MHEF_giraffe en Hoedemaker - kopie

Kijk mee achter de schermen in Dierenpark Amersfoort

Speciaal voor All for Nature reizigers is er op zaterdag 6 november een exclusieve rondleiding door Dierenpark Amersfoort na sluitingstijd. Marjo Hoedemaker, voormalig directeur  en oprichter van de Marjo Hoedemaker Elephant Foundation, geeft u een kijkje achter de schermen van de dierentuin. U bezoekt de slaapkamer van de leeuwen, komt neus aan neus te staan met olifanten en u kunt een selfie maken met de giraffen. Marjo vertelt u ook graag over zijn olifantenproject in Sri Lanka.

Bent u al eens eerder met ons op reis geweest? Geef u dan nu op voor deze unieke rondleiding via info@allfornature.nl. Wij ontvangen uw aanmelding graag voor 15 september. Er zijn nog een paar plekken over, dus wacht niet te lang.

Wij gebruiken cookies alleen voor analyse en het goed laten functioneren van de site. Door de site te gebruiken, gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Meer over cookies & privacybeleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten