ANVR

All for Nature, nu ook lid van de ANVR

Vanaf 1 december 2017 heeft All for Nature Travel zich aangesloten bij de ANVR, de Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen. Met een reis van All for Nature was u natuurlijk altijd al in goede handen. Maar het lidmaatschap van de ANVR is voor u, als reiziger, een belangrijk keurmerk en biedt zekerheid op het gebied van eerlijke reisvoorwaarden, veilig reizen, uw geld in goede handen en verantwoord reizen.

‘Wij zijn uiteraard blij met het lidmaatschap van de ANVR omdat het staat voor kwaliteit. De belangrijkste reden om ons aan te sluiten zijn echter de inspanningen die de ANVR doet om de reisbranche duurzamer en meer maatschappelijk verantwoord te maken. Wij werken hier graag aan mee’, aldus Annemiek van Gijn, eigenaar All for Nature Travel.

Meer weten over hoe duurzaam toerisme van All for Nature Travel bijdraagt aan natuurbescherming?

Wij gebruiken cookies alleen voor analyse en het goed laten functioneren van de site. Door de site te gebruiken, gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Meer over cookies & privacybeleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten