Logo The Long Run

All for Nature Travel maakt deel uit van het internationale, toeristische netwerk van The Long Run. Het netwerk verbindt een groeiende gemeenschap van bestemmingen, bedrijven en organisaties, die zich hard maken voor een duurzame toekomst van onze planeet.

The Long Run is opgericht door de Duitse non-profit Zeits Foundation. De missie van Zeits is om wereldwijd duurzame, ecologische en sociaal verantwoorde projecten en bestemmingen te creëren en te ondersteunen. Een langdurige impact wordt gerealiseerd door een integrale aanpak gericht op de 4C’s: conservation, community, culture and commerce.

Behalve reisorganisaties zoals All for Nature Travel, zijn er ook accommodaties die deze missie onderschrijven en onderdeel zijn van The Long Run, zoals Borana Lodge in Kenia, Chumbe Island bij Zanzibar Tanzania, Pousada Trijancao in Brazilië of Misool bij Raja Ampat in Indonesië. Stuk voor stuk heel exclusieve accommodaties.

‘Top of the bill’ op het gebied van duurzaamheid en luxe zijn de zogehete Global Ecosphere Retreats van The Long Run: Grootbos Lodge in Zuid-Afrika, Wolwedans Lodge in Namibië of Cottar’s 1920’s Safari Camp in Kenia. Ook de Refúgio Ecológico Caiman in Brazilië en EcoCamp Patagonia in Chili zijn Global Ecosphere Retreats. Wij kunnen deze graag voor u boeken.

Lees meer over The Long Run

Wildlife reizen & natuurbehoud

WordPress Cookie Plug-in door Real Cookie Banner