Stageplaatsen

Ben je HBO- of WO-student in Marketing, Communicatie of Toerisme en heb je een hart voor de natuur?

Met ingang van 1 maart hebben wij een mooie stage- en afstudeerplek beschikbaar voor toekomstige collega’s. Ben je een zelfstarter en wil je bijdragen aan een betere wereld? Stuur dan je stagevoorstel of afstudeeropdracht met CV naar annemiek.vangijn@allfornature.nl.

Vacatures

Twijfel jij soms ook aan de zin van jouw beroep? Wil je zelf ook bijdragen aan een betere wereld?

Op dit moment hebben wij geen vacature vacant, maar wij zijn een snelgroeiende organisatie en staan altijd open voor gedreven professionals. U kunt graag een open sollicitatie met motivatie sturen naar annemiek.vangijn@allfornature.nl.

Wie zijn wij

Wij zijn een kleine, snel groeiende reisorganisatie met een hart voor natuurbescherming gevestigd in het midden van Nederland. De wildlife reizen van All for Nature Travel laten reizigers direct kennismaken met natuurbehoud over de hele wereld. De duurzame reizen dragen bij aan de bescherming van zwaar bedreigde diersoorten als de gorilla, tijger, orang-oetan en de jaguar. De reizen van All for Nature Travel bieden de reiziger de mooiste wildlife ervaring, in de wetenschap dat zijn reis bijdraagt aan het behoud van de natuur. Standplaats Woerden, op 10 minuten lopen van het station.

WordPress Cookie Plug-in door Real Cookie Banner