dieren monitort en criminele netwerken op deze manier kan volgen. Meer over deze app.

De munteenheid in Kenia is de Keniaanse Shilling (KSh). Traveller cheques en buitenlands geld kunnen worden gewisseld bij een van de banken, ‘bureaux de change’ of geautoriseerde hotels. Het is aan te raden om in ieder geval een creditcard met pincode en pinpas mee te nemen. International Visa en Mastercard zijn algemeen geaccepteerd en in veel steden kunt u ook geld pinnen. Het is niet nodig om vooraf geld te wisselen in de lokale valuta. Het beste kunt u bij aankomst op de luchthaven in het betreffende land uw geld wisselen of pinnen. Wij raden u wel aan om indien u op eigen gelegenheid reist altijd een klein bedrag in Amerikaanse dollar (100 $) op zak te hebben in kleine coupures. Buiten de lokale valuta is dit nog steeds het meest geaccepteerde betaalmiddel. Voordat u het land verlaat wordt u aangeraden de overgebleven Keniaanse Shillings om te wisselen voor uw eigen betaalmiddel. Voordat u vertrekt adviseren wij om te checken bij uw bank of uw bankpas ‘aan’ staat voor de periode dat u buiten Europa bent.

Let u er tijdens de reis op dat u altijd genoeg kleingeld op zak heeft. Dit bespaart u veel tijd en problemen bij het afrekenen van maaltijden, souvenirs, etc.

Omdat Kenia praktisch op de evenaar ligt is het in het gehele land gedurende het hele jaar warm. Gemiddeld ligt de temperatuur het hele jaar door rond de 24 graden. Lokaal is het iets warmer of kouder, afhankelijk van de hoogte. Overdag is het warm, maar de nachten kunnen afkoelen. Houd er rekening mee een warme trui mee te nemen.
Kenia is van alle landen die rond de evenaar liggen het droogste land en kent eigenlijk twee regenperiodes. April tot mei zijn de lange regenmaanden in Kenia. Na de regens van april tot mei zijn de wildparken groen en kleurrijk. De korte regenperiode valt in oktober en november, het zijn vaak korte, hevige buien die in de namiddag vallen. In december wordt het weer droog.
Kenia kent een variatie aan klimaatzones. Van het tropisch regenwoudklimaat in het zuidwesten en het tropisch moessonklimaat in centraal Kenia en het zuidoosten tot aan de warme steppe- en woestijnklimaten in het noordwesten en het noordoosten.

Masai Mara
De Masai Mara is het toneel van de jaarlijkse migratie van wildebeesten en zebra’s. Het klimaat in de Masai Mara is heet en droog. Het natuurreservaat ligt in het zuidwesten van Kenia. Het is 1700 km² groot en het is een onderdeel van het Serengeti ecosysteem. Masai Mara ligt op 1500 tot 2100 meter hoogte. Door de hoogte kan het ‘s avonds flink afkoelen. Een trui of jas is geen overbodige luxe. Het hele jaar is er wild te zien. Beste tijd zijn de droge maanden tijdens de migratie van juli tot oktober. In de regentijd zijn niet alle gedeeltes van het park te bezoeken.

U heeft een paspoort nodig dat nog minimaal 6 maanden geldig is vanaf de datum van terugkomst. Let u er ook op dat uw paspoort nog minimaal 2 lege bladzijdes heeft voor stempels. Een visum voor Kenia is verplicht en moet u van te voren online aanvragen in Kenia.

Op safari vragen wij u om zich aan de volgende regels te houden:

 • Houd afstand van wildlife en vraag uw gids niet om dichterbij te gaan voor die ene foto
 • Maak zo min mogelijk geluid om de dieren niet te verstoren
 • Neem al het afval mee terug naar het kamp
 • Luister ten alle tijden naar uw gids, ook voor uw eigen veiligheid!

