Wolwedans Dunes Lodge - Sossusvlei - Namibië

Wolwedans is één van de Global Ecosphere Retreats van The Long Run. De ethos van de Wolwedans lodges ligt bij duurzaamheid en het in stand houden van het NamibRand Reserve, een reservaat met een oppervlak van bijna 200.000 hectare waarbinnen de lodges gelegen zijn. Dit gebied grenst direct aan het Namib Naukluft National Park.

Dune Camp is gelegen aan de rand van een 250 meter hoog duin en bestaat uit zes tented-chalets. Deze ruime en comfortabele safaritenten staan ​​op houten platforms en hebben zowel een binnen- als buitenbadkamer. Voor de tent is een royaal terras met een ‘Wolwedans Chiller’. Dit is een klein dompelbad die verkoeling biedt in de warmere maanden.

Desert Lodge ligt op 60 km van de ingang van Sossusvlei, op een plateau van rode duinen. Het is zo gebouwd dat u zowel vanuit het algemene deel als vanuit uw eigen chalet kan genieten van adembenemende uitzichten over vlaktes onaangeroerd zand. De lodge weerspiegelt de sfeer van een tentenkamp, ​​maar biedt het comfort en de bescherming van een permanent gebouw. Elk van de negen ruime chalets, met en-suite badkamers, heeft een eigen veranda met buitenbad, die u verbindt met de uitgestrekte woestijn. Slapen met de canvas jaloezieën open is net als slapen onder de sterrenhemel.

De machtige rode zandduinen  kunt u ook beleven vanuit de lucht. Er worden scenic flights aangeboden, maar absoluut onvergetelijk is de ballonsafari.

Tip: Reist u met een groep of familie? Vraag ons dan naar het schitterend gelegen Boulders Camp, waar u met uw eigen gezelschap exclusief kan verblijven.

Welke kamp of lodge u ook kiest, ieder biedt u panoramische vergezichten en laat u de schoonheid van de woestijn op een onvergetelijke manier ervaren!

Reizen met deze bijzondere overnachting