Snow Leopard Lodge - Ulley Vallei - India

De Snow Leopard Lodge, in het noorden van India, is eigenlijk geen lodge in de waarste zinnen des woords. Het is het huis van een lokale Ladakhi familie, “home stay”, en de twee gebouwen zijn omgebouwd naar een verblijf met 11 kamers en sanitaire voorzieningen. Speciaal voor onze gasten wordt ge-upgrade naar een eenvoudig, kleinschalig hotel dat van alle gemakken is voorzien met een eigen keuken, eetkamer en lounge/bibliotheek. Onze eigen staf zorgt voor het eten en de service is perfect. Deze lodge zorgt voor de nodige gemakken bij temperaturen ver onder het vriespunt en steunt de lokale bevolking met behulp van Snow Leopard Conservancy. Op deze manier draagt de lodge bij aan de bescherming van de sneeuwluipaard. Duurzamer kan uw reis niet zijn en het is de meest perfecte uitgangsbasis voor het zien van de sneeuwluipaard!

Let op; in de winter zijn de leidingen bevroren en is een emmer met heet water het alternatief voor de douche. Iedere ochtend wordt de houtkachel op de kamer voor u aangestoken.

Tijdens de COVID-19 crisis in 2020 vroegen wij onze reizigers om de lokale gemeenschap rond de Snow Leopard Lodge door deze moeilijke tijd heen te helpen. Lees hier hoe wij hun hebben ondersteund.

Reizen met deze bijzondere overnachting

WordPress Cookie Plug-in door Real Cookie Banner