Schermopname (5) - kopie

Ontdek onze nieuwe website

Welkom op onze geheel vernieuwde website!  U vindt hier nu nóg meer mooie wildlife reizen dan u al van ons gewend bent. Bovendien is iedere reis uitgebreid beschreven. Wat van dag tot dag op het programma staat, hoe bijzonder uw lodges zijn en aan welke praktische zaken u nog moet denken. En met het ‘reizenfilter’ vindt u nu nog gemakkelijker uw mooiste wildlife reis.

Niet alleen wij hebben hard gewerkt aan deze nieuwe site. Ook reizigers die eerder met ons op pad geweest zijn hebben input geleverd. Zo vindt u prachtige foto’s van hen én bevindingen over hun reis terug op onze website.

Alle nieuwe features op onze site op een rij:

  • uitgebreid zoeken met ons ‘reizenfilter‘: bijv. op reismaand of dier
  • interessante informatie over ieder dier (wildlife) en natuurlijk op welke reis u deze tegenkomt
  • natuurbehoud waaraan u bijdraagt met uw reis zijn uitgelicht
  • ook van de lodges waar u overnacht bij iedere reis krijgt u een goed beeld
  • nationale parken per bestemming staan beschreven om zo uw keuze u makkelijker te maken

Uiteraard is onze persoonlijke service nog steeds hetzelfde! Dus heeft u nog vragen of wilt u uw reis boeken? Wij staan u heel graag te woord en stellen samen met u een hele mooie wildlife reis samen!

En heeft u nog tips of aanvullingen voor onze website? Laat het ons weten via info@allfornature.nl.

Wij gebruiken cookies alleen voor analyse en het goed laten functioneren van de site. Door de site te gebruiken, gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Meer over cookies & privacybeleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten