veilingdiner GlobeGuards met dank aan Ruben Hoekstra

All for Nature Travel sponsort Dag van de Natuur

Ook dit jaar organiseert GlobeGuards weer de Dag van de Natuur. Op woensdag 5 oktober a.s. worden er op een groot veilingdiner allerlei natuurbelevenissen geveild. De opbrengst gaat naar kleine internationale natuurbeschermingsprojecten van de leden van GlobeGuards. All for Nature Travel is al vanaf het allereerste begin 11 jaar geleden de vaste sponsor van dit evenement.

Dit jaar is Prinses Irene de bijzondere eregast en keynote speaker. Voorafgaand aan het veilingdiner zal zij de gasten vertellen over haar werk om mens en natuur dichter bij elkaar te brengen.

Meer over GlobeGuards en de Dag van de Natuur
GlobeGuards is een non-profit federatie van 23 Nederlandse organisaties die zich richten op natuurbescherming over de hele wereld. Zij zijn actief in meer dan 30 landen op 4 continenten en zetten zich in voor meer dan 100 bedreigde diersoorten en hun habitat.

Op de Dag van de Natuur worden unieke natuurbelevenissen geveild die aangedragen zijn door de leden van GlobeGuards. De opbrengst van deze veiling is voor veel van de leden een heel belangrijke inkomstenbron om hun natuurbeschermingsactiviteiten voort te kunnen zetten. De voorgestelde natuurbelevenissen zijn unieke ervaringen waarbij u vaak achter de schermen kunt kijken bij de organisatie of het zijn speciale items die door die organisaties ingebracht zijn. De items dit jaar variëren van een masterclass tropische planten stekken, een bezoek aan drie dierentuinen in één dag tot twee compleet nieuwe outdoor kledingsets.

Wilt u weten welke veilingitems er precies onder de hamer gaan? Lees meer en bekijk de veilingcatalogus. Deelname is alleen mogelijk op persoonlijke uitnoding. Heeft u interesse? Neem dan contact op via info@allfornature.nl.

foto: met dank aan Ruben Hoekstra

WordPress Cookie Plug-in door Real Cookie Banner