WFFR-26oct2021-94_16bij 9

All for Nature Travel sponsort Wildlife Film Festival Rotterdam

Wildlife Film Festival Rotterdam is hét jaarlijks filmfestival met de mooiste natuurfilms uit binnen- en buitenland. Het is van 31 oktober t/m 5 november 2023 in filmtheater Cinerama in Rotterdam. Wij ondersteunen dit festival al vanaf het aller eerste begin en dit jaar zijn we voor het eerst officiële sponsor.

Programma en kaartverkoop
Kijk voor het hele programma op de website van WFFR. De kaartverkoop is gestart op zondag 1 oktober. Boek snel uw favoriete film als u deze niet wil missen!

Onze filmtips

Wild Argentinië: Land of Survivors
Enorme regenwouden, ruige kusten, eindeloze vlakten en ijzige gletsjers vormen een uniek natuurparadijs. In de adembenemende wildernis van Argentinië is het elke dag een gevecht om te overleven. Bekijk hieronder de trailer. Deze film sluit perfect aan op onze nieuwe reis Wildlife van Patagonië.
Deze film is te zien op zaterdag 4 november, van 21.05 – 22.00 uur.

Wild Argentinië: Land of Water
De wetlands van Argentinië herbergen vele wonderen. Met prachtige beelden viert deze film het waterrijke noorden van Argentinië als hotspot van biodiversiteit. Zaterdag 4 november 2023, 12.45 – 13.40 uur.

Of ga beide films kijken en profiteer van een combi-korting. Woensdag 1 november, 20.00 – 22.05 uur.

Vrijkaartjes voor onze klanten
Voor de film Wild Argentinië: Land of Survivors  hebben wij vrijkaartjes voor onze klanten. Interesse? Neem dan contact op via info@allfornature.nl.  Maximaal 2 kaartjes per klant. Wees er snel bij!

WordPress Cookie Plug-in door Real Cookie Banner