De wildernis van Papoea-Nieuw-Guinea heeft een duizelingwekkende variëteit aan natuurlijke schoonheid, exotische dieren en culturele traditie te bieden. Van de dampende, tropische jungle naar de in mist gehulde bergen; deze afgelegen regio’s vormen de thuisbasis voor een unieke fauna en flora die nergens anders op aarde voorkomt. Van de 43 bekende soorten paradijsvogels op aarde zijn er 39 ontdekt in deze regio, waaronder de prachtige lintstaartastrapia en de twaalfdraderige paradijshop. Maar het gebied is ook de geboortegrond van andere opvallende vogels, zoals de regenboogbijeneter, de palmkaketoe en de prehistorisch aandoende kasuaris.

Het is echter ook een schitterende snorkel/duikbestemming en ligt in het meest ongerepte gedeelte van de Koraaldriehoek.

Papoea-Nieuw-Guinea is nog steeds een van de meest geïsoleerde en minst ontdekte gebieden op deze wereld. Houdt u er rekening mee dat de faciliteiten en het service niveau, inclusief transport en toerisme onderontwikkeld zijn. De lodges uit ons programma zijn de beste lodges die hier zijn, maar het niveau zal niet hoger zijn dan 3-sterren accommodaties in onze andere bestemmingen. Lees ook de volgende blogs van onze wildlife spotter: Tufi's Tropische Duik of Expeditie Paradijsvogel

Of bezoek Raja Ampat in Indonesisch Papoea bij Misool of op zeilschip de Ombak Putih.

Beste reismaand:mei t/m september
Meest gezien in: Mount Hagen, Ambua, Tufi

De mooiste wildlife reizen naar Papoea-Nieuw-Guinea voor u geselecteerd

raggiana, paradijsvogel, papoea nieuw guina, png

  Papoea-Nieuw-Guinea: Voorbeeldreis

  9 dagen

  Highlights van deze natuurreis: 9-daagse voorbeeldreis vanaf Port Moresby. Ga op zoek naar de mooiste vogels op aarde; de paradijsvogels. Beleef de kleurrijke, culturele ceremonies van de Papoea’s. Ontdek in mist gehulde valleien, kronkelende rivieren en dampend, tropisch regenwoud. Kom…

  0
  Gebaseerd op 0 Review

  All for Nature Travel

  image description

  Ultieme wildlife beleving

  Met All for Nature Travel maakt u de mooiste wildlife reizen. Geniet van ongerepte natuur en haar dierenleven.

  image description

  Kleinschaligheid

  Vanuit kleinschalige, duurzame lodges geniet u van ongerepte natuur en haar dierenleven. Individueel of in een kleine groep.

  image description

  Bijdrage aan de natuur

  Met uw reis, die voldoet aan de hoogste duurzaamheidsstandaard, draagt u direct bij aan de bescherming van het wildlife dat u ziet.

  WordPress Cookie Plug-in door Real Cookie Banner