Ngaga laaglandgorilla

Reis nu naar Congo met €1800,- korting per persoon

Congo Odzala is een van de meest avontuurlijke wildlife bestemmingen die wij in het reisprogramma hebben. Dit nationale park in de verre binnenlanden van de Rebubliek Congo (dus NIET Congo DRC) biedt de beste mogelijkheid om dieren van het Afrikaanse regenwoud te spotten. De laaglandgorilla is hier gehabitueerd en bosolifanten leven hier nog in vrijheid onder de bescherming van Africa Parks. De kans om hen te zien is op deze reis vrijwel gegarandeerd.

De afgelegen ligging en het comfort dat de lodges in Odzala bieden, maken deze reis niet goedkoop. Het verheugt ons dan ook dat wij u een korting mogen bieden van €1800,- per persoon als u nu reist in december of in het voorjaar van volgend jaar. Volgens de voorwaarden moet u reizen met 2 personen tussen 29 november en 14 januari en tussen 1 april en 30 juni 2019.

Meer informatie over deze reis vindt u bij de reis Wildlife Avontuur in het Donkere Hart van Afrika

Congo, Odzala Neptuno, odzala, congo, laaglandgorilla

20 thoughts on “Reis nu naar Congo met €1800,- korting per persoon
 • Your article helped me a lot, thanks for the information. I also like your blog theme, can you tell me how you did it?

 • Your article helped me a lot, thanks for the information. I also like your blog theme, can you tell me how you did it?

 • I agree with your point of view, your article has given me a lot of help and benefited me a lot. Thanks. Hope you continue to write such excellent articles.

 • Reading your article helped me a lot, but I still had some doubts at the time, could I ask you for advice? Thanks.

 • Reading your article helped me a lot, but I still had some doubts at the time, could I ask you for advice? Thanks.

 • Reading your article helped me a lot, but I still had some doubts at the time, could I ask you for advice? Thanks.

 • Your point of view caught my eye and was very interesting. Thanks. I have a question for you.

 • I am an investor of gate io, I have consulted a lot of information, I hope to upgrade my investment strategy with a new model. Your article creation ideas have given me a lot of inspiration, but I still have some doubts. I wonder if you can help me? Thanks.

 • I am an investor of gate io, I have consulted a lot of information, I hope to upgrade my investment strategy with a new model. Your article creation ideas have given me a lot of inspiration, but I still have some doubts. I wonder if you can help me? Thanks.

 • I am an investor of gate io, I have consulted a lot of information, I hope to upgrade my investment strategy with a new model. Your article creation ideas have given me a lot of inspiration, but I still have some doubts. I wonder if you can help me? Thanks.

 • I am an investor of gate io, I have consulted a lot of information, I hope to upgrade my investment strategy with a new model. Your article creation ideas have given me a lot of inspiration, but I still have some doubts. I wonder if you can help me? Thanks.

 • After reading your article, it reminded me of some things about gate io that I studied before. The content is similar to yours, but your thinking is very special, which gave me a different idea. Thank you. But I still have some questions I want to ask you, I will always pay attention. Thanks.

 • Your article made me suddenly realize that I am writing a thesis on gate.io. After reading your article, I have a different way of thinking, thank you. However, I still have some doubts, can you help me? Thanks.

 • After reading your article, I have some doubts about gate.io. I don't know if you're free? I would like to consult with you. thank you.

 • After reading your article, I have some doubts about gate.io. I don't know if you're free? I would like to consult with you. thank you.

 • I don't think the title of your article matches the content lol. Just kidding, mainly because I had some doubts after reading the article.

 • I don't think the title of your article matches the content lol. Just kidding, mainly because I had some doubts after reading the article.

 • Thank you for your sharing. I am worried that I lack creative ideas. It is your article that makes me full of hope. Thank you. But, I have a question, can you help me?

 • Não acho que o título do seu artigo corresponda ao conteúdo lol. Brincadeira, principalmente porque fiquei com algumas dúvidas depois de ler o artigo.

 • I may need your help. I've been doing research on gate io recently, and I've tried a lot of different things. Later, I read your article, and I think your way of writing has given me some innovative ideas, thank you very much.

LEAVE A COMMENT

Wij gebruiken cookies alleen voor analyse en het goed laten functioneren van de site. Door de site te gebruiken, gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Meer over cookies & privacybeleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten