De tijger achterna – Lonely Planet Magazine

Iedereen kent Nepal van zijn prachtige trekkings in de Himalaya. Maar wist u ook dat het een biodiversiteit hotspot is voor dierenleven? Journalisten van Lonely Planet Magazine reisden met All for Nature naar Nepal. Zij belichten dit groene andere gezicht van Nepal in een prachtig artikel. Lees over de dichtbegroeide bossen van Chitwan en Bardia, waar één van de meest bedreigde dieren ter wereld leeft: de tijger.

Lees het hele artikel door op onderstaande foto te klikken.

Zelf de tijger achterna in Nepal? Bekijk dan deze 14-daagse privérondreis door Nepal: Koninklijke Natuur & Wildlife.

Wij gebruiken cookies alleen voor analyse en het goed laten functioneren van de site. Door de site te gebruiken, gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Meer over cookies & privacybeleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten