Ontmoet ons op de Beurs voor Bijzondere Reizen in Amsterdam en Breda

Beurs Bijzondere reizen, amsterdam, bredaOp 11 en 12 januari wordt alweer de negende Vakantiebeurs voor Bijzondere Reizen gehouden in Amsterdam. Het decor is de historische Beurs van Berlage. Op 1 en 2 februari vindt dezelfde beurs plaats in Breda, en wel in de Grote Kerk. Op deze beurzen vindt u geen massatoerisme, maar kwaliteit en authenticiteit.

De reizen van All for Nature Travel bieden u de mooiste wildlife ervaring en dragen bij aan natuurbescherming. U reist over de hele wereld op comfortabel niveau en verblijft bij onze kleinschalige, duurzame lodges. Geniet van ongerepte natuur en haar dierenleven in de wetenschap dat u bijdraagt aan haar behoud. Ga op zoek naar berg-gorilla’s, tijgers, orang-oetans, ijsberen, sneeuwluipaarden, jaguars, paradijsvogels, walvissen, olifanten of neushoorns met de beste kans om hen ook daadwerkelijk te zien. Alle reizen kunnen wij voor u op maat uitwerken of u reist in een kleine groep van 4-10 avontuurlijke natuurliefhebbers.

U vindt ons in Amsterdam in de Effectenbeurszaal van de Beurs van Berlage op standnummer 82 en in Breda links achterin de Grote Kerk op standnummer 19.

Beurs Bijzondere reizen, amsterdam, bredaOp zaterdag  is de beurs geopend van 11:00 uur tot 18:30 uur en op zondag van 10:00 tot 18:00 uur. Het is goedkoper om uw entreekaart vooraf online te bestellen.

Net als andere jaren hebben wij weer bijzondere beursaanbiedingen voor bezoekers van onze stand.

 

Beurs Bijzondere reizen, amsterdam, breda

Wij gebruiken cookies alleen voor analyse en het goed laten functioneren van de site. Door de site te gebruiken, gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Meer over cookies & privacybeleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten