Olifant Lower Zambezi © All for Nature Travel
zebra's Lower Zambezi © All for Nature Travel

Zambia: Wildlife Special

richtprijs 6.295

Highlights van deze natuurreis:

 • Ga op gamedrive en wandelsafari in het meest wildrijke park van Zambia: South Luangwa National Park.
 • Ga op kanosafari in Lower Zambezi National Park en sta oog in oog met olifanten.
 • Bezoek het Conservation Lower Zambezi Project voor een bijzonder inzicht in natuurbescherming.
 • Verblijf in duurzame lodges die direct bijdragen aan natuurbehoud.
 • Sluit deze privéreis af met een bezoek aan de machtige Victoria Falls.
 • Beoordelingen 0 beoordelingen
  0/5
 • Reistype Reistype
  Privéreis
 • Reisperiode juli t/m november
  0/8
Vraag offerte aan

Laat uw reis op maat uitwerken

Alles over reis: Zambia: Wildlife Special.

Deze safari in Zambia start in Lusaka. Na hier de nacht te hebben doorgebracht vliegt u door naar South Luangwa National Park. Een park dat al decennia lang succesvol ‘Nature Conservation through Tourism bedrijft. De Luangwa Valley is de laatste uitloper van de Great Rift Valley en één van de laatste ongerepte wildernissen. Hier kunt u op safari zoals de safari bedoeld is: Ver weg van de massa heeft u de ongerepte savanne vrijwel voor uzelf. De oxbow lagunes, bossen en vlaktes van de vallei vormen een thuis voor enorme concentraties wilde dieren – waaronder de olifant, buffel, leeuw, giraf, het luipaard en nijlpaard – en meer dan 450 soorten vogels. Ook unieke dieren zoals de puku antilope en de Thornicroft giraf komen hier voor. U verblijft hier 3 nachten en gaat 4x op game drive met twee wandelsafaris.

Vervolgens vliegt u door naar Lower Zambezi National Park aan de beroemde Zambezirivier waar u 3 dagen verblijft. De Zambezirivier vormt de grens met Zimbabwe. Het park is de smalle strook tussen de bergen en de rivier in. De natuurbescherming van Conservation Lower Zambezi heeft zijn vruchten afgeworpen en het wildlife laat zich hier graag zien als zij aan de rivier komen drinken. Naast ‘game drives’ verkent u de rivier met de boot en kano en komt u oog in oog met kuddes olifanten, nijlpaarden en krokodillen. Op een van de ochtenden brengt u een bezoek aan het Conservation Lower Zambezi project en krijgt u een kijkje achter de schermen van succesvolle natuurbescherming. Als de honden niet aan het werk zijn kunt u kennismaken met de Dog Patrol Unit. Twee zeer vaardige en in de omgeving, gevreesde Duitse herdershonden die getraind zijn om ivoor, wapens en ‘bush meat’ op te sporen.

Vanaf Lower Zambezi vliegt u door naar Livingstone voor een bezoek aan de Victoria Falls. Een van de zeven wereldwonderen en ook bekend als de “Smoke that Thunders”. U verblijft 2 dagen in een kleinschalige lodge aan de rivier en de activiteiten zijn bij de reissom inbegrepen.

Voor het 3-sterren arrangement hebben wij eenvoudige, maar wel kleinschalige lodges geselecteerd met de beste prijs/kwaliteitverhouding, vanaf €6295,- per persoon. Deze liggen helaas altijd iets verder van het park af waardoor u langer onderweg bent en niet altijd op de beste tijden voor wildlife op de juiste plaatsen in het park bent. Daarom adviseren wij u voor de mooiste wildlife-ervaring om te verblijven bij onze 4-5 sterren lodges op de prime locaties. Los van het wildlife bent u hier uiteraard verzekerd van onbezorgd genieten met een perfecte service, vanaf €11265,- per persoon.

Welk spektakel u te wachten staat, als u de Victoria Falls bezoekt, ziet u in dit filmpje. Met dank aan @thecluelesstraveller.

Uw wildlife ervaring compleet verzorgd
Wat is bij deze reis inbegrepen?.
 • Transport van en naar het vliegveld in Lusaka
 • Binnenlandse vluchten
 • 10 overnachtingen en vrijwel alle maaltijden
 • Parkgelden Nationale Parken, 9-10 safari’s en genoemde excursies
 • Bijdrage aan Conservation Lower Zambezi. Deze bijdrage is onderdeel van de investering die All for Nature direct en indirect doet in natuurbescherming. De hoogte verschilt per reis, maar in het totaal wordt gemiddeld 5% van de reissom geïnvesteerd in natuurbescherming, zoals geformuleerd in ons MVO-beleid.
 • Aangesloten bij de ANVR en dekking via SGR (Garantiefonds Reisgelden)
 • Handig & leuk in de voorbereiding en mee op reis: uw eigen All for Nature Travel app
 • De reissom vanaf €6295,- is per persoon en is o.b.v. een tweepersoonskamer.
Niet bij de reis inbegrepen?.
 • Internationale vlucht naar Zambia, Lusaka. Deze boeken wij graag voor u.
 • Boekt u uw vlucht via ons, dan wordt deze volledige gecompenseerd met GreenSeat Gold Standard.
 • Visum en luchthavenbelasting
 • Reis & annuleringsverzekering
 • Fooi en persoonlijke uitgaven en eventuele extra excursies
 • Verplichte consumentenbijdrage SGR € 5,- p.p.
 • Bijdrage Calamiteitenfonds (€2,50 per boeking). Deze bijdrage is verplicht zodat u aanspraak kunt maken op de garantieregeling.
 1. Dag 1 Lusaka

  Vandaag vliegt u van Amsterdam of Brussel naar Lusaka (Zambia). U komt laat in de avond aan op Lusaka International Airport en wordt verwelkomd door onze vertegenwoordiger en naar ons comfortabele stadshotel gebracht. Hier verblijft u op basis van logies/ontbijt.

  Lusaka is voor Afrikaanse begrippen een relatief rustige hoofdstad. Er kunnen verschillende excursies in de stad worden georganiseerd, maar een relaxte middag in de buurt van het zwembad is ook zeker de moeite waard.

 2. Dag 2 Vertrek naar South Luangwa NP

  Vandaag vliegt u naar South Luangwa National Park. U komt aan op Mfuwe Airport en wordt vervolgens naar uw accommodatie gebracht. U verblijft de komende 3 nachten in een comfortabele safaritent op basis van volpension, inclusief activiteiten. U hoort de bush om u heen ontwaken en geniet van de rust om u heen. Beide lodges spelen een actieve rol bij het behoud van de natuur in South Luangwa. In de middag kunt u zich opmaken voor uw eerste game drive.

  Overnachting Flatdogs Camp of het luxe Kakuli Camp o.b.v. volpension inclusief activiteiten

 3. Dag 3 South Luangwa

  De Luangwa Valley is de laatste uitloper van de Great Rift Valley en één van de laatste ongerepte wildernissen. De zijarmen van de Luangwarivier, bossen en vlaktes van de vallei zijn gastheer van enorme concentraties wilde dieren – waaronder de olifant, buffel, leeuw, luipaard en het nijlpaard, en meer dan 450 soorten vogels. Ook de Thornicroft giraffe, een soort die niet elders op de wereld voor komt. Het is tevens de thuisbasis van de grootste populatie leeuwen in Zambia. Hier kunt u nog op safari zoals de safari bedoeld is, ver weg van de drukte.

  Iedere ochtend wordt u vroeg gewekt voor uw safari. Er staat een kop thee of koffie met koekjes voor u klaar. Na de game drive in schitterend ochtendlicht gaat u terug naar uw lodge, waar een welverdiend ontbijt voor u klaar staat. Daarna kunt u een kleine siësta houden of de foto’s van uw ochtendsafari bekijken. Aan het einde van de middag gaat u weer op game drive en u ziet hoe de dieren actiever worden bij het afkoelen van de dag en komt u pas weer terug als het donker is. Dit is uniek voor South Luangwa. Terwijl de avondschemering valt komt u terecht in een geheel andere dierenwereld. Hier krijgt u de kans om het nachtelijke dierenleven te bewonderen, de civetkat en de genet zult u zeker ontmoeten. Wie weet ziet de jagende serval, de leeuw of het luipaard die na zonsondergang actief worden. Geniet van al het moois om u heen.

  Overnachting Flatdogs Camp of het luxe Kakuli Camp o.b.v. volpension inclusief activiteiten

 4. Dag 4 South Luangwa

  Zie beschrijving dag 3

 5. Dag 5 Vlucht en transfer naar Lower Zambezi NP

  Na het ontbijt wordt u weer terug naar de airstrip gebracht en vliegt u met een klein vliegtuig door naar Lower Zambezi National Park. Op de airstrip wordt u opgewacht door uw gids en heeft u meteen al een mooie game drive naar uw accommodatie. Ook hier verblijft u in een ruime safaritent, ofwel in het Mvuu Lodge of  in het luxere Chongwe Rivercamp. Tussen beide lodges is wel een aanmerkelijk verschil.

  Overnachting Mvuu Lodge of het luxere Chongwe River Camp o.b.v. volpension inclusief activiteiten.

 6. Dag 6 Lower Zambezi NP

  De Zambezirivier vormt de grens met Zimbabwe.  Het park is de smalle strook tussen de bergen en de rivier in. De natuurbescherming van Conservation Lower Zambezi heeft zijn vruchten afgeworpen en het wildlife laat zich hier graag zien als zij aan de rivier komen drinken. Het is met name deze ligging aan de rivier die dit park zo uniek maakt. In geen ander park kunt u vanaf het water zo goed wildlife observeren als hier. Daarbij komt dat je ook in het park zelf vrijwel geen andere safariauto’s tegen komt omdat er maar 6 lodges zijn in het park.

  U gaat een volle dag op bootsafari in het park terwijl u oog in oog komt te staan met kuddes olifanten, nijlpaarden en krokodillen. Deze dag brengt u ook een bezoek aan het Conservation Lower Zambezi project en krijgt u een kijkje achter de schermen van succesvolle natuurbescherming. Als de honden niet aan het werk zijn kunt u kennismaken met de Dog Patrol Unit. Twee zeer vaardige en in de omgeving, gevreesde Duitse herdershonden die getraind zijn om ivoor, wapens en ‘bush meat’ op te sporen.

  De andere dag heeft u nog een sunset cruise of kanosafari (bij Chongwe River Camp) in de ochtend en gaat u in de middag op game drive. De ochtend en de late middag zijn de meest geschikte tijden om op zoek te gaan naar de wilde dieren. De temperaturen zijn dan aangenaam en de roofdieren zowel als de prooidieren zijn dan actief. Het decor in het fraaie ochtendlicht is adembenemend.

  Overnachting Mvuu Lodge of het luxere Chongwe River Camp o.b.v. volpension inclusief activiteiten.

 7. Dag 7 Lower Zambezi NP

  Zie beschrijving dag 6

 8. Dag 8 Vlucht en transfer naar Livingstone

  Deze ochtend zit uw safarigedeelte er al weer op en na het ontbijt rijdt u door de bush terug naar de airstrip voor uw vlucht naar Livingstone. U wordt opgewacht door onze vertegenwoordiger en naar uw lodge aan de rivier gebracht. In de middag staat een sunset cruise voor u gepland.

  Overnachting Waterberry Lodge of de luxere Tongabezi Lodge op basis van volpension incl. activiteiten.

 9. Dag 9 Victoria Falls

  De Victoria Falls, legendarisch en door dr. David Livingstone vernoemd naar koningin Victoria. Het is een van de 7 wereldwonderen en een absolute must om te hebben meegemaakt. 500 miljoen liter water stort hier per minuut naar beneden en niet voor niets wordt hij lokaal Mosi-oa-Tunya oftewel The Smoke that Thunders genoemd.

  Vandaag bezoekt u de watervallen en het omliggende park. Gedegen regenkleding is zeker geen overbodige luxe…

  Overnachting Waterberry Lodge of de luxere Tongabezi Lodge op basis van volpension incl. activiteiten.

 10. Dag 10  Vlucht naar Lusaka

  Na een rustig ontbijt en verkenning van de omgeving rond de lodge vliegt u in de middag terug naar Lusaka. Het is mogelijk om een dagkamer in het Radisson Blu op de luchthaven bij te boeken in afwachting van uw vlucht terug naar Nederland of België na middernacht.

 11. Dag 11 Aankomst in Nederland of België

  Einde van uw wildlife reis!

Lower Zambezi Kano safari
zebra's Lower Zambezi © All for Nature Travel
luipaard South Luangwa
Bij deze reis hebben wij de volgende lodge(s) voorzien. Voor meer informatie klik op de foto´s.

Flatdogs Camp in South Luangwa Park 3-sterrenniveau

safaritent South Luangwa National Park, safari Zambia

 

Kakuli Camp in South Luangwa Park 4-sterrenniveau

Mvuu Camp bij Lower Zambezi National Park

Chongwe River Camp in Lower Zambezi National Park

Waterberry Zambezi Lodge bij de Victoria Falls

Waterberry, Victoria Falls, Livingstone, Zambia, duurzame lodge

Tongabezi Lodge bij de Victoria Falls

Tongabezi Lodge, 5 sterren luxe, Victoria Falls, Zambia Livingstone

Onze kleinschalige, duurzame lodgesDoor hier te verblijven draagt u bij aan het behoud van de natuur

Deze accommodaties zijn door ons zorgvuldig geselecteerd op basis van hun bijdrage aan een betere wereld. Het liefst maken wij gebruik van kleinschalige accommodaties, die binnen de eigen familie worden gerund. Zij liggen bij voorkeur in de ongerepte natuur dicht bij de ingang van de parken. Ze benadrukken de gastvrijheid van de bevolking en zijn altijd in lijn met het unieke karakter van de plaats die wordt bezocht.

 

Dit zijn onze aanbevelingen. Deze accommodaties zijn geliefd, dus wees er op tijd bij! Verblijft u liever in een andere duurzame lodge? Wij passen de privéreis graag op maat voor u aan.

 

Wij zijn Travelife Certified en voldoen daarmee aan de hoogste standaards op het gebied van duurzaamheid.

Klik op bovenstaande voor praktische reistips ter informatie. De exacte en up-to-date praktische reisinformatie krijgt u van ons bij boeking.

U heeft een goede bescherming nodig tegen de zon. Zonnebrandcrème met een hoge factor, een goede zonnebril en een hoed of pet zijn een vereiste. Voor de trekking te voet is het belangrijk dat u camouflagekleuren draagt (donkere kleuren die niet afsteken tegen de groen, bruine achtergrond). Wij adviseren u dan ook stevige wandelschoenen en een lange broek om u te beschermen tegen scherpe dorens. Zwemkleding mag niet ontbreken in uw bagage. Vergeet vooral ook uw verrekijker, camera, waterfles en zaklamp niet. Houdt u er ook rekening mee dat u voldoende batterijen of volle accu’s meeneemt voor uw camera omdat die tijdens uw verblijf niet altijd kunnen worden opgeladen.

Verder niet vergeten:
Kleine dagrugzak of reistas, anti-muggenmiddel, money-belt, medicijnen (indien van toepassing), paspoort en kopie, verzekeringspapieren en kopie, vaccinatieboekje en kopie, reischeques, geld en creditcard, vliegtickets of e-ticketnummer en EHBO-set.

All for Nature betekent alles voor de natuur en dat is precies wat zij voor ogen heeft. Wij hebben er alles voor over om de natuur op deze planeet te beschermen en te behouden voor toekomstige generaties. Dit komt o.a. tot uiting in ons Duurzaam Toerisme en MVO beleid. U als reiziger kunt ook heel veel doen om de natuur op verre reizen in stand te houden en er voor te zorgen dat lokale mensen inkomsten krijgen uit het behoud van de natuur.
Vraagt u bijvoorbeeld altijd toestemming om een foto van lokale mensen te maken en leert u een paar standaard zinnetjes in de lokale taal ter begroeting, dat maakt het contact een stuk gemakkelijker: Hallo is Moni en dankuwel is Zikomo in de lokale Nyanja taal.

Reis plasticvrij
We gebruiken het allemaal en we komen het overal tegen. In winkels, maar ook langs de weg en in de natuur zoals in de zee. Op prachtige reisbestemmingen worden paradijselijke stranden, bossen en berggebieden vervuild door plastic dat veelal door toeristen is gebruikt. Vooral wegwerp plastic, zoals rietjes, flessen en tasjes, blijven in grote hoeveelheden in de natuur achter. Om ervoor te zorgen dat we van de mooiste plekken ter wereld kunnen blijven genieten, geven we u vijf tips om uw plasticgebruik op vakantie te verminderen.
1. Check of u in uw vakantieland uit de kraan kunt drinken: waterinhetbuitenland.nl.
· Drinkwater uit kraan? Neem een hervulbare waterfles mee.
· Geen drinkwater uit de kraan? Schaf aan het begin van uw verblijf een grote verpakking water aan en vul uw flesje. Bij de meeste van onze duurzame accommodaties kunt u water tappen. Zo niet, alleen al door er naar te blijven vragen wordt het personeel gestimuleerd hier aan bij te dragen.
2. Zeg ‘nee’ tegen plastic rietjes.
3. Neem altijd een (boodschappen)tas mee.
4. Neem zelf shampoo, douchegel en bodylotion mee.
5. Zin in een vakantie uitje? Doe mee aan lokale ‘beach clean-ups!’

Meld wildlife crime met je smartphone
Wilde dieren over de hele wereld worden bedreigd door illegale handel. Ook als reiziger kunt u helpen bij de strijd tegen de illegale handel in wilde dieren. U kunt bijvoorbeeld een beer in een kooi tegenkomen of ivoor dat verkocht wordt op een markt. Via de speciale Wildlife Witness app kan iedereen die op reis misstanden ziet een foto hiervan maken en de exacte locatie van een incident vastleggen zonder bemoeienis ter plaatse. De melding wordt doorgegeven aan TRAFFIC, de organisatie die handel in wilde dieren monitort en criminele netwerken op deze manier kan volgen. Meer over deze app.

De munteenheid in Zambia is de Zambiaanse Kwacha (ZMK). Travellers cheques en buitenlands geld kunnen worden gewisseld bij een van de banken. Het is aan te raden om in ieder geval een creditcard en pinpas mee te nemen. De meeste grote hotels, winkels en restaurants accepteren de bekende internationale creditcards, International Visa en Mastercard; hiervoor kan wel een vergoeding gevraagd worden. U kunt met uw creditcard ook in grote plaatsen contant geld opnemen via uw pincode. Dit kan bij de zogenaamde ATM (Automatic Teller Machine). Mastercard wordt echter niet overal geaccepteerd, Visa daarentegen wel. Neemt u in ieder geval voldoende Amerikaanse dollars of traveller cheques in $ mee.
Het is niet nodig om vooraf geld te wisselen in de lokale valuta. Het beste kunt u bij aankomst op de luchthaven in het betreffende land uw geld wisselen of pinnen. Veel lokale valuta zult u niet nodig hebben omdat de accommodaties meestal ook in US dollars rekenen. Wij raden u wel aan om indien u op eigen gelegenheid reist altijd een klein bedrag in Amerikaanse dollar (100 $) op zak te hebben in kleine coupures. Buiten de lokale valuta is dit nog steeds het meest geaccepteerde betaalmiddel. Voordat u het land verlaat wordt u aangeraden de overgebleven Zambiaanse Kwacha om te wisselen in dollars of euro’s. Voordat u vertrekt adviseren wij om te checken bij uw bank of uw bankpas ‘aan’ staat voor de periode dat u buiten Europa bent. Let u er tijdens de reis op dat u altijd genoeg kleingeld op zak heeft. Dit bespaart u veel tijd en problemen bij het afrekenen van maaltijden, souvenirs, etc.

Vanwege de lage ligging van de parken kunnen de temperaturen in de nationale parken hoog oplopen, daarom is koele, luchtige kleding in alle jaargetijden wenselijk. Zambia heeft drie verschillende seizoenen: van december tot april is het warm en nat, van mei tot augustus is het koel en droog en van september tot november is het heet en droog. De gemiddelde temperatuur in de zomer (onze winter) varieert van 25°C tot 35°C en in de winter (onze zomer) van 6° C tot 24° C.

U heeft een paspoort nodig dat nog minimaal 6 maanden geldig is vanaf de datum van terugkomst. Let u er ook op dat uw paspoort nog minimaal 2 lege bladzijdes heeft voor stempels. Een visum voor Zambia is verplicht; hiervoor dient u zelf contact op te nemen met de ambassade in Brussel. U kunt tegenwoordig echter ook uw visum online aanvragen.

Op safari vragen wij u om zich aan de volgende regels te houden:

 • Houd afstand van wildlife en vraag uw gids niet om dichterbij te gaan voor die ene foto
 • Maak zo min mogelijk geluid om de dieren niet te verstoren
 • Neem al het afval mee terug naar het kamp
 • Luister ten alle tijden naar uw gids, ook voor uw eigen veiligheid!

Houdt u bij het kopen van souvenirs in gedachte dat dit een van de weinige manieren van de lokale bevolking is om inkomsten te krijgen uit het toerisme. Afdingen is normaal, maar maakt u er geen sport van om altijd overal de goedkoopste deal te krijgen. Het is uiteraard niet toegestaan om souvenirs van bedreigde planten en dieren mee de grens over te nemen. Let op hieronder vallen dus ook dat mooie stukje koraal dat u zelf heeft gevonden of armbanden van olifantenhaar. Voor meer informatie kijk op WNF – Foute souvenirs.

Het tijdsverschil met de officiële Greenwich tijd is +2 uur. In Zambia is er geen verschil tussen zomer- of wintertijd. In de zomer is er geen tijdsverschil, in de wintertijd daarentegen is het één uur later in Zambia dan in Nederland en België.

Corona blijft een belangrijk punt van aandacht en reizen is het makkelijkst en veiligst als u zelf volledig bent gevaccineerd en geboosterd tegen COVID. Ieder land heeft zijn eigen inreisvoorwaarden en aanvullende maatregelen ter plekke. Bijv.: volledige vaccinatie, boosterprik, soort en geldigheid betreffende vaccin, Fit to Travel/genezen verklaring, 2 of 3G beleid, inreis-formulieren, Digitaal Corona Certificaat etc. Een goede voorbereiding op uw reis blijft dus belangrijk. Bekijk op de overheidspagina Nederland Wereldwijd wat de voorwaarden voor uw bestemming zijn en check deze ook nogmaals voor vertrek. U bent zelf verantwoordelijk voor de juiste en geldige inreis- en/of vaccinatiedocumenten.

Voor informatie over overige vaccinaties verwijzen wij u door naar de plaatselijke GGD voor een advies op maat. Zij kunnen u ook adviseren over malaria. Meer informatie vindt u ook op de site van het landelijk coördinatiecentrum reizigersadvisering www.lcr.nl.

Wij informeren u graag over medische ondersteuning tijdens uw reis. Hiervoor heeft KLM een “Dokter mee op reis” service abonnement tegen geringe kosten.

Wist u dat u ook medische begeleiding van een ervaren arts tijdens uw reis kunt bijboeken als u met All for Nature Travel reist?

Zambia is een land met grote verschillen tussen arm en rijk. De mensen zijn vriendelijk maar kleine criminaliteit (diefstal) komt voor. Door enkele voorzorgmaatregelen in acht te nemen kunt u de kans hierop aanzienlijk verkleinen:

 • Draag belangrijke papieren in een moneybelt of in een ander onopvallend opbergsysteem.
 • Draag geen kostbare sieraden tijdens uw reis.
 • Laat nooit uw portefeuille zichtbaar in uw achterzak zitten. De makkelijkste manier is het geld dat u die dag nodig denkt te hebben los in de zak te dragen.
 • Laat geen kostbare bezittingen in de auto achter, ook niet in de bagageruimte
 • Bewaar grote sommen geld en waardepapieren zoals tickets en cheques in uw hotelkluis. Indien u veel geld mee moet nemen, verspreidt het dan over uw lichaam.
 • Maak kopieën van waardepapieren en identiteitsbewijzen en noteer de nummers van waardevolle voorwerpen zoals camera’s.
 • Een rugzakje is over het algemeen erg handig, echter op drukke plaatsen kunt u de rugzak beter als ‘buikzak’ gebruiken.

Met de huidige situatie in de wereld is het fijn om altijd op de hoogte te zijn. Download de Nederlandse 24/7 BZ Reis app en ga goed voorbereid op reis. Stel dat er een calamiteit of incident is op de bestemming, dan wordt u hierover geïnformeerd. U heeft met 1 druk op de knop contact met het contactcenter van het Nederlandse Ministerie van Buitenlandse Zaken; 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Een goede reisverzekering is van groot belang. Controleert u alstublieft of u voldoende bent afgedekt tegen medische kosten en andere onvoorziene omstandigheden. Daarnaast is het sterk aan te raden om ook een annuleringsverzekering af te sluiten. Er kunnen zich altijd omstandigheden voordoen waardoor het voor u niet mogelijk is te reizen.

bagage safari, bagage verre reis

All for Nature Travel

image description

Ultieme wildlife beleving

Met All for Nature Travel maakt u de mooiste wildlife reizen. Geniet van ongerepte natuur en haar dierenleven.

image description

Kleinschaligheid

Vanuit kleinschalige, duurzame lodges geniet u van ongerepte natuur en haar dierenleven. Individueel of in een kleine groep.

image description

Bijdrage aan de natuur

Met uw reis, die voldoet aan de hoogste duurzaamheidsstandaard, draagt u direct bij aan de bescherming van het wildlife dat u ziet.

Wij gebruiken cookies alleen voor analyse en het goed laten functioneren van de site. Door de site te gebruiken, gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Meer over cookies & privacybeleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten