Bultrug Noord-Noorwegen © Asgeir Helgestad - Visitnorway.com

Noorwegen: Orka’s, Bultruggen & het Noorderlicht

richtprijs 4.250,00

Highlights van deze natuurreis:

 • Reis 7 dagen op een kleinschalig expeditieschip door de fjorden van Noord-Noorwegen.
 • Volg orka’s en bultruggen tijdens de beroemde haringtrek.
 • Leer alles over deze dieren van biologen en krijg tips om hen mooi op foto vast te leggen.
 • Trek er op uit met de zodiacs en observeer orka’s en bultruggen van wel heel dichtbij.
 • Verblijf op een kleinschalig expeditieschip voor 12 passagiers; MS Virgo.
 • Reis in de tijd van het mysterieuze noorderlicht.
 • Op deze reis ligt geen nadruk op het snorkelen en gaat de aandacht naar het spotten van zoveel mogelijk zeezoogdieren.
 • U krijgt voor vertrek een presentatie van het onderzoeksproject Norwegian Orca Survey.
 • Last minute: Met €300,- korting per persoon. Nog één laatste eenpersoonscabine vrij!
 • Beoordelingen 0 beoordelingen
  0/5
 • Reistype Reistype
  Groepsreis, Privéreis
 • Reisperiode Vertrek 4 t/m 10 december
Alles over reis: Noorwegen: Orka’s, Bultruggen & het Noorderlicht.

In het verre noorden van Noorwegen, 350 km ten noorden van de poolcirkel verzamelen zich tijdens de winter ongekend grote scholen haring in de fjorden rond de eilanden Kvaløya en Senja. Deze verzameling resulteert in de grootste concentratie biomassa op aarde, en dit trekt op zijn beurt weer grote groepen bultruggen en orka’s aan. In december reist u per schip door de Noorse fjorden en gaat u op zoek naar de orka pods die zich te goed doen aan de haring en de bultruggen die een unieke methode hebben ontwikkeld om de haring bij elkaar te drijven. Zij laten een net van bubbels opstijgen, voordat zij in een groep met wijd opengesperde bekken uit het water omhoog komen. Dit wordt echter zelden gezien, maar wie weet heeft u geluk. Ook vinvissen en potvissen zult u te zien krijgen terwijl u door de noordelijke fjorden vaart. De route is afhankelijk van de beste wildlife sightings en alles staat in het teken van de haringtrek.

Inmiddels is deze verzameling van walvissen in de fjorden rond Tromsø een bekend fenomeen, maar u heeft het voordeel dat u aan boord overnacht en de haring kunt volgen ver van de vele toeristenboten die vanuit Tromsø opereren. U zult ook aan land gaan in de fjorden van het hoge noorden. Het landschap en de fjorden zijn adembenemend en de kers op de taart is het mysterieuze noorderlicht, dat tot nu toe altijd nog gezien wordt in deze tijd van het jaar.

U verblijft 7 dagen aan boord van een comfortabel expeditieschip terwijl u de fjorden en het dierenleven verkent. In de avond worden presentaties gehouden door onze biologen of krijgt u tips over fotografie in deze moeilijke omstandigheden. Overdag gaat u op zoek naar de haringtrek. Er staan ook verschillende landingen op het programma, waarbij u kennis maakt met het land en zijn bewoners. Uw reis draagt bij aan het werk van Norwegian Orca Survey en speciaal voor onze klanten geven zij voor vertrek een presentatie over dit project en hun resultaten van de afgelopen jaren. Een mooie voorbereiding op uw reis!

November, december en de eerste twee weken van januari zijn de beste maanden om de walvissen rond de haringtrek te zien. Deze vertrekdatum van 4 tot 10 december is speciaal opgezet voor reizigers die wel de haringtrek van dichtbij willen meemaken, maar niet willen gaan snorkelen. Op andere vertrekdata ligt de focus op het snorkelen waardoor veel tijd op zee verloren gaat.

reis noord-noorwegen , expeditieschip, haringtrek, reis orka, reis bultruggen

Uw wildlife ervaring compleet verzorgd
Wat is bij deze reis inbegrepen?.
 • 6 overnachtingen aan boord van de MV Virgo in 2- persoonscabine met eigen badkamer en toilet.
 • Volpension, inclusief snacks, koffie en thee
 • Excursies met wandelingen aan land en presentaties aan boord
 • Ervaren expeditieleider en natuurgids aan boord
 • Online rresentatie Norwegian Orca Survey voorafgaand aan de reis
 • AECO fee en alle overige belastingen en havengelden gedurende het arrangement
 • Bijdrage van € 50,- p.p. aan Norwegian Orca Survey. Deze bijdrage is onderdeel van de investering die All for Nature direct en indirect doet in natuurbescherming. De hoogte verschilt per reis, maar in het totaal wordt gemiddeld 5% van de reissom geïnvesteerd in natuurbescherming, zoals geformuleerd in ons MVO-beleid.
 • Aangesloten bij de ANVR en dekking via SGR (SGR garantie)
 • Handig & leuk in de voorbereiding en mee op reis: uw eigen All for Nature Travel app
 • De reissom per persoon bedraagt €4250,- in een tweepersoonscabine met patrijspoort. Wilt u een cabine voor u zelf alleen, dan betaalt u een eenpersoonskamertoeslag van slechts €650,-. Last minute: Met €300,- korting per persoon. Ook nog enkele eenpersoonscabines vrij!
Niet bij de reis inbegrepen?.
 • Internationale retourvlucht van en naar Tromsø. Deze boeken wij graag voor u.
 • Boekt u uw vlucht via ons, dan wordt deze volledige gecompenseerd met GreenSeat Gold Standard.
 • Taxi van & naar vliegveld en de haven (ca. €20,-)
 • Reis & annuleringsverzekering
 • Fooi en persoonlijke uitgaven (zoals drankjes aan boord en maaltijden/ drankjes aan wal)
 • Verplichte consumentenbijdrage SGR € 5,- p.p.
 • Bijdrage Calamiteitenfonds (€2,50 per boeking). Deze bijdrage is verplicht zodat u aanspraak kunt maken op de garantieregeling.
 1. Dag 1 Aankomst Tromso en MS Virgo

  Het is 20 minuten rijden van de luchthaven naar de haven van Tromso, waar u tussen 16:00 en 17:00 uur aan boord gaat van de luxe MS Virgo. U installeert zich in uw cabine en maakt zich klaar voor het diner terwijl het schip zich voorbereid op het vertrek. De kapitein en de expeditieleider hebben intussen gehoord waar de haringtrek zich ophoudt en als alles volgens planning verloopt slaapt u die nacht op open zee.

  Verblijf MS Virgo in een tweepersoonscabine, op basis van volpension en inclusief activiteiten.

 2. Dag 2 Op zoek naar de haringtrek

  De komende 6 dagen verblijft u op het expeditieschip de MS Virgo. Een kleinschalig schip voor slechts 12 reizigers. Het schip gaat op zoek naar de scholen van haringen in de beschermde omgeving van de prachtige Noorse fjorden met orka’s en bulruggen in het kielzog. De zon laat zich hier in de winter kort zien, maar het licht is des te spectaculairder.

  De haringtrek
  In de afgelopen jaren hebben zich enorme veranderingen in het ecosysteem van de Noorse Zee voorgedaan. Vanaf eind oktober tot februari trekken grote scholen haringen en makreel vanuit het noorden naar de Noorse fjorden. Op dat moment vindt er dan ook – naar alle waarschijnlijkheid – de grootste bijeenkomst van orka’s en bultruggen ter wereld plaats. Grote getalen zijn hier waargenomen terwijl ze zich tegoed doen aan de haring. Meer dan een miljard paaiende haringen komen hier samen – een enorm feestmaal voor alle roofdieren. Terwijl dit eerst een feest was voor de orka’s alleen, zijn de bultruggen er pas recentelijk bijgekomen. Deze 18 meter lange reuzen hebben de orka’s de afgelopen jaren gevolgd tijdens hun jacht naar haring en maken nu gebruik van deze kennis en delen mee in het haringenmaal. Ze migreren ieder jaar 8000 km over de Atlantische Oceaan om zich een aantal weken te kunnen voeden, voorbereidend op hun lange reis terug naar het Caribische gebied.
  Soms jagen de orka’s de haringen naar de oppervlakte en net als ze willen toehappen nemen de bultruggen het over en vice versa. Dit gebeurt niet altijd; het komt ook voor dat ze zonder enige vijandigheid van dezelfde maaltijd genieten. Wat dit fenomeen ook zo bijzonder maakt is dat orka’s eigenlijk gevaarlijk zijn voor de kalveren van de bultruggen…

  De orka
  De orka is het grootste rovende zeezoogdier dat rondzwemt in de oceaan, kan tot 11 ton wegen, een snelheid van 48 km/u bereiken en heeft tanden van wel 7 centimeter lang. Dit zeer sociale en intelligent dier jaagt in gecoördineerde groepen. Ze hanteren innovatieve strategieën die zich ontwikkelen van generatie op generatie en per regio verschillen, afhankelijk van het beschikbare voedsel. Het laat maar zien hoe intelligent en vindingrijk dit imposante dier is…

  Noord-Atlantische orka’s staan bekend om hun ongelooflijke ”carrousel” methode van de jacht. De roofdieren werken samen om een groep van haring te breken in kleinere groepen. Ze omringen de bijeengedreven haring en jagen ze naar de oppervlakte. De haringen proberen tevergeefs te ontsnappen door in de lucht te springen, ook wel het ‘kook effect’ genoemd.

  In de avonden vertellen de deskundige gidsen u meer over de prachtige zeezoogdieren, hun omgeving en kunt u genieten van presentaties. De route staat in het teken van de haringtrek, maar vergeet u vooral niet oog te hebben voor het natuurschoon van de Noorse fjorden, eilanden en de kleine nederzettingen die leven van de visvangst. U zult ook aan land gaan en wandelingen maken, al dan niet met sneeuwschoenen aan. Ongetwijfeld bent u getuige van het spectaculaire noorderlicht, Aurora Borealis, dat in deze periode regelmatig wordt gezien in het donker. Een lichtshow van moeder natuur, veroorzaakt door magnetisch geladen deeltjes in de buurt van de polen.

  Verblijf MS Virgo in een tweepersoonscabine, op basis van volpension en inclusief activiteiten.

 3. Dag 3 Op zoek naar de haringtrek

  Zie beschrijving dag 2

 4. Dag 4 Op zoek naar de haringtrek

  Zie beschrijving dag 2

 5. Dag 5 Op zoek naar de haringtrek

  Zie beschrijving dag 2

 6. Dag 6 Op zoek naar de haringtrek

  Zie beschrijving dag 2

 7. Dag 7 Aankomst in haven van Tromso

  Vandaag eindigt uw expeditie op zee en legt u weer aan in de haven van Tromsø. Na het ontbijt verlaat u het schip. De haven ligt in het centrum van Tromsø en na het ontbijt neemt u zelf weer een taxi terug naar de luchthaven. U kijkt terug op een bijzondere ervaring in het gezelschap van vele orka’s en bultruggen!

  U kunt er nog op uit om het museum te bezoeken, souvenirs te kopen of de meest noordelijke stad in Noorwegen verder te ontdekken:

  De regio Tromsø wordt al voor vele duizenden jaren bewoond. De stad zelf is echter nog maar 200 jaar oud. Kort na het stichten van de stad Tromsø werd het al een bloeiend centrum van de bonthandel in het Poolgebied, en rond 1900 was de stad het vertrekpunt voor veel expedities naar het toen nog grotendeels onbekende hoge noorden en de Noordpool zelf. Hierdoor heeft Tromsø dan ook de bijnaam ”Poort naar de Noordpool” gekregen.

 8. Uw reis verlengen? Of verblijft u liever niet op een boot?

  Wij adviseren onze reizigers om een dag eerder in Tromsø aan te komen en een dag later te vertrekken. Wij organiseren graag een leuk hotel voor u in het hart van het stadje.

  Heeft u geen zeebenen en verblijft u liever aan land dan adviseren wij de Arctic Panorama Lodge op een eiland in het hart van de haringtrek.

  Of verblijf langer op de toendra in het hoge noorden van Noorwegen en breid uw reis uit met de Sami en zijn rendieren rond Alta. Bekijk ons fotoblog

Bultrug breaching met dank aan Travel Soap
Polarfront zodiac
orka Noorwegen © Kenneth Petterson
MS Virgo
Bij deze reis is het volgende schip voorzien. Voor meer informatie klik op de foto´s.

MS Virgo
Het expeditieschip MS Virgo biedt ruimte aan 12 passagiers en is een comfortabel en ruim opgezet. Het schip is 2021 nog gerenoveerd en heeft een grote lounge met grote ramen heeft voor presentaties en wildlife viewing.

Ziet u op tegen 7 dagen op zee? Verblijf dan bij, of breidt uw reis uit met, de Arctic Panorama Lodge

Arctic Panorama Lodge, haringtrek lodge, luxe lodge Noord Noorwegen, reis Lyngen Fjord

Onze kleinschalige, duurzame lodgesDoor hier te verblijven draagt u bij aan het behoud van de natuur

Deze accommodaties zijn door ons zorgvuldig geselecteerd op basis van hun bijdrage aan eenbetere wereld. Het liefst maken wij gebruik van kleinschalige accommodaties, die binnen de eigen familie worden gerund. Zij liggen bij voorkeur in de ongerepte natuur dicht bij de ingang van de parken. Ze benadrukken de gastvrijheid van de bevolking en zijn altijd in lijn met het unieke karakter van de plaats die wordt bezocht.

 

Dit zijn onze aanbevelingen. Deze accommodaties zijn geliefd, dus wees er op tijd bij! Verblijft u liever in een andere duurzame lodge? Wij passen de privéreis graag op maat voor u aan.

 

Wij zijn Travelife Certified en voldoen daarmee aan de hoogste standaards op het gebied van duurzaamheid.

Klik op bovenstaande voor praktische reistips ter informatie. De exacte en up-to-date praktische reisinformatie krijgt u van ons bij boeking.

 

 

Mee te brengen op reizen naar Spitsbergen en winter whale watchingexpeditie in Noord-Noorwegen

Wij raden u aan om de volgende kleding en items mee te nemen:

Regen- en windbestendige, ademende winterjas met capuchon, zonnebril, zonnebrand, reserve brillen/contaclenzen, regenbroek (waterdicht), waterdichte zak van bijvoorbeeld het merk Overboard, schoenen met zachte zolen (anti-slip), goede hoge wandelschoenen (Spitsbergen), toiletartikelen, pet, warme sweaters, navulbare waterfles, warme muts, medicijnen (labellen), warme handschoenen of wanten (voorkeur), paspoort, verzekeringspapieren en kopie, sjaal, geld en creditcard, thermo ondergoed (lang, voorkeur polypropyleen), vliegtickets of e-ticketnummer, isolerende onderkleding, verrekijker, sokken (minstens 2 paar van wol), lange mouwen shirts / coltruien, optioneel T-shirts (basislaagje), camera en memory kaart (waterdichte hoes), ondergoed, extra camera, batterij of accu/ GoPro, lange broeken (ski-/ trainingspak/ fleece of wollen), extra (bad/strand) handdoek, slippers / teva’s, tijdschriften of schrijfblok, eigen snorkelset (voor winterwhale expeditie, niet noodzakelijk), money-belt, zak- of hoofdlamp, onderhandschoenen (polypropyleen), warmtepads voor handen of voeten.

U heeft een goede bescherming nodig tegen de kou. In de kajuit zal het aangenaam warm zijn en dus is het fijn om te werken met laagjes om de temperatuur te reguleren. Wol en zijde zijn superieur aan katoen, omdat ze goed warmte kunnen vasthouden. Synthetische stoffen, die weer terugkomen in vorm na te zijn samengeperst, zijn ook goed. Wanneer het vochtig of nat is, is polyester dons een betere isolatie dan ganzen- of eenden dons. Fleece is populair en aanbevolen. Gore-Tex en gelijke materialen zijn zeer geschikt als waterbestendige en ademende stoffen. Neem een extra paar handschoenen mee, net zoals sokken. U zal tijdens de Orka en haringtrekreizen, onvermijdelijk, nat worden.

Zeeziekte: Als u zich zorgen maakt over zeeziekte dan raden wij u aan om contact op te nemen met uw huisarts. Hij kan u medicatie voorschrijven ter preventie.

All for Nature betekent alles voor de natuur en dat is precies wat zij voor ogen heeft. Wij hebben er alles voor over om de natuur op deze planeet te beschermen en te behouden voor toekomstige generaties. Dit komt o.a. tot uiting in ons Duurzaam Toerisme en MVO beleid. U als reiziger kunt ook heel veel doen om de natuur op verre reizen in stand te houden en er voor te zorgen dat lokale mensen inkomsten krijgen uit het behoud van de natuur.

Onze partner van onze cruiseschepen is met trots lid van de AECO (zie link) en is toegewijd aan het uitvoeren van de veiligheids- en milieuvoorschriften die door de AECO voor reisorganisaties en reizigers naar het Noordpoolgebied worden opgesteld.

Reis plasticvrij
We gebruiken het allemaal en we komen het overal tegen. In winkels, maar ook langs de weg en in de natuur zoals in de zee. Op prachtige reisbestemmingen worden paradijselijke stranden, bossen en berggebieden vervuild door plastic dat veelal door toeristen is gebruikt. Vooral wegwerp plastic, zoals rietjes, flessen en tasjes, blijven in grote hoeveelheden in de natuur achter. Om ervoor te zorgen dat we van de mooiste plekken ter wereld kunnen blijven genieten, geven we u vijf tips om uw plasticgebruik op vakantie te verminderen.
1. Check of u in uw vakantieland uit de kraan kunt drinken: waterinhetbuitenland.nl.
· Drinkwater uit kraan? Neem een hervulbare waterfles mee.
· Geen drinkwater uit de kraan? Schaf aan het begin van uw verblijf een grote verpakking water aan en vul uw flesje. Bij de meeste van onze duurzame accommodaties kunt u drinkwater tappen. Zo niet, alleen al door er naar te blijven vragen wordt het personeel gestimuleerd hier aan bij te dragen.
2. Zeg ‘nee’ tegen plastic rietjes.
3. Neem altijd een (boodschappen)tas mee.
4. Neem zelf shampoo, douchegel en bodylotion mee.
5. Zin in een vakantie uitje? Doe mee aan lokale ‘beach clean-ups!’

Meld wildlife crime met je smartphone
Wilde dieren over de hele wereld worden bedreigd door illegale handel. Ook als reiziger kunt u helpen bij de strijd tegen de illegale handel in wilde dieren. U kunt bijvoorbeeld een beer in een kooi tegenkomen of ivoor dat verkocht wordt op een markt. Via de speciale Wildlife Witness app kan iedereen die op reis misstanden ziet een foto hiervan maken en de exacte locatie van een incident vastleggen zonder bemoeienis ter plaatse. De melding wordt doorgegeven aan TRAFFIC, de organisatie die handel in wilde dieren monitort en criminele netwerken op deze manier kan volgen. Meer over deze app.

 

 

De munteenheid in Noorwegen is de Noorse Kroon. Geld kan worden gewisseld bij een van de banken. Het is aan te raden om in ieder geval een creditcard en pinpas mee te nemen. En let op dat uw pinpas aan staat voor het buitenland. Het is niet nodig om vooraf geld te wisselen in de lokale valuta. Het beste kunt u bij aankomst op de luchthaven in het betreffende land uw geld wisselen of pinnen. Veel lokale valuta zult u niet nodig omdat veel al bij uw reissom is inbegrepen. Wij raden u wel aan om altijd een bedrag van ca 100 Euro op zak te hebben in kleine coupures. Buiten de lokale valuta is dit nog steeds het meest geaccepteerde betaalmiddel.

Let u er tijdens de reis op dat u altijd genoeg kleingeld op zak heeft. Dit bespaart u veel tijd en problemen bij het afrekenen van maaltijden, souvenirs, etc.

Het noorden van Noorwegen ligt op dezelfde breedtegraad als Alaska, Groenland en Siberië, maar vergeleken met deze gebieden heeft Noord-Noorwegen een veel milder klimaat. Vanaf midden november tot eind januari komt de zon helemaal niet boven de horizon. Oktober, februari en maart zijn de beste maanden om het spectaculaire noorderlicht te kunnen zien.
De binnenlanden van Noord Noorwegen hebben ’s winters een arctisch klimaat met sneeuw, veel wind en strenge vorst. De temperaturen kunnen tot -40ºC dalen in de binnenlanden van Finnmark en Troms, hoewel dit niet elke winter voorkomt.
In tegenstelling daarmee hebben de kustgebieden relatief milde winters. Maar flink storm, regen en bewolking komen hier ’s winters ook regelmatig voor. En dankzij de Golfstroom en warme luchtstromen zijn de havens langs de kust van Noord Noorwegen het hele jaar ijsvrij.

De eilanden van Spitsbergen liggen binnen de Poolcirkel en horen daarom bij het Noordpoolgebied. Het zorgt ervoor dat Spitsbergen een poolklimaat heeft met koude winters en koele zomers. Door de lage temperaturen is bijna twee derde deel van het land bedekt met gletsjers, landijs en sneeuw. De zee rondom Spitsbergen is een redelijk groot deel van het jaar niet bevroren en daarom goed bevaarbaar. Dat is te danken aan de warme Golfstroom die vanaf de Atlantische Oceaan relatief warm zeewater de Noordelijke IJszee instuurt. In het noordoosten is dit effect vrijwel niet meer aanwezig waardoor het zeewater daar koeler is en de kans groter is dat de zee (deels) bevroren is.

In mei blijft de temperatuur vaak nog onder het vriespunt en de wind en neerslag kunnen zorgen voor onguur weer.  Als de wind gaat liggen voelt het op Spitsbergen vaak minder koud aan dan het daadwerkelijk is.

Voor Noorwegen heeft u een geldige identiteitskaart of paspoort nodig die tenminste nog 6 maanden geldig is bij terugkomst.

Svalbard/Spitsbergen valt onder Noorwegen, maar is geen onderdeel van het Schengenverdrag. Vanaf 1 februari 2011, wordt de identiteit gecheckt van alle reizigers tussen Svalbard en het Noorse vasteland bij aankomst en vertrek. Voor Spitsbergen/Svalbard is dan ook een paspoort vereist. Een visum is niet nodig voor Europeanen, maar wij vragen al onze niet-Europese reizigers de regels voor de Schengenvisas te controleren.

Tijdens de whale-watching expeditie vragen wij u om zich aan de volgende regels te houden:

 • Houd afstand van de zeedieren en vraag de stuurman niet om dichterbij te gaan voor die ene foto (de officiële afstand is 50 meter, tenzij het dier zelf dichterbij komt)
 • Maak zo min mogelijk geluid om de walvissen niet te verstoren
 • Zorg ervoor dat de dieren nooit worden opgejaagd en dat ook hun zwemroute niet wordt afgesneden
 • Zorg ervoor dat de boot nooit tussen moeder en kalf komt
 • De dieren mogen nooit worden gevoerd
 • Luister ten alle tijden naar uw gids, ook voor uw eigen veiligheid!

Er is geen tijdsverschil met Nederland en België.

Corona blijft een belangrijk punt van aandacht en reizen is het makkelijkst en veiligst als u zelf volledig bent gevaccineerd en geboosterd tegen COVID. Ieder land heeft zijn eigen inreisvoorwaarden en aanvullende maatregelen ter plekke. Bijv.: volledige vaccinatie, boosterprik, soort en geldigheid betreffende vaccin, Fit to Travel/genezen verklaring, 2 of 3G beleid, inreis-formulieren, Digitaal Corona Certificaat etc. Een goede voorbereiding op uw reis blijft dus belangrijk. Bekijk op de overheidspagina Nederland Wereldwijd wat de voorwaarden voor uw bestemming zijn en check deze ook nogmaals voor vertrek. U bent zelf verantwoordelijk voor de juiste en geldige inreis- en/of vaccinatiedocumenten.

Andere vaccinaties zijn voor deze bestemming niet vereist.

Noorwegen is een veilig land om te reizen; er zijn geen bijzonderheden met betrekking tot veiligheid. Met de huidige situatie in de wereld is het fijn om altijd op de hoogte te zijn. Download de Nederlandse 24/7 BZ Reis app en ga goed voorbereid op reis. Stel dat er een calamiteit of incident is op de bestemming, dan wordt u hierover geïnformeerd. U heeft met 1 druk op de knop contact met het contactcenter van het Nederlandse Ministerie van Buitenlandse Zaken; 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Een goede reisverzekering is van groot belang. Controleert u alstublieft of u voldoende bent afgedekt tegen medische kosten en andere onvoorziene omstandigheden. Daarnaast is het sterk aan te raden om ook een annuleringsverzekering af te sluiten. Er kunnen zich altijd omstandigheden voordoen waardoor het voor u niet mogelijk is te reizen.

bagage safari, bagage verre reis

All for Nature Travel

image description

Ultieme wildlife beleving

Met All for Nature Travel maakt u de mooiste wildlife reizen. Geniet van ongerepte natuur en haar dierenleven.

image description

Kleinschaligheid

Vanuit kleinschalige, duurzame lodges geniet u van ongerepte natuur en haar dierenleven. Individueel of in een kleine groep.

image description

Bijdrage aan de natuur

Met uw reis, die voldoet aan de hoogste duurzaamheidsstandaard, draagt u direct bij aan de bescherming van het wildlife dat u ziet.

Wij gebruiken cookies alleen voor analyse en het goed laten functioneren van de site. Door de site te gebruiken, gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Meer over cookies & privacybeleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten