Panthera

Iedere reis van All for Nature draagt direct bij aan natuurbescherming. All for Nature heeft er voor gezorgd dat er, sinds haar oprichting, al meer dan €1.000.000 is geïnvesteerd in natuurbehoud. Maakt u onderstaande reizen met ons, dan ondersteunt u Panthera.

Panthera is de enige organisatie in de wereld die volledig is toegewijd aan het behoud van alle 38 wilde kattensoorten en hun ecosysteem. Gebruik makend van de beste biologen en wetenschappers ontwikkelt Panthera wereldwijde strategieën om tijgers, leeuwen, jaguars, sneeuwluipaarden, cheeta’s, poema’s en luipaarden te beschermen.
Reist u naar Chili dan draagt uw reis bij aan het poema project dat human-wildlife conflicten probeert te voorkomen.
Uw reissom naar Brazilië draagt bij aan het speciale Jaguar Corridor Inititiative dat is op gezet om de leefruimte van de jaguar in Zuid- en Midden Amerika uit te breiden. Dit project probeert de 18 landen, waar de jaguar nog voorkomt, met elkaar te verbinden tot grotere aaneengesloten beschermde gebieden. Naast stroperij en gebrek aan prooidieren is de belangrijkste bedreiging voor de jaguar de menselijke ontwikkeling waardoor zijn leefgebied steeds meer wordt gefragmenteerd en er geïsoleerde populaties ontstaan.

Meer weten over de Jaguar en zijn bedreigde status? Bezoek onze jaguar wildlifepagina.

Ondersteun Panthera met uw reis

WordPress Cookie Plug-in door Real Cookie Banner