Houdt u bij het kopen van souvenirs in gedachte dat dit een van de weinige manieren van de lokale bevolking is om inkomsten te krijgen uit het toerisme. Afdingen is normaal, maar maakt u er geen sport van om altijd overal de goedkoopste deal te krijgen. Het is uiteraard niet toegestaan om souvenirs van bedreigde planten en dieren mee de grens over te nemen. Let op hieronder vallen dus ook dat mooie stukje koraal dat u zelf heeft gevonden of armbanden van olifantenhaar. Voor meer informatie kijk op WNF – Foute souvenirs.

Het tijdsverschil met de officiële Greenwich tijd is + 3 uur. Het is dus 2 uur later in Kenia dan in Nederland en België. Er is geen verschil tussen zomer- en wintertijd.

Voor informatie over vaccinaties verwijzen wij u door naar de plaatselijke GGD voor een advies op maat. Zij kunnen u ook adviseren over malaria. Meer informatie vindt u ook op de site van het landelijk coördinatiecentrum reizigersadvisering www.lcr.nl

Wij informeren u graag over medische ondersteuning tijdens uw reis. Hiervoor heeft KLM een “Dokter mee op reis” service abonnement tegen geringe kosten.

Wist u dat u ook medische begeleiding van een ervaren arts tijdens uw reis kunt bijboeken als u met All for Nature Travel reist?

Kenia is een land met grote verschillen tussen arm en rijk. De mensen zijn vriendelijk maar kleine criminaliteit (diefstal) komt voor. Daarnaast is het een politiek onrustig gebied en gevoelig voor terroristische aanslagen. Door enkele voorzorgmaatregelen in acht te nemen kunt u uw veiligheid vergroten:

 • Reis altijd onder begeleiding van een gids die op de hoogte is van de lokale situatie en luister naar zijn advies.
 • Draag belangrijke papieren in een moneybelt of in een ander onopvallend opbergsysteem.
 • Draag geen kostbare sieraden tijdens uw reis.
 • Laat nooit uw portefeuille zichtbaar in uw achterzak zitten. De makkelijkste manier is het geld dat u die dag nodig denkt te hebben los in de zak te dragen.
 • Laat geen kostbare bezittingen in de auto achter, ook niet in de bagageruimte.
 • Bewaar grote sommen geld en waardepapieren zoals tickets en cheques in uw hotelkluis. Indien u veel geld mee moet nemen, verspreidt het dan over uw lichaam.
 • Maak kopieën van waardepapieren en identiteitsbewijzen en noteer de nummers van waardevolle voorwerpen zoals camera’s.

Met de huidige situatie in de wereld is het fijn om altijd op de hoogte te zijn. Download de Nederlandse 24/7 BZ Reis app en ga goed voorbereid op reis. Stel dat er een calamiteit of incident is op de bestemming, dan wordt u hierover geïnformeerd. U heeft met 1 druk op de knop contact met het contactcenter van het Nederlandse Ministerie van Buitenlandse Zaken; 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Een goede reisverzekering is van groot belang. Controleert u alstublieft of u voldoende bent afgedekt tegen medische kosten en andere onvoorziene omstandigheden. Daarnaast is het sterk aan te raden om ook een annuleringsverzekering af te sluiten. Er kunnen zich altijd omstandigheden voordoen waardoor het voor u niet mogelijk is te reizen.

Totale beoordeling
0/5

Plaats een reactie

All for Nature Travel

image description

Ultieme wildlife beleving

Met All for Nature Travel maakt u de mooiste wildlife reizen. Geniet van ongerepte natuur en haar dierenleven.

image description

Kleinschaligheid

Vanuit kleinschalige, duurzame lodges geniet u van ongerepte natuur en haar dierenleven. Individueel of in een kleine groep.

image description

Bijdrage aan de natuur

Met uw reis, die voldoet aan de hoogste duurzaamheidsstandaard, draagt u direct bij aan de bescherming van het wildlife dat u ziet.

Wij gebruiken cookies alleen voor analyse en het goed laten functioneren van de site. Door de site te gebruiken, gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Meer over cookies & privacybeleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten