Holmen Husky - kopie - kopie

Fotoblog- Onze wildlifespotter ontdekt de toendra in Noorwegen

Het uiterste noorden van Noorwegen staat bekend om het inheemse volk de Sami en hun rendieren. Onze wildlifespotter Caroline was in februari dit jaar 4 dagen onderweg om deze regio rondom Alta te ontdekken. Zij kwam super enthousiast terug en raadt dit aan als een leuke extensie op onze reizen naar Noorwegen in de winter.

Wat kunt u verwachten van een reis over de toendra? In onderstaande fotoblog geeft Caroline u een mooie impressie.

Wij gebruiken cookies alleen voor analyse en het goed laten functioneren van de site. Door de site te gebruiken, gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Meer over cookies & privacybeleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten