MHEF_giraffe en Hoedemaker - kopie

Kijk mee achter de schermen in Dierenpark Amersfoort

Speciaal voor All for Nature reizigers is er op zaterdag 6 november een exclusieve rondleiding door Dierenpark Amersfoort na sluitingstijd. Marjo Hoedemaker, voormalig directeur  en oprichter van de Marjo Hoedemaker Elephant Foundation, geeft u een kijkje achter de schermen van de dierentuin. U bezoekt de slaapkamer van de leeuwen, komt neus aan neus te staan met olifanten en u kunt een selfie maken met de giraffen. Marjo vertelt u ook graag over zijn olifantenproject in Sri Lanka.

Bent u al eens eerder met ons op reis geweest? Geef u dan nu op voor deze unieke rondleiding via info@allfornature.nl. Wij ontvangen uw aanmelding graag voor 15 september. Er zijn nog een paar plekken over, dus wacht niet te lang.