WTTC Wildlife Tourism

De economische impact van wildlife tourism t.o.v. illegal wildlife trade

Vandaag op #WorldElephantDay komt WTTC uit met een belangrijk rapport over de economische impact van wildlife toerisme. Dit om aan te tonen hoeveel schade de illegale handel in wilde dieren en hun onderdelen, de illegal wildlife trade, eigenlijk veroorzaakt. In 2018 heeft All for Nature Travel samen met 110 andere wereldwijde organisaties uit het toerisme de Buenos Aires Declaration on Illegal Wildlife Trade ondertekend i.s.m. WTTC. Door een vuist te maken vanuit de internationale reisbranche wilden we overheden van de verschillende bestemmingen laten zien hoe belangrijk het wildlife is voor hun inkomsten uit het toerisme. Vandaag voegen we de daad bij het woord en presenteren wij de onderliggende cijfers die dit belang nogmaals onderstrepen: De directe bijdrage van wildlife toerisme is 5x zoveel waard voor de economie als de illegale handel in wilde dieren!
Meer informatie en het rapport zijn te zien op: de website van de World Travel and Tourism Council

 

 

Wij gebruiken cookies alleen voor analyse en het goed laten functioneren van de site. Door de site te gebruiken, gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Meer over cookies & privacybeleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten