Tijger met dank aan Dhr. Stam

All for Nature sponsort Dag van de Natuur

Ook dit jaar organiseert GlobeGuards weer de Dag van de Natuur. Op 2 oktober a.s. worden er op een grote veiling allerlei natuurbelevenissen geveild. De opbrengst gaat naar kleine internationale natuurbeschermingsprojecten van de leden van GlobeGuards.

All for Nature Travel is al jarenlang de vaste sponsor van dit evenement. Dit jaar sponsoren wij extra met een tijgerreis naar India voor twee personen als veilingitem. De gehele opbrengst van dit veilingitem is ten bate van GlobeGuards.

Tijgers spotten in India
De hoogste bieder op dit veilingitem gaat 5 dagen op safari in Kanha National Park in India.  Vanwege de ligging en rijkdom aan andere bijzondere dieren staat dit bekend als één van de mooiste parken van India. De Bengaalse tijger wordt hier regelmatig gezien. Naast de tijger is er nog meer wildlife te spotten. De lippenbeer, de luipaard, de Indiase wilde hond en nog vele andere dieren waarvan u niet wist dat ze bestonden.

U verblijft 5 dagen/4 nachten in de Kanha Jungle Lodge, in van de 18 duurzaam opgezette huisjes verdeeld over het terrein. Het verblijf is o.b.v. volpension incl. activiteiten, park fee’s, binnenlandse vluchten en transfers vanaf Delhi. U gaat maar liefst vijf keer op “game drive” in een safari-auto met natuurgids voor u alleen. Lees meer over de gerenommeerde Kanha Jungle Lodge en haar bijzondere betrokkenheid bij de bescherming van de tijger.game drive, kanha, tijgersafari, india, wilde honden

Wilt u een meer weten over de tijgersafari in Kanha National Park? Kijk dan bij India Deluxe Tijgersafari onder de Dag tot Dag button. Het eerste deel van de reis is vanuit de Kanha Jungle Lodge. Wij kunnen de reis graag op maat voor u uitbreiden als u dat wenst.

Meer over GlobeGuards en de Dag van de Natuur
GlobeGuards is een non-profit federatie van meer dan 20 Nederlandse organisaties die zich richten op natuurbescherming over de hele wereld. Zij organiseert ieder jaar rond Werelddierendag de Dag van de Natuur Veiling in Koninklijke Burgers’ Zoo in Arnhem. Tijdens een uitgebreid diner worden unieke natuurbelevenissen geveild die aangedragen zijn door de leden van GlobeGuards. De hoogste bieders van de afgelopen jaren beleefden bijvoorbeeld een diner in het Berenbos, ontdekten dolfijnen in de Oosterschelde, volgden een Afrikaanse wilde hond, gingen op safari in het Portugese Faia Brava of liepen een dag mee met een dierenarts van Burgers.
De opbrengst van deze veiling is voor veel van de leden een hele belangrijke inkomstenbron om hun natuurbeschermingsactiviteiten voort te kunnen zetten. Annemiek van Gijn zit al jaren in het bestuur van deze organisatie.

Wilt u zelf ook meebieden op deze fantastische tijgersafari en aanwezig zijn op de veiling in Burgers’ Zoo met nog meer veilingitems die bijdragen aan natuurbehoud? Neem dan contact op met Annemiek van Gijn via info@allfornature.nl

Foto tijger: met dank aan dhr. Stam

 

 

Wij gebruiken cookies alleen voor analyse en het goed laten functioneren van de site. Door de site te gebruiken, gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Meer over cookies & privacybeleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten