Vliegen tijdens de coronacrisis

Bij het plannen van uw reis wilt u natuurlijk weten of u in deze tijden van corona wel veilig kunt vliegen met het oog op uw gezondheid. Werkt het luchtverversingssysteem in het toestel goed? Hoe werkt social distancing aan boord? Moet ik een mondkapje op? Hoe zit het met de hygiëne?

In onderstaand filmpje laat KLM zien welke maatregelen zij hebben getroffen om ervoor om de vlucht voor u als passagier zo veilig mogelijk te kunnen uitvoeren.

Wij gebruiken cookies alleen voor analyse en het goed laten functioneren van de site. Door de site te gebruiken, gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Meer over cookies & privacybeleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten