Luangwa House Zambia

Privé huizen, villa’s en boten in de ongerepte natuur over de hele wereld

Corona zal ook het komende jaar onze manier van reizen sterk beïnvloeden. De lockdowns van de afgelopen tijd hebben ons laten realiseren hoe belangrijk familie en vrienden zijn. Los van individuele reizen met ons Corona Travel Safe label is het misschien juist leuk om met uw eigen vertrouwde vriendengroep of familie op reis te gaan. Bijvoorbeeld weer met de grootouders als zij wel zijn ingeënt…. Speciaal voor u hebben we onze mooiste voorbeelden van privé huisjes, villa’s en boten in verschillende prijscategorieën op een rijtje gezet. Stuk voor stuk op bestemmingen waarbij u gegarandeerd bent van mooie wildlife sightings en verblijft in de ongerepte natuur:

  • Minder dan €250,- per nacht per huisAldeia da Cuada, Flores

Adegas do Pico op het eiland Pico van de Azoren. U verblijft in uw eigen pittoreske huis voor 2-6 personen in het dorpje Prainha. Zoveel anders dan een bungalowpark… Vraagt u ook naar de mogelijkheden voor grotere groepen.

Aldeia da Cuada op het eiland Flores van de Azoren. De eigenaar heeft een verlaten dorpje lieftallig gerestaureerd bestaande uit verschillende huizen van 2 t/m 12 personen en een kerkje.

Refuge Abruzzo in Abruzzo National Park in Italië op 2,5 uur rijden van Rome. Deze schuilhut voor 4-12 personen is een stuk luxer uitgevallen dan eigenlijk de bedoeling was met een keuken en 1 aparte slaapkamer met dubbel bed. Alleen af te huren onder leiding van een natuurgids.

  • Minder dan €1000,- per nacht per campDorobo Bush Camp, mobile camp Kenia, Mara Naboisho

Dorobo Bush Camp in de Mara Naboisho Conservancy in Kenia. Dit mobiele tented camp kan voor uw eigen groep worden opgezet vanaf 3-10 personen. De prijs is inclusief service, natuurgids, park fee’s, safari’s en maaltijden.

  • Minder dan €2500,- per nacht per schip, villa of camp

Uw eigen zeilschip in Indonesië met bemanning en op basis van volpension. Deze boot voor 2-12 personen geeft alleen een indicatie. Wij hebben meerdere boten op aanvraag.

Zeilschip The Passing Cloud in Brits-Columbia van Canada. Deze schooner voor max. 6 personen wordt afgehuurd met bemanning o.b.v. volpension. De route rond Vancouver Island, Great Bear Rainforest of Haida Gwaii archipel mag u zelf bepalen.

Uw privé villa in de binnenlanden van het eiland Santa Cruz op de Galapagoseilanden van Ecuador. U kunt kiezen uit twee verschillende villa’s voor 2-8 personen en het verblijf is op basis van volpension incl. activiteiten en natuurgids.Galapagos private villa

Mara Bush House in de Mara Naboisho Conservancy in Kenia. Dit privé huis dat compleet met personeel en safari’s wordt afgehuurd is van dezelfde eigenaar als Rekero Camp in de bijgevoegde link. Het ruime huis voor 4-6 personen heeft 3 slaapkamers en biedt fantastische wildlife sightings grenzend aan de Masai Mara.

Okonjima Private Villa bij de AfriCat Foundation in Namibië . Ook deze villa die hoort bij de Okonjima Lodge & de AfriCat Foundation wordt compleet met personeel afgehuurd en biedt plaats aan 2-8 personen.

Wolwedans Private Camp bij Sossusvlei in Namibië . Bij de Wolwedans Dune Lodge kunt u uw eigen luxe privé camp voor 2-4 personen op laten zetten in de adembenemende omgeving van de Namib. O.b.v. volpension incl. activiteiten.

  • Meer dan €2500,- per nacht per villa, schip of campjaguar Pantanal, reis jaguar, reis Pantanal

Caiman Refugio Ecologico private villa bij Onçafari in de Pantanal van Brazilië . Als u hier 3 dagen verblijft ziet u vrijwel gegarandeerd de jaguar… De twee huizen liggen ver uit elkaar en bieden plaats aan 2 tot 12 personen. Verblijf o.b.v. volpension incl. activiteiten.

Little Machaba in de Okavango Delta van Botswana . Dit fly camp behoort bij Machaba Camp en kan speciaal voor uw eigen gezelschap van 2-8 personen worden opgezet. Incl. game drives, maaltijden en park fee’s.

Cottar’s Camp Private Villa bij de Masai Mara in Kenia . Cottar’s Camp was al een safaricamp in 1920 en zij hebben hier al vele awards voor in ontvangst mogen nemen. De villa is volledig afgezonderd van het camp en biedt plaats aan ca. 6-10 personen. Het wordt compleet met personeel afgehuurd en alle soorten safari’s zijn inbegrepen. zeilen Indonesie, zeilvakantie Indonesie, zeilen Papoea, Raja Ampat, zeilvakantie Papoea

Zeilschip Ombak Putih in Indonesië . Dit machtige zeilschip kan voor grotere gezelschappen van 12- 24 personen compleet met bemanning en verzorging worden afgehuurd. U kunt deze afgelegen eilanden in de Koraaldriehoek bezoeken.

Luangwa House in South Luangwa National Park in Zambia . Zie de foto helemaal bovenaan. Het is van dezelfde eigenaar al Nkwali Lodge in de link en grenst ook aan South Luangwa National Park. U huurt het compleet met bemanning en verzorging met safar’s af voor 6-10 personen.

PS: De genoemde prijscategorieën zijn voor het object in zijn geheel en dienen slechts als ruwe indicatie. Wij werken graag een offerte op maat voor u uit als u ons de reisperiode en het aantal volwassenen en eventuele kinderen doorgeeft en voor hoeveel dagen u het zou willen afhuren. Dit zijn slechts enkele voorbeelden en wij kunnen u graag meer informatie toesturen op aanvraag. Of kijk naar alle andere reizen met ons Corona Travel Safe Label.

WordPress Cookie Plug-in door Real Cookie Banner