Samburu olifant Habiba ©All for Nature Travel

Kenia: Elephants & Luxury

richtprijs 5.695,00

Highlights van deze natuurreis:

 • Deze privésafari staat in het teken van olifanten en de “Big Tuskers” van Kenia.
 • Verblijf in onze luxe 4-sterren tented camps in de Masai Mara en Samburu National Park.
 • Krijg inzicht in natuurbescherming bij het Mara Elephant Project.
 • De Masai Mara staat bekend om haar fantastische wildlife sightings en Samburu is een rijke aanvulling met haar woestijnachtige klimaat, vele soorten vogels en unieke dieren.
 • Wilt u nog meer inzicht in de bescherming van olifanten? Ga dan een dag op bezoek bij het Mara Elephant Project.
 • Beoordelingen 0 beoordelingen
  0/5
 • Reistype Reistype
  Privéreis
 • Reisperiode juni t/m maart
  0/8
Alles over reis: Kenia: Elephants & Luxury.

Op deze 8-daagse privé safari volgt u het spoor van de laatste “Big Tuskers” van Kenia. Deze “Big Tuskers” zijn mannetjesolifanten tussen de 40 en 60 jaar oud en hebben uitzonderlijk grote slagtanden, wel meer dan 50 kg. U zult begrijpen dat ze om deze reden een geliefd jacht- en stropersobject zijn. Slechts drie van deze mannetjes telt Kenia op dit moment. Ze zijn gezenderd en hun route wordt dagelijks gemonitord. Deze reis draagt bij aan het behoud van olifanten in Kenia.

Uw privé reis begint in Nairobi waar u 2 nachten verblijft en de Sheldrick Elephant Orphanage bezoekt. Bij dit gerenommeerde project worden verweesde olifanten succesvol voorbereid op een bestaan in de vrije natuur. All for Nature heeft een olifantje voor u geadopteerd en daarom kunt u samen met andere major donors een kijkje krijgen achter de schermen van deze operatie.

Vervolgens vliegt u door naar ons luxe tented camp, Rekero, in de Masai Mara, waar u 4 dagen op zoek gaat naar wilde olifanten en de rest van de Big 5. Ook één van de drie Big Tuskers heeft hier nog een thuis. U verblijft hier net als Karen Blixen van Out of Africa in een oorspronkelijk ’tented camp’ in het hart van de Masai Mara en wordt voorzien van alle luxe en comfort. Wilt u alles weten over olifantenbescherming in de praktijk, dan kunt u het Mara Elephant Project (MEP), dat wij met deze reis ondersteunen, zelfs bezoeken.

Vanuit de Masai Mara vliegt u door naar Samburu National Park, in 2014 is hier de laatste Big Tusker gedood. Het blijft echter een thuishaven voor olifanten en het is ook een zeer interessant park vanwege het woestijnachtige klimaat. Dit park ligt in een heel andere klimaatzone van Kenia en u kunt hier dan ook vele andere soorten vogels en wel zes nieuwe diersoorten ontdekken; de gerenoek, de “recticulated “ giraf, de beisa oryx, de Grevy zebra, Somalische struisvogel en de gestreepte hyena. In plaats van de Maasai leven hier de Samburu op hun eigen traditionele wijze. U verblijft hier twee nachten in een tented camp dat zich inspant om deze natuur te behouden; Elephant Bedroom Camp.

Voor nog meer inzicht in de bescherming van olifanten bevelen wij u in Samburu het 5-sterren Elephant Watch Camp aan van de bekende Saba Douglas Hamilton. Haar vader was de grondlegger van het Elephant Watch project en als u hier verblijft krijgt u ook een bijzonder inzicht in dit project.


Samburu olifant Habiba, reis olifant

Uw wildlife ervaring compleet verzorgd
Wat is bij deze reis inbegrepen?.
 • Internationale Engelssprekende natuurgids
 • Transfers en volledig verzorgd vervoer en activiteiten incl. game drives, zoals omschreven in het dagprogramma
 • 7 overnachtingen en maaltijden zoals vermeld
 • Entreegelden nationale parken
 • Donatie aan de Mara Elephant Project. Deze bijdrage is onderdeel van de investering die All for Nature direct en indirect doet in natuurbescherming. De hoogte verschilt per reis, maar in het totaal wordt gemiddeld 5% van de reissom geïnvesteerd in natuurbescherming, zoals geformuleerd in ons MVO-beleid.
 • Aangesloten bij de ANVR en dekking via SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden)
 • Handig & leuk in de voorbereiding en mee op reis: uw eigen All for Nature Travel app
 • De reissom vanaf €5695,- per persoon is o.b.v. een tweepersoonskamer.

*Meerprijs bij verblijf in Elephant Watch Camp in Samburu is €990,- p.p. voor 2 nachten. Meerprijs Saruni Wild in de Masai Mara met MEP is €550,- p.p..

Niet bij de reis inbegrepen?.
 • Internationale vlucht. Deze boeken wij graag voor u.
 • Boekt u uw vlucht via ons, dan wordt deze volledige gecompenseerd met GreenSeat Gold Standard.
 • Privé safari-auto met chauffeur bij Rekero Camp t.b.v. bezoek M.E.P. mogelijk vanaf €550,-.
 • Reis & annuleringsverzekering
 • Fooi en persoonlijke uitgaven
 • Eventuele extra excursies
 • Luchthavenbelastingen
 • Verplichte consumentenbijdrage SGR € 5,- p.p.
 • Bijdrage Calamiteitenfonds (€2,50 per boeking). Deze bijdrage is verplicht zodat u aanspraak kunt maken op de garantieregeling.
 1. Dag 1 Aankomst Nairobi

  Aankomst Nairobi en verblijf in het Crowne Plaza in een superior room o.b.v. logies ontbijt. Dit hotel ligt in de buurt van de luchthaven zodat u niet veel tijd kwijt bent met het reizen door deze hectische stad.

 2. Dag 2 Sheldrick Elephant Orphanage

  Deze ochtend wordt u na het ontbijt opgehaald en naar de gerenommeerde Karen Blixen Cottages gebracht in de buitenwijken van Nairobi. Deze liggen centraal ten opzichte van de Sheldrick Elephant Orphange en Wilson Airport.

  Karen Blixen is beroemd geworden vanwege het boek en de film Out of Africa. Dit is inderdaad de voormalige boerderij van de familie Blixen, het Karen Blixen museum ligt op hetzelfde terrein. Hier verblijft u in een van de 16 huisjes in de ruim opgezette tuin met zwembad o.b.v. logies ontbijt.

  Om 17:00 uur staat een bijzonder bezoek aan het Sheldrick Elephant Orphanage gepland. In 1977 begon de inmiddels overleden Daphne Sheldrick met de opvang van baby-olifantjes in het midden van de stroperijcrisis. Tot nu toe was het vrijwel niemand gelukt om de verweesde olifanten te laten overleven nadat ze van hun moeder waren gescheiden. Een speciaal concept van moedermelk en een 24-uur pleegouder zorgde ervoor dat de olifantjes weer zin kregen in het leven. Ontspeend werden ze in leeftijdsgroepen langzaam weer gewend aan een leven zonder mensen. Meer dan 150 olifanten zijn op deze manier weer teruggebracht in de natuur. All for Nature Travel heeft hier in uw naam een olifantje geadopteerd en in de avonduren krijgt u samen met de andere major donors een bijzonder kijkje achter de schermen van deze succesvolle organisatie.

 3. Dag 3 Masai Mara

  Na het ontbijt wordt u weer opgehaald en naar Wilson Airport gebracht voor uw vlucht naar de Masai Mara. Meteen bij aankomst begint uw eerste game drive naar Rekero Camp. U begint uw safari in Kenia met 3 overnachtingen op een toplocatie in de Masai Mara. Dit luxe 4-sterren camp bestaat uit 9 tenten die verspreid over het terrein liggen aan de Talekrivier. De ligging is ideaal voor het zien van de migratie en zij hebben hun sporen verdiend op het gebied van duurzaamheid. Verblijf o.b.v. volpension incl. activiteiten en game drives onder leiding van de beste natuurgidsen die Kenia te bieden heeft.

  Verblijf Rekero Camp o.b.v. volpension incl. game drives

 4. Dag 4 Op safari in de Masai Mara

  De wereldberoemde Masai Mara beslaat een gebied van meer dan 1510 km² en ligt in het zuidwesten van Kenia op 280 km van Nairobi. Het heeft zijn naam te danken aan de originele bewoners van dit gebied de Maasai. Het grenst aan de Serengeti in Tanzania en het is ook onderdeel van het Serengeti ecosysteem met zijn jaarlijkse migratie van miljoenen wildebeesten en zebra’s. De spectaculaire oversteek van de Mararivier in de maanden juli, augustus, september en oktober, is gefilmd in alle belangrijke natuurdocumentaires. Maar ook buiten deze maanden is de Masai Mara bekend om zijn hoge concentratie roofdieren.

  Wilt u nog meer inzicht in olifantenbescherming en het Mara Elephant Project (MEP) project dat wij met deze reis ondersteunen bezoeken? Als u een privé safari-auto met chauffeur huurt tegen een meerprijs dan kunt u een bezoek brengen aan hun basiskamp in de Mara North Conservancy, een mooie game drive en een nobel doel… Wie weet kunt u zelfs een dagdeel mee met de onderzoekers. U kunt uiteraard ook meteen in het unieke Saruni Wild verblijven in de Mara North Conservancy.

  U verblijft bij Rekero Camp o.b.v. volpension incl. activiteiten.

 5. Dag 5 Op safari in de Masai Mara

  zie beschrijving dag 4

 6. Dag 6 Naar Samburu NP

  Vandaag wordt u weer teruggebracht naar de Ol Kiombo Airstrip en vliegt u via Wilson Airport door naar Samburu National Park. In plaats van de Maasai leven hier de Samburu op hun eigen traditionele wijze.

  Hier verblijft u in het 4-sterren en duurzame Elephant Bedroom Camp o.b.v. volpension incl. activiteiten. U bent precies op tijd voor het diner. De transfer vanaf de airstrip is eigenlijk al uw eerste game drive.

 7. Dag 7 Op safari in Samburu NP

  Samburu National Park is een mooie aanvulling op uw andere safari’s vanwege het woestijnachtige klimaat. Samburu NP ligt in een heel andere klimaatzone van Kenia en u kunt hier dan ook vele andere soorten vogels en wel zes nieuwe diersoorten ontdekken; de gerenoek, de “recticulated“ giraf, de Beisa oryx, de Grevy zebra, Somalische struisvogel en de gestreepte hyena. In 2014 is hier ondanks alle inspanningen de laatste Big Tusker gedood. Het blijft echter een thuishaven voor olifanten.

  Vandaag zult u twee keer op safari gaan en kennis maken met dit bijzondere dierenleven. Let u vooral ook op het fotogenieke vulturine parelhoen met zijn kleurrijke verenkleed

 8. Dag 8 Terug naar Nairobi

  Na het ontbijt vervolgt u uw weg terug naar de airstrip en vliegt u terug naar Nairobi. In Nairobi wordt u naar het internationale vliegveld gebracht voor uw vlucht terug naar huis rond middernacht. U komt de volgende ochtend aan in Nederland of België.

 9. Uw reis verlengen? Vertel ons uw wensen en wij breiden uw reis graag uit

  Natuurlijk is het mogelijk om langer in Kenia te verblijven! Wij breiden uw reis graag uit met een wandelsafari met de Maasai bij de Il Ngwesi Lodge (3 dagen vanaf €1295,- p.p) of u kunt op zoek gaan bij de laatste twee Northern White neushoorns in Ol Pejeta. Lees hier de blog van onze wildlifespotter. Een 4-daagse neushoornextensie met verblijf bij Ol Pejeta is mogelijk vanaf €2595,- per persoon.

Luipaard Samburu © All for Nature Travel
Samburu olifant Habiba ©All for Nature Travel
Save the Elephants © All for Nature Travel
Maasai Il Ngwesi ©All for Nature Travel
Bij deze reis hebben wij de volgende lodge(s) voorzien. Voor meer informatie klik op de foto´s.

Rekero Camp in de Masai Mara

Upgrade Saruni Wild in de Mara North Conservancy met een dag olifantenonderzoek (MEP)

Saruni Wild Masai Mara, safari masai mara , safari migration

Elephant Bedroom Camp in Samburu National Reserve

Elephant Bedroom Camp, Samburu.

Elephant Watch Camp (upgrade) in Samburu National Reserve

Extensie Il Ngwesi bij de Lewa Conservancy in centraal Kenia

Onze kleinschalige, duurzame lodgesDoor hier te verblijven draagt u bij aan het behoud van de natuur

Deze accommodaties zijn door ons zorgvuldig geselecteerd op basis van hun bijdrage aan een betere wereld. Het liefst maken wij gebruik van kleinschalige accommodaties, die binnen de eigen familie worden gerund. Zij liggen bij voorkeur in de ongerepte natuur dicht bij de ingang van de parken. Ze benadrukken de gastvrijheid van de bevolking en zijn altijd in lijn met het unieke karakter van de plaats die wordt bezocht.

 

Dit zijn onze aanbevelingen. Deze accommodaties zijn geliefd, dus wees er op tijd bij! Verblijft u liever in een andere duurzame lodge? Wij passen de privéreis graag op maat voor u aan.

 

Wij zijn Travelife Certified en voldoen daarmee aan de hoogste standaards op het gebied van duurzaamheid.

Klik op bovenstaande voor praktische reistips ter informatie. De exacte en up-to-date praktische reisinformatie krijgt u van ons bij boeking.

U heeft een goede bescherming nodig tegen de zon. Zonnebrandcrème met een hoge factor, een goede zonnebril en een hoed of pet zijn een vereiste. Voor de trekking te voet is het belangrijk dat u camouflage kleuren draagt. Wij adviseren u dan ook stevige wandelschoenen en een lange broek om u te beschermen tegen scherpe dorens. Indien u in het winterseizoen reist adviseren wij u om ook warme kleding mee te nemen omdat de avonden en nachten fris kunnen zijn. Vergeet vooral ook uw verrekijker, camera en zaklamp niet. Houdt u er ook rekening mee dat u voldoende batterijen of volle accu’s meeneemt omdat die tijdens uw verblijf niet altijd kunnen worden opgeladen.

Verder niet vergeten: Kleine dagrugzak of reistas, anti-muggenmiddel, money-belt, medicijnen (indien van toepassing), paspoort en kopie, verzekeringspapieren en kopie, vaccinatieboekje en kopie, reischeques, geld en creditcard, vliegtickets of e-ticketnummer en EHBO-set.

All for Nature betekent alles voor de natuur en dat is precies wat zij voor ogen heeft. Wij hebben er alles voor over om de natuur op deze planeet te beschermen en te behouden voor toekomstige generaties. Dit komt o.a. tot uiting in ons Duurzaam Toerisme en MVO beleid.

U als reiziger kunt ook heel veel doen om de natuur op verre reizen in stand te houden en er voor te zorgen dat lokale mensen inkomsten krijgen uit het behoud van de natuur.
Vraagt u bijvoorbeeld altijd toestemming om een foto van lokale mensen te maken en leert u een paar standaard zinnetjes in de lokale taal ter begroeting, dat maakt het contact een stuk gemakkelijker: Hallo is Habari en dankuwel is Asante Sana in Swahili.

Reis plasticvrij
We gebruiken het allemaal en we komen het overal tegen. In winkels, maar ook langs de weg en in de natuur zoals in de zee. Op prachtige reisbestemmingen worden paradijselijke stranden, bossen en berggebieden vervuild door plastic dat veelal door toeristen is gebruikt. Vooral wegwerp plastic, zoals rietjes, flessen en tasjes, blijven in grote hoeveelheden in de natuur achter. Om ervoor te zorgen dat we van de mooiste plekken ter wereld kunnen blijven genieten, geven we u vijf tips om uw plasticgebruik op vakantie te verminderen.
1. Check of u in uw vakantieland uit de kraan kunt drinken: waterinhetbuitenland.nl.
· Drinkwater uit kraan? Neem een hervulbare waterfles mee.
· Geen drinkwater uit de kraan? Schaf aan het begin van uw verblijf een grote verpakking water aan en vul uw flesje. Bij de meeste van onze duurzame accommodaties kunt u water tappen. Zo niet, alleen al door er naar te blijven vragen wordt het personeel gestimuleerd hier aan bij te dragen.
2. Zeg ‘nee’ tegen plastic rietjes.
3. Neem altijd een (boodschappen)tas mee.
4. Neem zelf shampoo, douchegel en bodylotion mee.
5. Zin in een vakantie uitje? Doe mee aan lokale ‘beach clean-ups!’

NB: Houdt u er rekening mee dat het sinds 1 september 2017 niet meer is toegestaan wegwerp plastic zakken of zakjes te gebruiken in Kenia. Dit betekent ook dat u deze niet meer mag meenemen in uw ruim -of handbagage. Gebruik stoffen tassen voor uw schoenen of gebruik plakband om de shampoofles goed dicht te houden. Op overtreding staat een geldboete van 38.000 USD of zelfs gevangenisstraf. De verplichte duty free tasjes die u op de luchthaven krijgt bij aanschaf van duty free goederen moeten op de luchthaven van Kenia worden afgegeven.

Meld wildlife crime met je smartphone
Wilde dieren over de hele wereld worden bedreigd door illegale handel. Ook als reiziger kunt u helpen bij de strijd tegen de illegale handel in wilde dieren. U kunt bijvoorbeeld een beer in een kooi tegenkomen of ivoor dat verkocht wordt op een markt. Via de speciale Wildlife Witness app kan iedereen die op reis misstanden ziet een foto hiervan maken en de exacte locatie van een incident vastleggen zonder bemoeienis ter plaatse. De melding wordt doorgegeven aan TRAFFIC, de organisatie die handel in wilde dieren monitort en criminele netwerken op deze manier kan volgen. Meer over deze app.

De munteenheid in Kenia is de Keniaanse Shilling (KSh). Traveller cheques en buitenlands geld kunnen worden gewisseld bij een van de banken, ‘bureaux de change’ of geautoriseerde hotels. Het is aan te raden om in ieder geval een creditcard met pincode en pinpas mee te nemen.

International Visa en Mastercard zijn algemeen geaccepteerd en in veel steden kunt u ook geld pinnen. Het is niet nodig om vooraf geld te wisselen in de lokale valuta. Het beste kunt u bij aankomst op de luchthaven in het betreffende land uw geld wisselen of pinnen. Wij raden u wel aan om indien u op eigen gelegenheid reist altijd een klein bedrag in Amerikaanse dollar (100 $) op zak te hebben in kleine coupures. Buiten de lokale valuta is dit nog steeds het meest geaccepteerde betaalmiddel. Voordat u het land verlaat wordt u aangeraden de overgebleven Keniaanse Shillings om te wisselen voor uw eigen betaalmiddel. Voordat u vertrekt adviseren wij om te checken bij uw bank of uw bankpas ‘aan’ staat voor de periode dat u buiten Europa bent.

Let u er tijdens de reis op dat u altijd genoeg kleingeld op zak heeft. Dit bespaart u veel tijd en problemen bij het afrekenen van maaltijden, souvenirs, etc.

Omdat Kenia praktisch op de evenaar ligt is het in het gehele land gedurende het hele jaar warm. Gemiddeld ligt de temperatuur het hele jaar door rond de 24 graden. Lokaal is het iets warmer of kouder, afhankelijk van de hoogte. Overdag is het warm, maar de nachten kunnen afkoelen. Houd er rekening mee een warme trui mee te nemen.
Kenia is van alle landen die rond de evenaar liggen het droogste land en kent eigenlijk twee regenperiodes. April tot mei zijn de lange regenmaanden in Kenia. Na de regens van april tot mei zijn de wildparken groen en kleurrijk. De korte regenperiode valt in oktober en november, het zijn vaak korte, hevige buien die in de namiddag vallen. In december wordt het weer droog.
Kenia kent een variatie aan klimaatzones. Van het tropisch regenwoudklimaat in het zuidwesten en het tropisch moessonklimaat in centraal Kenia en het zuidoosten tot aan de warme steppe- en woestijnklimaten in het noordwesten en het noordoosten.

Masai Mara
De Masai Mara is het toneel van de jaarlijkse migratie van wildebeesten en zebra’s. Het klimaat in de Masai Mara is heet en droog. Het natuurreservaat ligt in het zuidwesten van Kenia. Het is 1700 km² groot en het is een onderdeel van het Serengeti ecosysteem. Masai Mara ligt op 1500 tot 2100 meter hoogte. Door de hoogte kan het ’s avonds flink afkoelen. Een trui of jas is geen overbodige luxe. Het hele jaar is er wild te zien. Beste tijd zijn de droge maanden tijdens de migratie van juli tot oktober. In de regentijd zijn niet alle gedeeltes van het park te bezoeken.

U heeft een paspoort nodig dat nog minimaal 6 maanden geldig is vanaf de datum van terugkomst. Let u er ook op dat uw paspoort nog minimaal 2 lege bladzijdes heeft voor stempels. Een visum voor Kenia is verplicht en moet u van te voren online aanvragen in Kenia.

Op safari vragen wij u om zich aan de volgende regels te houden:

 • Houd afstand van wildlife en vraag uw gids niet om dichterbij te gaan voor die ene foto
 • Maak zo min mogelijk geluid om de dieren niet te verstoren
 • Neem al het afval mee terug naar het kamp
 • Luister ten alle tijden naar uw gids, ook voor uw eigen veiligheid!

Houdt u bij het kopen van souvenirs in gedachte dat dit een van de weinige manieren van de lokale bevolking is om inkomsten te krijgen uit het toerisme. Afdingen is normaal, maar maakt u er geen sport van om altijd overal de goedkoopste deal te krijgen. Het is uiteraard niet toegestaan om souvenirs van bedreigde planten en dieren mee de grens over te nemen. Let op hieronder vallen dus ook dat mooie stukje koraal dat u zelf heeft gevonden of armbanden van olifantenhaar. Voor meer informatie kijk op WNF – Foute souvenirs.

Het tijdsverschil met de officiële Greenwich tijd is + 3 uur. Het is dus 2 uur later in Kenia dan in Nederland en België. Er is geen verschil tussen zomer- en wintertijd.

Corona blijft een belangrijk punt van aandacht en reizen is het makkelijkst en veiligst als u zelf volledig bent gevaccineerd en geboosterd tegen COVID. Ieder land heeft zijn eigen inreisvoorwaarden en aanvullende maatregelen ter plekke. Bijv.: volledige vaccinatie, boosterprik, soort en geldigheid betreffende vaccin, Fit to Travel/genezen verklaring, 2 of 3G beleid, inreis-formulieren, Digitaal Corona Certificaat etc. Een goede voorbereiding op uw reis blijft dus belangrijk. Bekijk op de overheidspagina Nederland Wereldwijd wat de voorwaarden voor uw bestemming zijn en check deze ook nogmaals voor vertrek. U bent zelf verantwoordelijk voor de juiste en geldige inreis- en/of vaccinatiedocumenten.

Voor informatie over vaccinaties verwijzen wij u door naar de plaatselijke GGD voor een advies op maat. Zij kunnen u ook adviseren over malaria. Meer informatie vindt u ook op de site van het landelijk coördinatiecentrum reizigersadvisering www.lcr.nl

Wij informeren u graag over medische ondersteuning tijdens uw reis. Hiervoor heeft KLM een “Dokter mee op reis” service abonnement tegen geringe kosten.

Wist u dat u ook medische begeleiding van een ervaren arts tijdens uw reis kunt bijboeken als u met All for Nature Travel reist?

Kenia is een land met grote verschillen tussen arm en rijk. De mensen zijn vriendelijk maar kleine criminaliteit (diefstal) komt voor. Daarnaast is het een politiek onrustig gebied en gevoelig voor terroristische aanslagen. Door enkele voorzorgmaatregelen in acht te nemen kunt u uw veiligheid vergroten:

 • Reis altijd onder begeleiding van een gids die op de hoogte is van de lokale situatie en luister naar zijn advies.
 • Draag belangrijke papieren in een moneybelt of in een ander onopvallend opbergsysteem.
 • Draag geen kostbare sieraden tijdens uw reis.
 • Laat nooit uw portefeuille zichtbaar in uw achterzak zitten. De makkelijkste manier is het geld dat u die dag nodig denkt te hebben los in de zak te dragen.
 • Laat geen kostbare bezittingen in de auto achter, ook niet in de bagageruimte.
 • Bewaar grote sommen geld en waardepapieren zoals tickets en cheques in uw hotelkluis. Indien u veel geld mee moet nemen, verspreidt het dan over uw lichaam.
 • Maak kopieën van waardepapieren en identiteitsbewijzen en noteer de nummers van waardevolle voorwerpen zoals camera’s.

Met de huidige situatie in de wereld is het fijn om altijd op de hoogte te zijn. Download de Nederlandse 24/7 BZ Reis app en ga goed voorbereid op reis. Stel dat er een calamiteit of incident is op de bestemming, dan wordt u hierover geïnformeerd. U heeft met 1 druk op de knop contact met het contactcenter van het Nederlandse Ministerie van Buitenlandse Zaken; 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Een goede reisverzekering is van groot belang. Controleert u alstublieft of u voldoende bent afgedekt tegen medische kosten en andere onvoorziene omstandigheden. Daarnaast is het sterk aan te raden om ook een annuleringsverzekering af te sluiten. Er kunnen zich altijd omstandigheden voordoen waardoor het voor u niet mogelijk is te reizen.

bagage safari, bagage verre reis

All for Nature Travel

image description

Ultieme wildlife beleving

Met All for Nature Travel maakt u de mooiste wildlife reizen. Geniet van ongerepte natuur en haar dierenleven.

image description

Kleinschaligheid

Vanuit kleinschalige, duurzame lodges geniet u van ongerepte natuur en haar dierenleven. Individueel of in een kleine groep.

image description

Bijdrage aan de natuur

Met uw reis, die voldoet aan de hoogste duurzaamheidsstandaard, draagt u direct bij aan de bescherming van het wildlife dat u ziet.

Wij gebruiken cookies alleen voor analyse en het goed laten functioneren van de site. Door de site te gebruiken, gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Meer over cookies & privacybeleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten