veilingdiner GlobeGuards met dank aan Ruben Hoekstra

Opbrengst Dag van de Natuur veiling €100.000,-!

Ieder jaar organiseert GlobeGuards op Werelddierendag 4 oktober de Dag van de Natuur veiling in Koninklijke Burgers’ Zoo in Arnhem. De veilingopbrengst van deze 8e editie was maar liefst €100.000!

“Wij zijn enorm blij met deze opbrengst want dat betekent dat onze leden zich met nog meer inzet en effectiviteit kunnen wijden aan het behoud van de natuur over de hele wereld”, aldus Annemiek van Gijn, bestuurslid GlobeGuards en oprichter van All for Nature Travel, één van de hoofdsponsors van deze Dag van de Natuur veiling.

Op deze Dag van de Natuur worden unieke natuurbelevenissen geveild die aangedragen zijn door de leden van GlobeGuards. De opbrengst van deze veiling is voor veel van de leden een heel belangrijke inkomstenbron om hun natuurbeschermingsactiviteiten voort te kunnen zetten. De voorgestelde natuurbelevenissen zijn unieke ervaringen waarbij u vaak achter de schermen kunt kijken bij de organisatie of het zijn speciale items die door die organisaties ingebracht zijn.

Schrijver en natuurbeschermer Meindert Brouwer opende dit jaar met oplossingen voor het behoud van het regenwoud in Congo. Daarna ging het veilingdiner, perfect samengesteld door de keukenbrigade van Koninklijke Burgers’ Zoo, van start. Onze veilingmeester was wederom de heer Willem Reimers. Hij heeft inmiddels de nodige ervaring om voor de veilingitems de maximale opbrengst te scoren.

Koninklijke Burgers’ Zoo in Arnhem en All for Nature Travel ondersteunen dit evenement al jaren en doen hun best om een optimale ambiance te creëren voor de veilingbezoeker.

Wij gebruiken cookies alleen voor analyse en het goed laten functioneren van de site. Door de site te gebruiken, gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Meer over cookies & privacybeleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten