Jaguaronderzoek © Emiliano Ramalho

Brazilië: Jaguars & Jaguaronderzoek

richtprijs 2.995

Highlights van deze natuurreis:

 • Deze groepsreis/ bouwsteen biedt een heel bijzonder inzicht in de bescherming van de jaguar in de Amazone van Brazilië.
 • Ieder jaar mogen maximaal 16 mensen vijf dagen doorbrengen met de jaguaronderzoekers in het Mamiraua Reservaat.
 • U bent één van hen en gaat met de onderzoekers op pad als zij cameravallen inspecteren en jaguars lokaliseren met zenders.
 • Het Mamiraua reservaat in de Amazone heeft één van de hoogste jaguardichtheden ter wereld.
 • De kans om een jaguar te zien is bijzonder groot en wie weet ziet u wel de zeldzame zwarte jaguar.
 • Breid uw reis uit met het dierenleven van de Pantanal.
 • U reist in een kleine groepje, maximaal 4 personen. Singles betalen geen eenpersoonskamertoeslag!
 • Beoordelingen 0 beoordelingen
  0/5
 • Reistype Reistype
  Bedrijfs- of incentivereis, Groepsreis
 • Reisperiode Vertrek 13, 20 en 27 juni 2025 (o.v.b.)
  0/8
Vraag offerte aan

Laat uw reis op maat uitwerken

Alles over reis: Brazilië: Jaguars & Jaguaronderzoek.

Deze spectaculaire jaguar reis brengt u naar het hart van de Amazone in het noorden van Brazilië. Uw aanvliegroute gaat via Manaus waar u graag nog een dag door kunt brengen voordat u doorvliegt naar Tefe. In Tefe wordt u naar de haven gebracht en vaart u de Amazonerivier op naar Mamiraua Sustainable Development Reserve. Dit reservaat is onderdeel van het grootste aaneengesloten beschermde regenwoud ter wereld. Hier leven de meeste jaguars per km² ter wereld en ook de zeldzame zwarte jaguar wordt hier soms gezien tijdens het onderzoek.

U verblijft hier 5 dagen in het gezelschap van gespecialiseerde jaguaronderzoekers. Ieder jaar mogen er 16 reizigers met hen mee en u kunt hier via All for Nature Travel aan deelnemen. Deze tijd van het jaar is het regenwoud overstroomd en de jaguars zijn gedwongen om de dagen luierend en jagend door te brengen in de boomkruinen. Een ideale uitgangssituatie voor het onderzoek en een uniek gedrag dat alleen hier is gedocumenteerd. U vaart met de boot en spoort hen op met zenders t.b.v. het onderzoek. Dit maak de kans om een jaguar te zien groot. Eerdere groepen zagen er hier vrijwel iedere dag één. Uiteraard biedt dat geen garantie voor de toekomst. De onderzoekers gebruiken de inkomsten uit deze reissom om het jaguaronderzoek te financieren en voorlichting te geven aan de omringende gemeenschappen om de jaguar te beschermen. Zij hebben hiervoor de Jaguar School opgericht.

U verblijft deze vijf dagen in de comfortabele Uakari Lodge die is opgericht door het project om inkomsten te genereren voor de lokale bevolking. Tijdens de COVID-19 crisis in 2020 vroegen wij uw steun om de lokale gemeenschap rond de Uakari lodge door deze moeilijke tijd heen te helpen. Lees hier hoe goed uw donaties terecht gekomen zijn.

Deze reis is zeer kort, maar laat zich goed combineren met het dierenleven van de Pantanal. Dit is het grootste gras- en moeraslandgebied ter wereld en de beste bestemming om wildlife te observeren van Zuid-Amerika. Jaguars, tapirs, reuzenotters, gordeldieren, kaaimannen en Hyacinth ara’s worden hier veel vaker gezien dan in de Amazone doordat de vegetatie veel lager is. U kunt er er te voet, te paard en met de kano op uittrekken en maakt kennis met dit unieke ecosysteem en haar dierenleven. Meer informatie vindt u bij deze reis: Jaguars of the Pantanal. De Baiazinha Lodge is nog niet open, maar u kunt het combineren met enkel verblijf bij Araras Ecolodge. Of bijv. de Caiman Refugio Ecologico in het zuiden van de Pantanal. Of bezoek één van onze andere bestemmingen in Brazilië.

Of kijk bij deze groepsreis met een bevoorrecht inzicht in natuurbescherming en vertrek in september: Jaguars & de Manenwolf.

Uakari, jaguar reis, jaguar, amazone

 

Uw wildlife ervaring compleet verzorgd
Wat is bij deze reis inbegrepen?.
 • Transfers en vervoer vanaf Tefe
 • 4 overnachtingen zoals omschreven
 • Engelstalige begeleiding door biologen van het project
 • Entreegelden in de parken
 • Alle maaltijden zoals omschreven
 • Bijdrage aan het Mamiraua Jaguar Research en het Jaguar Corridor Initiative van Panthera. Deze bijdrage is onderdeel van de investering die All for Nature direct en indirect doet in natuurbescherming. De hoogte verschilt per reis, maar in het totaal wordt gemiddeld 5% van de reissom geïnvesteerd in natuurbescherming, zoals geformuleerd in ons MVO-beleid.
 • Dekking Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR garantie)
 • Handig & leuk in de voorbereiding en mee op reis: uw eigen All for Nature Travel app
 • De reissom vanaf €2995,- is per persoon en single reizigers betalen geen eenpersoonskamertoeslag!
Niet bij de reis inbegrepen?.
 • Internationale vlucht naar Manaus en binnenlandse vlucht naar Tefe. Deze boeken wij graag voor u.
 • Boekt u uw vlucht via ons, dan wordt deze volledige gecompenseerd met GreenSeat Gold Standard.
 • Reis & annuleringsverzekering
 • Fooi, persoonlijke uitgaven en drankjes
 • Eventuele extra excursies
 • Verplichte consumentenbijdrage SGR € 5,- p.p.
 • Bijdrage Calamiteitenfonds (€2,50 per boeking). Deze bijdrage is verplicht zodat u aanspraak kunt maken op de garantieregeling.
 1. Dag 1 Aankomst in de Pantanal

  Vandaag landt u met een binnenlandse vlucht in Tefe. U vliegt aan via Manaus, het hart van Brazilie en de toegangspoort tot de Amazone. U heeft een overnachting nodig in Manaus en deze kunnen wij graag voor u boeken, evenals de vluchten. Noord-Brazilië wordt gedomineerd door het Amazone-regenwoud, een gigantische wildernis die het stroomgebied van de Amazone beslaat. Meer dan de helft van het Amazone-bekken ligt in Brazilië en het ondersteunt een ongelooflijke biodiversiteit met een groot aantal zoogdieren, insecten, reptielen en vogelsoorten.

  U wordt opgewacht op de luchthaven en naar de haven gebracht. Vervolgens reist u per boot door naar de Uakari Lodge. Onderweg heeft u al de kans om uw eerste dieren te spotten, zoals de kenmerkende roze of grijze rivierdolfijn.

  Na uw aankomst in de lodge krijgt u een presentatie over het Lauarete Project en Mamiraua Sustainable Development Reserve. Dit gigantische reserve beschermt een oppervlak van meer dan tweeënhalf miljoen acres aan bosgebied, rivieren en meren en is het thuis van veel zeldzame en bedreigde diersoorten. Sommige diersoorten komen uitsluitend in dit reserve voor, zoals de gewone oeakari en het zwart doodshoofdaapje. Het Mamiraua Sustainable Development Reserve is naast een succesvol natuurbeschermingsproject ook een pionier op het gebied van samenwerking met de lokale bevolking.
  Later op de dag is er tijd voor een kanotour om het gebied rondom de lodge te verkennen en kennis te maken met de Amazone.

  Overnachting: Uakari Lodge op basis van volpension.

 2. Dag 2 Jaguar tracking en tijdsbesteding met onderzoekers

  Na het ontbijt gaat u op pad om jaguars met GPS-halsbanden op te sporen. Onderzoekers kunnen met behulp van deze halsbanden van tevoren de locatie van de dieren bepalen. Het doel van deze trip is het bezichtigen en begrijpen van deze grootste Amerikaanse kat en zijn manier van leven, foto’s maken en bijdragen aan het onderzoek naar dit speciale dier.
  In de middag heeft u de kans om inzicht te krijgen in het werk van de onderzoekers door middel van speciale activiteiten, zoals het inspecteren van de uitgezette cameravallen.

  Overnachting: Uakari Lodge op basis van volpension.

 3. Dag 3 Jaguar tracking en bezoek aan het Mamiraua meer

  Vandaag gaat u in de ochtend weer op zoek naar de Jaguar in het Amazone-regenwoud.
  In de middag vaart u met de boot naar het Mamiraua meer. Houd onderweg het wateroppervlak en de rivieroevers in de gaten op zoek naar wildlife, zoals de oeakari’s, zwarte kaaimannen en verschillende bijzondere vogelsoorten. Op de terugweg naar de lodge gaat de zon onder en heeft u de kans om kennis te maken met het nachtleven in de Amazone.

  Overnachting: Uakari Lodge op basis van volpension.

 4. Dag 4 Bezoek aan lokale bevolking

  In de ochtend bezoekt u een van de vier lokale gemeenschappen in dit gebied.

  In de middag vindt er een telling van het aantal luiaards, een belangrijke voedselbron van jaguars, plaats in de buurt van het Mamiraua meer en worden er cameravallen opgehaald. Na het diner krijgt u de beelden van deze cameravallen te zien.

  Overnachting: Uakari Lodge op basis van volpension.

 5. Dag 5 Vertrek naar huis of vervolg Brazilie

  Uw laatste ochtend in de Amazone kunt u besteden in de buurt van de lodge tijdens een korte tocht. Vervolgens vertrekt u per boot naar Tefe en eindigt uw jaguaronderzoeksreis. De internationale vluchten verzorgen wij graag en wij breiden uw reis graag uit met onze andere reizen in Brazilië of de Pantanal, Iguazu Falls, Rio de Janeiro of een van de stranden aan de Atlantische Oceaan.

  Let op! Brazilië is berucht om zijn binnenlandse vluchten die continue veranderen of worden geannuleerd met grote gevolgen voor het reisprogramma. Dit valt buiten onze verantwoordelijkheid en we adviseren daarom minimaal 1 of 2 nachten in de steden te verblijven tussen de wildlife programmas in zodat de schade op het vervolg van de reis zoveel mogelijk beperkt blijft. De eventuele meerkosten zullen we in rekening moeten brengen, als dit gebeurt tijdens de reis is dit afgedekt in de meeste reisverzekeringen. Dit geldt nog eens extra voor de Uakari Lodge omdat de vlucht naar Tefe niet iedere dag gaat. Wij adviseren daarom wel om het verblijf hier altijd aan het einde van de reis in te plannen zodat u het verblijf niet hoeft in te korten en gewoon 1 of 2 dagen later terug vliegt naar Nederland of België.

Uakari monkey
Uakari Lodge Kano
Jaguar © Haroldo Palo Jr
Bij deze reis hebben wij de volgende lodge(s) voorzien. Voor meer informatie klik op de foto´s.

Uakari Lodge in de Amazone

Tijdens de COVID-19 crisis in 2020 vroegen wij onze reizigers om de lokale gemeenschap rond de Uakari lodge door deze moeilijke tijd heen te helpen. Lees hier hoe wij hun hebben ondersteund.

Onze kleinschalige, duurzame lodgesDoor hier te verblijven draagt u bij aan het behoud van de natuur

Deze accommodaties zijn door ons zorgvuldig geselecteerd op basis van hun bijdrage aan een betere wereld. Het liefst maken wij gebruik van kleinschalige accommodaties, die binnen de eigen familie worden gerund. Zij liggen bij voorkeur in de ongerepte natuur dicht bij de ingang van de parken. Ze benadrukken de gastvrijheid van de bevolking en zijn altijd in lijn met het unieke karakter van de plaats die wordt bezocht.

 

Dit zijn onze aanbevelingen. Deze accommodaties zijn geliefd, dus wees er op tijd bij! Verblijft u liever in een andere duurzame lodge? Wij passen de privéreis graag op maat voor u aan.

 

Wij zijn Travelife Certified en voldoen daarmee aan de hoogste standaards op het gebied van duurzaamheid.

Klik op bovenstaande voor praktische reistips ter informatie. De exacte en up-to-date praktische reisinformatie krijgt u van ons bij boeking.

Wij raden u aan om comfortabele, ademende kleding mee te nemen. Katoenen kleding is echter ook prima. Draag uw kleding in laagjes; de ochtenden en avonden kunnen koel zijn, terwijl de middagzon zeer heet kan zijn. Afritsbroeken zijn hier een uitkomst. Neem ook warme kleding mee voor als het afkoelt. Voor de wandelingen adviseren wij u om comfortabele wandelschoenen mee te nemen. Draag dan een lange broek en lange mouwen om u te beschermen tegen ongedierte. In de jungle is het belangrijk dat u camouflage kleuren draagt. Een regen- en windjack mee komt van pas als een plotselinge regenbui u verrast. Zwemkleding mag niet ontbreken in uw bagage. In de stad wordt formele kleding aangeraden. Wij raden u aan om dure kleding en sieraden thuis te laten. In sommige lodges en grotere hotels is het mogelijk uw kleding te laten wassen. In de Amazone is het erg vochtig en kan het lang duren voordat uw kleren opgedroogd zijn, neem daarom een paar extra kledingstukken mee. Verder heeft u een goede bescherming nodig tegen de zon, zeker als u de Pantanal per boot verkent. Wij raden een hoge factor zonnebrandcrème aan, een goede zonnebril en een hoed of pet met brede rand zijn een vereiste. Ook een lichte katoenen sjaal of bandana zijn handig om mee te nemen. Deze kunt u ook aanschaffen op een lokale markt.

Vergeet vooral ook uw verrekijker, camera en waterfles niet. Houdt u er ook rekening mee dat u voldoende batterijen of volle accu’s meeneemt omdat die tijdens uw verblijf niet altijd kunnen worden opgeladen.

Verder niet vergeten:
Kleine dagrugzak of reistas, anti-muggenmiddel, money-belt, medicijnen (indien van toepassing), paspoort en kopie, verzekeringspapieren en kopie, vaccinatieboekje en kopie, reischeques, geld en creditcard, vliegtickets of e-ticketnummer, EHBO-set, plastic tas (houdt uw spullen droog tijdens de regen), wereldstekker en zaklamp.

All for Nature betekent alles voor de natuur en dat is precies wat zij voor ogen heeft. Wij hebben er alles voor over om de natuur op deze planeet te beschermen en te behouden voor toekomstige generaties. Dit komt o.a. tot uiting in ons Duurzaam Toerisme en MVO beleid.

U als reiziger kunt ook heel veel doen om de natuur op verre reizen in stand te houden en er voor te zorgen dat lokale mensen inkomsten krijgen uit het behoud van de natuur.
Vraagt u bijvoorbeeld altijd toestemming om een foto van lokale mensen te maken en leert u een paar standaard zinnetjes in de lokale taal ter begroeting, dat maakt het contact een stuk gemakkelijker. De officiële taal in Brazilië is Portugees, maar Spaans wordt ook begrepen door de meeste mensen. Engels wordt gesproken in de belangrijkste toeristische gebieden. Hallo is Oi/olá en (erg) bedankt is (Muito) obrigado/a. Goedemorgen is Bom dia en na 12 uur wordt dat Boa tarde.

Reis plasticvrij
We gebruiken het allemaal en we komen het overal tegen. In winkels, maar ook langs de weg en in de natuur zoals in de zee. Op prachtige reisbestemmingen worden paradijselijke stranden, bossen en berggebieden vervuild door plastic dat veelal door toeristen is gebruikt. Vooral wegwerp plastic, zoals rietjes, flessen en tasjes, blijven in grote hoeveelheden in de natuur achter. Om ervoor te zorgen dat we van de mooiste plekken ter wereld kunnen blijven genieten, geven we u vijf tips om uw plasticgebruik op vakantie te verminderen.
1. Check of u in uw vakantieland uit de kraan kunt drinken: waterinhetbuitenland.nl.
· Drinkwater uit kraan? Neem een hervulbare waterfles mee.
· Geen drinkwater uit de kraan? Schaf aan het begin van uw verblijf een grote verpakking water aan en vul uw flesje. Bij de meeste van onze duurzame accommodaties kunt u water tappen. Zo niet, alleen al door er naar te blijven vragen wordt het personeel gestimuleerd hier aan bij te dragen.
2. Zeg ‘nee’ tegen plastic rietjes.
3. Neem altijd een (boodschappen)tas mee.
4. Neem zelf shampoo, douchegel en bodylotion mee.
5. Zin in een vakantie uitje? Doe mee aan lokale ‘beach clean-ups!’

Meld wildlife crime met je smartphone
Wilde dieren over de hele wereld worden bedreigd door illegale handel. Ook als reiziger kunt u helpen bij de strijd tegen de illegale handel in wilde dieren. U kunt bijvoorbeeld een beer in een kooi tegenkomen of ivoor dat verkocht wordt op een markt. Via de speciale Wildlife Witness app kan iedereen die op reis misstanden ziet een foto hiervan maken en de exacte locatie van een incident vastleggen zonder bemoeienis ter plaatse. De melding wordt doorgegeven aan TRAFFIC, de organisatie die handel in wilde dieren monitort en criminele netwerken op deze manier kan volgen. Meer over deze app.

 

De officiële munteenheid in Brazilië is de Braziliaanse Real (R $) die is verdeeld in 100 centavos. Gelieve voor de gangbare wisselkoersen uw bank of wisselagent te raadplegen. De 100 USD biljetten worden niet overal aanvaard. Het is mogelijk om euro’s te wisselen, maar enkel in sommige banken en vaak aan een zeer ongunstige koers. Travellers Cheques kunnen in banken worden omgeruild. Ook de belangrijkste transfer bureaus (Western Union) zijn aanwezig.

Het is aan te raden om in ieder geval een kredietkaart en pinpas mee te nemen. International Visa en Mastercard zijn geaccepteerd in de grote steden, en luxe restaurants, en in de grotere steden kunt u ook pinnen. Het beste kunt u bij aankomst op de luchthaven in het betreffende land uw geld wisselen of pinnen. Wij raden u wel aan om altijd een klein bedrag in Amerikaanse dollar (100 U$) op zak te hebben in kleine coupures. Buiten de lokale valuta is dit nog steeds het meest geaccepteerde betaalmiddel en dit bespaart u veel tijd en problemen bij het afrekenen van eventuele maaltijden, souvenirs, etc. Voordat u vertrekt adviseren wij om te checken bij uw bank of uw bankpas ‘aan’ staat voor de periode dat u buiten Europa bent.

Door de immense afmetingen van Brazilië is er een grote diversiteit van klimaten waarneembaar.
Het klimaat varieert over het algemeen van tropisch in het noorden van Brazilië, waar het zelden koud is met een gemiddelde temperatuur van ongeveer 28 graden, tot een gematigd klimaat in het zuiden, waar het af en toe zelfs kan sneeuwen. Omdat Brazilië ten zuiden van de evenaar ligt, zijn de seizoenen precies tegenovergesteld aan die in Europa, al zijn de extreme seizoensveranderingen, zoals wij ze kennen, niet aanwezig. De winter in Brazilië duurt van juni tot augustus, en wordt gekenmerkt door een gemiddelde temperaturen van tussen de 17 en 19 graden in het zuidelijke staten. In de rest van Brazilië zakt het kwik in de winter niet zo ver en blijft de gemiddelde temperatuur tussen de 25 en 30 graden. De zomer in Brazilië duurt van december tot en met februari. Gedurende deze periode kan het zeer warm worden in een groot gedeelte van Brazilië. Met de zomer wordt ook het regenseizoen ingeluid. Het regent dan een paar keer per week een of meer uren per dag.

Reizigers met een Nederlandse en Belgische nationaliteit hebben een paspoort nodig dat bij vertrek uit Brazilië nog minimaal zes maanden geldig is. Let u er ook op dat uw paspoort nog minimaal twee lege bladzijdes heeft voor stempels. U hoeft op dit moment van tevoren geen visum aan te vragen. Houdt u echter wel rekening mee dat dit kan veranderen. Wanneer u aankomt in Brazilië krijgt u bij de douane een stempel in uw paspoort waarmee u maximaal dertig dagen in het land mag blijven. Ook kinderen hebben een eigen reisdocument nodig.

Houdt u bij het kopen van souvenirs in gedachte dat dit een van de weinige manieren van de lokale bevolking is om inkomsten te krijgen uit het toerisme. Afdingen is normaal, maar maakt u er geen sport van om altijd overal de goedkoopste deal te krijgen. Het is uiteraard niet toegestaan om souvenirs van bedreigde planten en dieren mee de grens over te nemen. Let op hieronder vallen dus ook dat mooie stukje koraal dat u zelf heeft gevonden of armbanden van olifantenhaar. Voor meer informatie kijk op WNF – Foute souvenirs.

Brazilië heeft drie tijdzones, maar de meest gebruikte is Brasilia tijd BRT en dat is drie uur verschil met de officiële Greenwich tijd. In de zomer is het vijf uur vroeger dan in Nederland en in de winter drie uur (in Brazilië is het dan zomertijd).

Corona blijft een belangrijk punt van aandacht en reizen is het makkelijkst en veiligst als u zelf volledig bent gevaccineerd en geboosterd tegen COVID. Ieder land heeft zijn eigen inreisvoorwaarden en aanvullende maatregelen ter plekke. Bijv.: volledige vaccinatie, boosterprik, soort en geldigheid betreffende vaccin, Fit to Travel/genezen verklaring, 2 of 3G beleid, inreis-formulieren, Digitaal Corona Certificaat etc. Een goede voorbereiding op uw reis blijft dus belangrijk. Bekijk op de overheidspagina Nederland Wereldwijd wat de voorwaarden voor uw bestemming zijn en check deze ook nogmaals voor vertrek. U bent zelf verantwoordelijk voor de juiste en geldige inreis- en/of vaccinatiedocumenten.

Voor informatie over andere vaccinaties verwijzen wij u door naar de plaatselijke GGD voor een advies op maat. Zij kunnen u ook adviseren over malaria. Meer informatie vindt u ook op de site van het landelijk coördinatiecentrum reizigersadvisering www.lcr.nl.

Wij raden u aan om tenminste 6 weken voor vertrek contact op te nemen met LCR; enkele vaccinaties hebben een langere inwerktijd nodig om effectief te kunnen werken. Wanneer u op (door)reis gaat door Latijns Amerika kunt u gevraagd worden naar een officieel erkende gele koorts certificaat. Malaria komt voor in enkele gebieden; hoewel er voorzorgsmaatregelen worden genomen in enkele lodges wordt u aangeraden om uw eigen beschermingsmiddelen tegen muggen mee te nemen. Bedek uw lichaam zoveel mogelijk na zonsondergang door lange broeken en shirts met lange mouwen te dragen.

Wij informeren u graag over medische ondersteuning tijdens uw reis. Hiervoor heeft KLM een “Dokter mee op reis” service abonnement tegen geringe kosten.

Wist u dat u ook medische begeleiding van een ervaren arts tijdens uw reis kunt bijboeken als u met All for Nature Travel reist?

Brazilië is een land met grote verschillen tussen arm en rijk. De mensen zijn vriendelijk maar criminaliteit (diefstal) komt regelmatig voor. Door enkele voorzorgmaatregelen in acht te nemen kunt u de kans hierop aanzienlijk verkleinen:

 • Draag belangrijke papieren in een moneybelt of in een ander onopvallend opbergsysteem.
 • Draag geen kostbare sieraden tijdens uw reis.
 • Loop nooit in het donker alleen over straat.
 • Let u goed op dat u alleen een officiële taxi neemt. Het beste is het om er indien nodig een te bestellen bij het hotel en een afspraak te maken over de tijd dat u weer wilt worden opgehaald.
 • Laat nooit uw portefeuille zichtbaar in uw achterzak zitten. De makkelijkste manier is het geld dat u die dag nodig denkt te hebben los in de zak te dragen.
 • Laat geen kostbare bezittingen in de auto achter, ook niet in de bagageruimte.
 • Bewaar grote sommen geld en waardepapieren zoals tickets en cheques in uw hotelkluis. Indien u veel geld mee moet nemen, verspreidt het dan over uw lichaam.
 • Maak kopieën van waardepapieren en identiteitsbewijzen en noteer de nummers van waardevolle voorwerpen zoals camera’s.
 • Een rugzakje is over het algemeen erg handig, echter op drukke plaatsen kunt u de rugzak beter als ‘buikzak’ gebruiken.

Met de huidige situatie in de wereld is het fijn om altijd op de hoogte te zijn. Download de Nederlandse 24/7 BZ Reis app en ga goed voorbereid op reis. Stel dat er een calamiteit of incident is op de bestemming, dan wordt u hierover geïnformeerd. U heeft met 1 druk op de knop contact met het contactcenter van het Nederlandse Ministerie van Buitenlandse Zaken; 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Een goede reisverzekering is van groot belang. Controleert u alstublieft of u voldoende bent afgedekt tegen medische kosten en andere onvoorziene omstandigheden. Daarnaast is het sterk aan te raden om ook een annuleringsverzekering af te sluiten. Er kunnen zich altijd omstandigheden voordoen waardoor het voor u niet mogelijk is te reizen.

bagage safari, bagage verre reis

All for Nature Travel

image description

Ultieme wildlife beleving

Met All for Nature Travel maakt u de mooiste wildlife reizen. Geniet van ongerepte natuur en haar dierenleven.

image description

Kleinschaligheid

Vanuit kleinschalige, duurzame lodges geniet u van ongerepte natuur en haar dierenleven. Individueel of in een kleine groep.

image description

Bijdrage aan de natuur

Met uw reis, die voldoet aan de hoogste duurzaamheidsstandaard, draagt u direct bij aan de bescherming van het wildlife dat u ziet.

WordPress Cookie Plug-in door Real Cookie Banner