Uw persoonlijk advies via Zoom of Teams

U kunt vast niet wachten om weer af te reizen naar een mooie wildlife bestemming buiten Europa. Maar wellicht heeft u twijfels over het land van uw keuze in het licht van COVID-19? Of weet u nog niet goed welke safaribestemming het beste bij u past? In deze onzekere tijden voorzien wij u graag persoonlijk van advies. U kunt ons natuurlijk altijd bellen op +31 (0)348 448146, maar ook een ‘virtuele ontmoeting’ is mogelijk. We kunnen u dan met beelden laten zien wat onze bestemmingen u te bieden hebben.

Dus heeft u plannen voor een wildlifereis buiten Europa, dan maken wij vanaf 1 september graag een afspraak met u! Ook ’s avonds of in het weekend. U ontvangt van ons dan een link naar onze online afspraak, via Teams of Zoom. Op het afgesproken tijdstip zien wij elkaar online en spreken wij uw reisplannen uitgebreid met u door.

Interesse voor een online advies met één van onze reisexperts? Stuur een e-mail naar info@allfornature.nl met daarin uw naam, telefoonnummer, uw bestemming, wanneer u wilt reizen en natuurlijk wanneer u beschikbaar bent voor een online afspraak.