Dog Patrol Unit Lewa

Stroperij viert hoogtij tijdens de corona crisis

Dat de reisbranche zwaar te lijden heeft onder de corona crisis is niet nieuw. Kleinschalige, duurzame accommodaties die het reizen verantwoord maken worden voorspeld als nieuwe trend. All for Nature Travel zal er dan ook zeker bovenop komen. Wat ons op dit moment zorgen baart is het dierenleven op de bestemmingen. Wij die al jaren verkondigen dat duurzaam toerisme de enige serieuze vorm van inkomsten is rondom natuurgebieden, kunnen nu geen reizigers meer brengen omdat de grenzen dicht zijn. De lokale bevolking in de omgeving van onze kleinschalige, duurzame lodges heeft op dit moment dan ook geen inkomsten meer uit het behoud van die natuur. Dat betekent dat zij bijna gedwongen zijn worden om weer terug te vallen op stroperij en houtkap van weleer. Dit kunnen wij hen eigenlijk ook niet kwalijk nemen, zij hebben in de meeste gevallen geen overheid waar ze op terug kunnen vallen. De reservaten zijn verlaten, rangers vallen zelf ook uit als gevolg van corona of haar maatregelen en hierdoor hebben de stropers vrij spel.

Bent u met ons op reis geweest dan bent u zeker bekend met enkele van de projecten die wij al jaren ondersteunen. De meeste van onze projecten zijn initiatieven begonnen om de lokale bevolking te helpen en stroperij tegen te gaan. Denkt u nog regelmatig terug aan de mooie reis die u met ons heeft mogen maken of gaat u nog op reis en zou u graag iets meer willen doen voor het behoud van de natuur? Dan is dit uw kans! Ga naar de donatie pagina van het project van uw keuze en draag bij. Of nodig vrienden uit hun bijdrage te leveren voor een jubileum of verjaardagscadeau.

Laten we er samen voor zorgen dat onze bestemmingen ook in de toekomst nog het reizen waard zijn. Wij waarderen uw steun enorm en hopen dat u ons informeert over uw bijdrage!

Wij gebruiken cookies alleen voor analyse en het goed laten functioneren van de site. Door de site te gebruiken, gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Meer over cookies & privacybeleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten