Indiase neushoorn in Kaziranga

Betekenisvol op reis met All for Nature Travel

Volgens trendwatcher Tessa aan de Stegge is de reistrend van 2018:  BETEKENISVOL OP REIS

Twee in één: uniek vakantievieren én goed doen voor lokale mensen, dieren, natuur en cultuur

Langs highlights hoppen is passé en teruggeven aan ons gastland wordt steeds belangrijker. Betekenisvol reizen is in opkomst: op vakantie gaan met een doel dat groter is dan alleen je eigen uitrust-genot. Een reis die goed doet voor jou, maar ook voor mensen, dieren, natuur en cultuur. Nu we steeds meer reizen, groeit ook het bewustzijn dat het sociale en ecologische aspect hiervan meer aandacht verdienen. Tegelijkertijd groeit de behoefte aan een vakantie die persoonlijker, unieker en zinvoller is. Dat concludeert trendwatcher Tessa aan de Stegge uit haar jaarlijkse onderzoek naar reistrends in aanloop naar de Vakantiebeurs.

De groeiende vraag van reizigers naar bijzondere ervaringen en de noodzaak van een bewustere uitwisseling met de locals, natuur en dieren komen in een hoog tempo samen. Het morele kompas staat op scherp, het materialistische ‘bucketlist’ gedachtegoed van reizigers raakt langzaamaan passé en ook reisaanbieders vullen People, Planet & Profit aan met Purpose. Een win-win-win situatie die zorgt voor toegevoegde waarde voor iedereen. Het vooroordeel dat duurzaam reizen een hoog geitenwollensokken-gehalte heeft en altijd duurder is, gaat al lang niet meer op!
Leuk dat Tessa aan de Stegge ons noemt als de reisorganisatie waarmee je op een verantwoorde manier wildlife kan spotten….

All for Nature Travel is opgericht met als doel om bij te dragen aan natuurbescherming, terwijl reizigers de mooiste wildlife ervaring krijgen. Fijn dat steeds meer reizigers het nut hiervan gaan inzien. 10% van onze omzet wordt terug geïnvesteerd in natuurbescherming en wij zien u dan ook graag terug op een van onze reizen.

WordPress Cookie Plug-in door Real Cookie Banner