WFFR-26oct2021-94_16bij 9

Wildlife Film Festival Rotterdam met vrijkaartje

Wildlife Film Festival Rotterdam is hét jaarlijks filmfestival met de mooiste natuurfilms uit binnen- en buitenland. Het is van 4 t/m 9 oktober in filmtheater Cinerama in Rotterdam. Uit de vele prachtige films hebben wij twee bijzondere geselecteerd waarvoor wij 20 vrijkaartjes aan onze klanten mochten weggeven.

Tigre Gente – zondag 9 oktober om 11.30 uur; NOG 4 VRIJKAARTJES BESCHIKBAAR
Een Boliviaanse parkwachter en een jonge journalist uit Hong Kong riskeren hun leven om undercover te gaan om de nieuwe, dodelijke jaguarhandel die Zuid-Amerika overspoelt te onderzoeken. Zigzaggend tussen de adembenemende biodiversiteit in Bolivia en de gespannen grens tussen China en Myanmar, plaatst Tigre Gente de rust en schoonheid van de jungle naast de sadistische aard van de mens. Wilt u zelf bijdragen aan de bescherming van de jaguar in Zuid-Amerika? Dat kan ook d.m.v. onze duurzame reizen naar de jaguar.

Oceans Greatest Feast – zondag 9 oktober om 15.30 uur: GEEN VRIJKAARTJES MEER!
Elke winter, onze zomer, komen er voor de oostkust van Zuid-Afrika miljarden sardines samen in de grootste dierenmigratie ter wereld. Terwijl ze langs de kust trekken, wordt deze 7 kilometer lange school geconfronteerd met aanvallen van verschillende roofdieren. Ze moeten zich zien te weren tegen zeehondenkolonies, de luchtaanvallen van Kaapse jan-van-genten en tegen honderden hongerige haaien en dolfijnen. Alles wijst erop dat de roofdieren sterk in het voordeel zijn, totdat er een orkafamilie arriveert…
Wilt u dit spektakel zelf van dichtbij meemaken? Ga dan mee op onze groepsreis o.l.v. Stichting Rugvin.

Vrijkaartjes voor onze klanten
Interesse in een vrijkaartje voor één van bovenstaande films? Neem dan contact op via info@allfornature.nl.  Maximaal 2 kaartjes per klant. Wees er snel bij!

Wilt u voor andere films kaartjes reserveren en er een leuk avondje of dagje uit van maken? Kijk voor het hele programma op de website van WFFR. De kaartverkoop start op 17 september.

Wij gebruiken cookies alleen voor analyse en het goed laten functioneren van de site. Door de site te gebruiken, gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Meer over cookies & privacybeleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten