walrus vanaf SV Linden

Spitsbergen: Ontdekking te voet en per zeilschip

richtprijs 4.995

Highlights van deze natuurreis:

 • Unieke kans om Spitsbergen via het land en het water te verkennen.
 • Zeil 8 dagen met het authentieke en intieme zeilschip SV Noorderlicht en ontdek de poolwateren.
 • Verblijf 2 nachten in volledige verlatenheid bij een voormalig radiostation Isfjord Radio.
 • Trek er zelf op uit in Longyearbyen, maar pas op voor de ijsberen.
 • Inclusief trekkings vanuit Longyearbyen en Isfjord Radio.
 • 13-daagse privéreis met max. 20 medereizigers op het zeilschip.
 • Beoordelingen 0 beoordelingen
  0/5
 • Reistype Reistype
  Groepsreis, Privéreis
 • Reisperiode mei t/m september
  0/8
Vraag offerte aan

Laat uw reis op maat uitwerken

Alles over reis: Spitsbergen: Ontdekking te voet en per zeilschip.

Een eenmalige kans om Spitsbergen via het land en het water te verkennen en de zomer in het poolgebied op de huid te ervaren. Maak kennis met het dierenleven en de kwetsbaarheid van deze unieke, grotendeels ongerepte eilandengroep. In de zomer gaat de zon hier niet onder…..

Spitsbergen, in het Noors bekend als Svalbard, grenst in de winter direct aan de Noordpool en alle dieren van het poolgebied komen hier voor. Juli en augustus zijn de beste maanden voor het zien van wildlife. Poolvossen, rendieren, walrussen en zeehonden zijn de permanente bewoners, die regelmatig worden gezien, en als u geluk heeft een ijsbeer! Meer dan 80 soorten vogels en zeezoogdieren komen hier naar toe om zich te goed te doen aan de voedzame wateren. Voor echte vogelaars is juni de beste tijd i.v.m. het broedseizoen.

Tijdens deze 13-daagse reis verblijft u 8 dagen aan boord van ons duurzame zeilschip SV Noorderlicht en verblijft u aan 5 dagen aan land voor een optimale verkenning van deze unieke archipel. Ook aan boord van het schip gaat u indien mogelijk iedere dag aan land. In Longyearbyen verblijft u 3 nachten in het gerenommeerde Basecamp Hotel en trekt u er een dagdeel met een gids op uit om de omgeving te verkennen. Tussendoor verblijft u twee nachten in onze meest afgelegen accommodatie van Isfjord Radio. Dit oude radiostation ligt aan een vogelreservaat en is voor u omgebouwd naar een exclusieve wildernislodge. U trekt er hier met de boot of te voet op uit.

PS: Wilt u liever niet zeilen of uw reis verlengen? Voeg dan voor 4 dagen de uiterst afgelegen Nordenskiöld Lodge toe bij de gelijknamige gletsjer in het noorden van Spitsbergen. Alleen de reis er naar toe is al een avontuur op zich… Of verblijf 11 dagen aan boord van de Noorderlicht van half juni t/m half augustus.

SV Linden, Spitsbergen, Longyearbyen

Uw wildlife ervaring compleet verzorgd
Wat is bij deze reis inbegrepen?.
 • 3 overnachtingen o.b.v. logies ontbijt in Longyearbyen
 • 7 overnachtingen S/V Noorderlicht o.b.v. volpension incl. activiteiten
 • 2 overnachtingen Isfjord Radio o.b.v. volpension incl. activiteiten
 • Bijdrage aan Polar Bear International. Deze bijdrage is onderdeel van de investering die All for Nature direct en indirect doet in natuurbescherming. De hoogte verschilt per reis, maar in het totaal wordt gemiddeld 5% van de reissom geïnvesteerd in natuurbescherming, zoals geformuleerd in ons MVO-beleid.
 • Dekking Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR garantie)
 • Handig & leuk in de voorbereiding en mee op reis: uw eigen All for Nature Travel app
 • De reissom vanaf €4995,- is per persoon en o.b.v. een tweepersoonskamer/cabine
Niet bij de reis inbegrepen?.
 • Internationale vlucht Longyearbyen*
 • Boekt u uw vlucht via ons, dan wordt deze volledige gecompenseerd met GreenSeat Gold Standard.
 • Shuttle service van en naar de luchthaven in Longyearbyen
 • Reisverzekering & Annuleringsverzekering
 • Fooi en persoonlijke uitgaven
 • Eventuele extra excursies met o.a. de Walrus Hike en de RIB Alkhornet bootsafari vanuit Isfjord, resp. €160,- en €250,- per persoon.
 • Verplichte consumentenbijdrage SGR € 5,- p.p.
 • Bijdrage Calamiteitenfonds (€2,50 per boeking). Deze bijdrage is verplicht zodat u aanspraak kunt maken op de garantieregeling.

* De internationale vlucht Amsterdam/ Brussel – Longyearbyen is niet bij de prijs inbegrepen. U vliegt via Oslo en/of Tromsø. De vluchten kunnen wij graag voor u boeken en afhankelijk van de datum van boeking, bedragen de kosten hiervan ongeveer € 500,- per persoon.

 1. Dag 1 Aankomst in Longyearbyen

  Vandaag komt u aan in Longyearbyen, de meest noordelijke stad ter wereld met meer dan duizend inwoners.

  Longyearbyen is de hoofdstad van de archipel (eilandengroep) Spitsbergen die bestaat uit verscheidene eilanden. Dit gedeelte van Noorwegen heeft nog steeds een aparte status, want men mag hier bijvoorbeeld niet begraven of geboren worden… Het grootste eiland van Spitsbergen heet ook Spitsbergen en op dat eiland is de hoofdstad gelegen.

  De archipel Spitsbergen werd ontdekt in 1596 door de Terschellingse zeevaarder Willem Barentsz en zijn bemanning. Vermoedelijk waren de Vikingen hem voor, maar daar zijn geen tastbare bewijzen van gevonden.

  Bij aankomst op de luchthaven staat er een shuttlebus voor u klaar die u naar het Basecamp Hotel brengt. Het Basecamp Hotel is wat ons betreft het meest ideale verblijf in Longyearbyen. Het is kleinschalig, comfortabel en warm met de nostalguische sfeer van de pelsjagers van voorheen. De ligging middenin het stadje maakt dit tot een ideale uitvalsbasis om Longyearbyen te verkennen. Het diner in de daarnaast gelegen Kroa restaurant is zeker de moeite waard. U heeft hier een tweepersoonskamer inclusief ontbijt.

 2. Dag 2 Trekking Longyearbyen en omgeving en aan boord van het schip

  Deze ochtend trekt u er te voet op uit en ontdekt u de bergen en de gletsjers in de omgeving van Longyearbyen. Het stadje Longyearbyen wordt bewaakt i.v.m. de ijsberen. Echter buiten de stad kunnen er altijd ijsberen op uw pad komen. U heeft dan ook een bewapende gids, maar een confrontatie zal ten alle tijden worden vermeden. U bent voor de lunch weer terug in het hotel zodat u uw spullen kunt pakken voor uw volgende avontuur.

  Vandaag gaat u om ca. 15:00 uur aan boord van de S/V Noorderlicht die u waarschijnlijk al in de haven heeft zien liggen.

  U gaat aan boord van de S/V Noorderlicht en maakt kennis met de groep, de kapitein en de rest van de crew. Zij doen hun uiterste best om u een mooie tijd aan boord te geven terwijl u de fjorden verkent. U krijgt een uitgebreide instructie, want u trekt er per slot van rekening op uit in het poolgebied en als de wind goed staat worden de zeilen gehesen en vaart u er meteen op uit. U bent van harte uitgenodigd om mee te helpen met het hijsen van de zeilen.

  Gedurende 7 nachten is de SV Noorderlicht uw thuis. U heeft hier een gedeelde tweepersoonscabine.

 3. Dag 3, 4 en 5 Verkenning van de fjorden

  U ontwaakt in een van de ongerepte fjorden van Spitsbergen. Tijdens het ontbijt zal de expeditieleider de route met u doornemen. Iedereen van de crew is gefocust op wildlife en met geluk ziet u ijsberen, poolvossen, walrussen, rendieren, zeehonden, papegaaiduikers en vele andere soorten vogels. Ook beluga’s, blauwe vinvissen en andere walvisachtigen laten zich in deze periode graag zien. Tussendoor wordt u de kunst van het zeilen en navigeren bijgebracht en u gaat aan land om de vele gletsjers van dichtbij te bekijken. Svalbard bestaat voor 60% uit gletsjers en het is dan ook niet voor niets één van de bekende plaatsen op deze wereld waar de klimaatverandering het meest zichtbaar is.

  Als het weer het toelaat gaat u aan land bij een van de walrussenkolonies of op andere pittoreske plekjes. De walrus was bijna uitgestorven op Spitsbergen, maar dankzij zijn bescherming en de vraag van toeristen die hem willen zien, nemen de aantallen gestaag toe. In de loop van augustus verspreiden de kolonies zich weer, dus dan wordt het moeilijker om hen van dichtbij te benaderen. Of u brengt een bezoek aan de beroemde vogelkiffen op Spitsbergen, waar in het broedseizoen duizenden vogels een nest hebben. Juni is hiervoor de beste maand.

 4. Dag 6,7 en 8 Verkenning van de fjorden

  Zie beschrijving dag 3

 5. Dag 9 Einde van uw duurzame zeiltocht

  Vandaag vaart u terug naar Longyearbyen en neemt u afscheid van de crew en uw mede reisgenoten.

  U verblijft weer een nacht in Longyearbyen, in het u bekende Basecamp Hotel o.b.v. logies/ontbijt.

 6. Dag 10 Isfjord Radio

  Deze ochtend staat u vroeg op en vertrekt u met een snelle poolcirkel speedboot richting Isfjord Radio. Dit oude radiostation ligt aan een vogelreservaat en is voor u omgebouwd naar een exclusieve wildernislodge. Onderweg bezoekt u het beroemde Barentsburg, de enige Russische plaats op Spitsbergen en een voormalige mijnbouwnederzetting. Als u aankomt met de boot en het weer het toe laat staat hier ook nog een kleine wandeling op het programma. Vervolgens checkt u in bij het hotel en bereidt u zich voor op een heerlijk 3-gangen diner. U heeft hier een comfortabele kamer die zeer modern is ingericht.

  Verblijf Isfjord Radio in tweepersoonskamer met gedeelde badkamer o.b.v. halfpension incl. activiteiten

 7. Dag 11 & 12 Isfjord Radio

  Deze ochtend trekt u er met uw gids te voet op uit in de wijde omgeving van de fjord op zoek naar wildlife. Kapp Linné  is een ‘bird sanctuary’ dat ook direct grenst aan het hotel/radiostation, en hier zijn door het hele jaar heen 80 verschillende soorten te zien. Als het weer het toelaat kunt u er van juli t/m augustus ook voor kiezen om het nabijgelegen meer en zoetwater reservoir met de kano te verkennen. Meld u aan voor de Hike naar de walruskolonie; U bent ongeveer 6 uur over de toendra onderweg en heeft lunch in een oude trapperscabine. Of trek er nog een keer 5 uur met de RIB boot op uit en bezoek de beroemde vogelklif Alkhornet. In juni hebben hier tienduizenden zeevogels hier hun nesten. Meerprijs zie in & exclusief.

  Na de lunch op dag 12 reist u op dezelfde manier weer terug naar Longyearbyen.

  U verblijft weer in het Basecamp Hotel in een tweepersoonskamer o.b.v. logies/ontbijt.

 8. Dag 13 Terug naar huis

  Vandaag heeft u zelf nog de gelegenheid om Longyearbyen te verkennen en de laatste souvenirs in te kopen voordat uw vlucht terug naar Nederland of België vertrekt.

  Hopelijk kijkt u terug op een bijzondere reis binnen de Poolcirkel!

 9. Uw reis verlengen? Dit zijn onze tips!

  Het is ook mogelijk om 11 of zelfs 16 dagen op het zeilschip te verblijven in de zomermaanden. Of u voegt voor 3 dagen de uiterst afgelegen Nordenskiöld Lodge toe bij de gelijknamige gletsjer in het noorden van Spitsbergen. Alleen de reis er naar toe is al een avontuur op zich… U kunt uiteraard ook langer in Longyearbyen en bij Isfjord Radio blijven of breidt uw reis uit met een paar nachten Tromsø of Oslo. Vraagt u naar de mogelijkheden.

Trappersdinner_Spitsbergen
Aan dek sv-noorderlicht
noorderlicht banner2
ijsbeer bij Spitsbergen
Hiking Spitsbergen
Bij deze reis hebben is het volgende schip. Voor meer informatie klik op de foto´s.

U verblijft aan boord van zeilschip de S/V Noorderlicht

zeilreis, reis Noorderlicht, reis Spitsbergen, Longyearbyen, Arctic zeilreis, poolreis

U verblijft in het Basecamp Hotel in Longyearbyen

Basecamp hotel, Spitsbergen, Longyearbyen

U gaat naar het afgelegen Isfjord Radio

SV Linden, Spitsbergen, Longyearbyen

Alternatief Nordenskiöld Lodge bij de Nordenskiöld gletsjer. In de zomer reist u hier per boot naar toe. In dit filmpje ziet u hoe spectaculair uw verblijf  hier is.

SV Linden, Spitsbergen, Longyearbyen

Onze kleinschalige, duurzame lodgesDoor hier te verblijven draagt u bij aan het behoud van de natuur

Deze accommodaties zijn door ons zorgvuldig geselecteerd op basis van hun bijdrage aan een betere wereld. Het liefst maken wij gebruik van kleinschalige accommodaties, die binnen de eigen familie worden gerund. Zij liggen bij voorkeur in de ongerepte natuur dicht bij de ingang van de parken. Ze benadrukken de gastvrijheid van de bevolking en zijn altijd in lijn met het unieke karakter van de plaats die wordt bezocht.

 

Dit zijn onze aanbevelingen. Deze accommodaties zijn geliefd, dus wees er op tijd bij! Verblijft u liever in een andere duurzame lodge? Wij passen de privéreis graag op maat voor u aan.

 

Wij zijn Travelife Certified en voldoen daarmee aan de hoogste standaards op het gebied van duurzaamheid.

Klik op bovenstaande voor praktische reistips ter informatie. De exacte en up-to-date praktische reisinformatie krijgt u van ons bij boeking.

 

 

Mee te brengen op reizen naar Spitsbergen en winter whale watchingexpeditie met MS Malmö en MS Freya

Wij raden u aan om de volgende kleding en items mee te nemen:

Regen- en windbestendige, ademende winterjas met capuchon, zonnebril, zonnebrand, reserve brillen/contaclenzen, regenbroek (waterdicht), waterbestendige rugzak, schoenen met zachte zolen (anti-slip), goede hoge wandelschoenen (Spitsbergen), toiletartikelen, pet, warme sweaters, navulbare waterfles, warme muts, medicijnen (labellen), warme handschoenen of wanten (voorkeur), paspoort, verzekeringspapieren en kopie, sjaal, geld en creditcard, thermo ondergoed (lang, voorkeur polypropyleen), vliegtickets of e-ticketnummer, isolerende onderkleding, verrekijker, sokken (minstens 2 paar van wol), lange mouwen shirts / coltruien, optioneel T-shirts (basislaagje), camera en memory kaart (waterdichte hoes), ondergoed, extra camera, batterij of accu/ GoPro, lange broeken (ski-/ trainingspak/ fleece of wollen), extra (bad/strand) handdoek, slippers / teva’s, tijdschriften of schrijfblok, eigen snorkelset (voor winterwhale expeditie, niet noodzakelijk), money-belt, zak- of hoofdlamp, onderhandschoenen (polypropyleen)

U heeft een goede bescherming nodig tegen de kou. In de kajuit zal het aangenaam warm zijn en dus is het fijn om te werken met laagjes om de temperatuur te reguleren. Wol en zijde zijn superieur aan katoen, omdat ze goed warmte kunnen vasthouden. Synthetische stoffen, die weer terugkomen in vorm na te zijn samengeperst, zijn ook goed. Wanneer het vochtig of nat is, is polyester dons een betere isolatie dan ganzen- of eenden dons. Fleece is populair en aanbevolen. Gore-Tex en gelijke materialen zijn zeer geschikt als waterbestendige en ademende stoffen. Neem een extra paar handschoenen mee, net zoals sokken.

Voor de reizen naar Spitsbergen staan wij achter de richtlijnen die zijn opgesteld door de AECO. Deze houden in dat u voor vertrek uw wandelschoenen, kleding en tassen goed schoonmaakt om te voorkomen dat u uitheemse soorten meebrengt. Volg ook de instructies aan boord voor het reinigen van uw schoeisel nadat u aan land bent geweest.

Zeeziekte: Als u zich zorgen maakt over zeeziekte dan raden wij u aan om contact op te nemen met uw huisarts. Hij kan u medicatie voorschrijven ter preventie.

All for Nature betekent alles voor de natuur en dat is precies wat zij voor ogen heeft. Wij hebben er alles voor over om de natuur op deze planeet te beschermen en te behouden voor toekomstige generaties. Dit komt o.a. tot uiting in ons Duurzaam Toerisme en MVO beleid. U als reiziger kunt ook heel veel doen om de natuur op verre reizen in stand te houden en er voor te zorgen dat lokale mensen inkomsten krijgen uit het behoud van de natuur.

Onze partner van onze cruiseschepen is met trots lid van de AECO (zie link) en is toegewijd aan het uitvoeren van de veiligheids- en milieuvoorschriften die door de AECO voor reisorganisaties en reizigers naar het Noordpoolgebied worden opgesteld.

We gebruiken het allemaal en we komen het overal tegen. In winkels, maar ook langs de weg en in de natuur zoals in de zee. Op prachtige reisbestemmingen worden paradijselijke stranden, bossen en berggebieden vervuild door plastic dat veelal door toeristen is gebruikt. Vooral wegwerp plastic, zoals rietjes, flessen en tasjes, blijven in grote hoeveelheden in de natuur achter. Om ervoor te zorgen dat we van de mooiste plekken ter wereld kunnen blijven genieten, geven we u vijf tips om uw plasticgebruik op vakantie te verminderen.
1. Check of u in uw vakantieland uit de kraan kunt drinken: waterinhetbuitenland.nl.
· Drinkwater uit kraan? Neem een hervulbare waterfles mee.
· Geen drinkwater uit de kraan? Schaf aan het begin van uw verblijf een grote verpakking water aan en vul uw flesje. Bij de meeste van onze duurzame accommodaties kunt u drinkwater tappen. Zo niet, alleen al door er naar te blijven vragen wordt het personeel gestimuleerd hier aan bij te dragen.
2. Zeg ‘nee’ tegen plastic rietjes.
3. Neem altijd een (boodschappen)tas mee.
4. Neem zelf shampoo, douchegel en bodylotion mee.
5. Zin in een vakantie uitje? Doe mee aan lokale ‘beach clean-ups!’

Meld wildlife crime met je smartphone
Wilde dieren over de hele wereld worden bedreigd door illegale handel. Ook als reiziger kunt u helpen bij de strijd tegen de illegale handel in wilde dieren. U kunt bijvoorbeeld een beer in een kooi tegenkomen of ivoor dat verkocht wordt op een markt. Via de speciale Wildlife Witness app kan iedereen die op reis misstanden ziet een foto hiervan maken en de exacte locatie van een incident vastleggen zonder bemoeienis ter plaatse. De melding wordt doorgegeven aan TRAFFIC, de organisatie die handel in wilde dieren monitort en criminele netwerken op deze manier kan volgen. Meer over deze app.

 

 

De munteenheid in Noorwegen is de Noorse Kroon. Geld kan worden gewisseld bij een van de banken. Het is aan te raden om in ieder geval een creditcard en pinpas mee te nemen. En let op dat uw pinpas aan staat voor het buitenland. Het is niet nodig om vooraf geld te wisselen in de lokale valuta. Het beste kunt u bij aankomst op de luchthaven in het betreffende land uw geld wisselen of pinnen. Veel lokale valuta zult u niet nodig omdat veel al bij uw reissom is inbegrepen. Wij raden u wel aan om altijd een bedrag van ca 100 Euro op zak te hebben in kleine coupures. Buiten de lokale valuta is dit nog steeds het meest geaccepteerde betaalmiddel.

Let u er tijdens de reis op dat u altijd genoeg kleingeld op zak heeft. Dit bespaart u veel tijd en problemen bij het afrekenen van maaltijden, souvenirs, etc.

Het noorden van Noorwegen ligt op dezelfde breedtegraad als Alaska, Groenland en Siberië, maar vergeleken met deze gebieden heeft Noord-Noorwegen een veel milder klimaat. Vanaf midden november tot eind januari komt de zon helemaal niet boven de horizon. Oktober, februari en maart zijn de beste maanden om het spectaculaire noorderlicht te kunnen zien.
De binnenlanden van Noord Noorwegen hebben ’s winters een arctisch klimaat met sneeuw, veel wind en strenge vorst. De temperaturen kunnen tot -40ºC dalen in de binnenlanden van Finnmark en Troms, hoewel dit niet elke winter voorkomt.
In tegenstelling daarmee hebben de kustgebieden relatief milde winters. Maar flink storm, regen en bewolking komen hier ’s winters ook regelmatig voor. En dankzij de Golfstroom en warme luchtstromen zijn de havens langs de kust van Noord Noorwegen het hele jaar ijsvrij.

De eilanden van Spitsbergen liggen binnen de Poolcirkel en horen daarom bij het Noordpoolgebied. Het zorgt ervoor dat Spitsbergen een poolklimaat heeft met koude winters en koele zomers. Door de lage temperaturen is bijna twee derde deel van het land bedekt met gletsjers, landijs en sneeuw. De zee rondom Spitsbergen is een redelijk groot deel van het jaar niet bevroren en daarom goed bevaarbaar. Dat is te danken aan de warme Golfstroom die vanaf de Atlantische Oceaan relatief warm zeewater de Noordelijke IJszee instuurt. In het noordoosten is dit effect vrijwel niet meer aanwezig waardoor het zeewater daar koeler is en de kans groter is dat de zee (deels) bevroren is.

In mei blijft de temperatuur vaak nog onder het vriespunt en de wind en neerslag kunnen zorgen voor onguur weer.  Als de wind gaat liggen voelt het op Spitsbergen vaak minder koud aan dan het daadwerkelijk is.

U heeft een geldige identiteitskaart of paspoort nodig die tenminste nog 6 maanden geldig is bij terugkomst.

Svalbard/Spitsbergen valt onder Noorwegen, maar is geen onderdeel van het Schengenverdrag. Vanaf 1 februari 2011, wordt de identiteit gecheckt van alle reizigers tussen Svalbard en het Noorse vasteland bij aankomst en vertrek. Voor Spitsbergen/Svalbard is dan ook een paspoort vereist. Een visum is niet nodig voor Europeanen, maar wij vragen al onze niet-Europese reizigers de regels voor de Schengenvisas te controleren.

Tijdens de whale-watching expeditie vragen wij u om zich aan de volgende regels te houden:

 • Houd afstand van de zeedieren en vraag de stuurman niet om dichterbij te gaan voor die ene foto (de officiële afstand is 50 meter, tenzij het dier zelf dichterbij komt)
 • Maak zo min mogelijk geluid om de walvissen niet te verstoren
 • Zorg ervoor dat de dieren nooit worden opgejaagd en dat ook hun zwemroute niet wordt afgesneden
 • Zorg ervoor dat de boot nooit tussen moeder en kalf komt
 • De dieren mogen nooit worden gevoerd
 • Luister ten alle tijden naar uw gids, ook voor uw eigen veiligheid!

Er is geen tijdsverschil met Nederland en België.

Corona blijft een belangrijk punt van aandacht en reizen is het makkelijkst en veiligst als u zelf volledig bent gevaccineerd en geboosterd tegen COVID. Ieder land heeft zijn eigen inreisvoorwaarden en aanvullende maatregelen ter plekke. Bijv.: volledige vaccinatie, boosterprik, soort en geldigheid betreffende vaccin, Fit to Travel/genezen verklaring, 2 of 3G beleid, inreis-formulieren, Digitaal Corona Certificaat etc. Een goede voorbereiding op uw reis blijft dus belangrijk. Bekijk op de overheidspagina Nederland Wereldwijd wat de voorwaarden voor uw bestemming zijn en check deze ook nogmaals voor vertrek. U bent zelf verantwoordelijk voor de juiste en geldige inreis- en/of vaccinatiedocumenten.

Andere vaccinaties zijn voor deze bestemming niet vereist.

Noorwegen is een veilig land om te reizen; er zijn geen bijzonderheden met betrekking tot veiligheid. Met de huidige situatie in de wereld is het fijn om altijd op de hoogte te zijn. Download de Nederlandse 24/7 BZ Reis app en ga goed voorbereid op reis. Stel dat er een calamiteit of incident is op de bestemming, dan wordt u hierover geïnformeerd. U heeft met 1 druk op de knop contact met het contactcenter van het Nederlandse Ministerie van Buitenlandse Zaken; 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Een goede reisverzekering is van groot belang. Controleert u alstublieft of u voldoende bent afgedekt tegen medische kosten en andere onvoorziene omstandigheden. Daarnaast is het sterk aan te raden om ook een annuleringsverzekering af te sluiten. Er kunnen zich altijd omstandigheden voordoen waardoor het voor u niet mogelijk is te reizen.

bagage safari, bagage verre reis

All for Nature Travel

image description

Ultieme wildlife beleving

Met All for Nature Travel maakt u de mooiste wildlife reizen. Geniet van ongerepte natuur en haar dierenleven.

image description

Kleinschaligheid

Vanuit kleinschalige, duurzame lodges geniet u van ongerepte natuur en haar dierenleven. Individueel of in een kleine groep.

image description

Bijdrage aan de natuur

Met uw reis, die voldoet aan de hoogste duurzaamheidsstandaard, draagt u direct bij aan de bescherming van het wildlife dat u ziet.

WordPress Cookie Plug-in door Real Cookie Banner