sponsoring slaapzakken India_2023_6

Slaapzakken gedoneerd door All for Nature Travel

Rangers in Nagarahole Tiger Reserve en Bandipur Tiger Reserve in India kunnen hun natuurbeschermingswerk alleen doen met het juiste materiaal. All for Nature Travel heeft hieraan bijgedragen door het sponsoren van 25 slaapzakken voor het project ‘Protecting the Lives of Life Savers’ van Adavi Alert Foundation. Nagarhole- en Bandipur Tiger Reserve staan samen bekend als Kabini. Naast de tijger, vind je hier olifanten in overvloed en de zwarte panter komt hier voor. Wilt u hier zelf een bezoek brengen kijk dan bij onze India West-Ghats reis.

Adavi Alert Foundation is een non-profitorganisatie die zich inzet voor het welzijn van de rangers van Karnataka Forest in India. Deze rangers helpen mee bij human-wildlife conflicten, het voorkomen van stroperij, het voorkomen van bosbranden en het omgaan met post-mortems van wilde dieren. Zij zetten zich 365 dagen per jaar in. Een juiste uitrusting is daarbij essentieel. Om hen hierbij te ondersteunen is het project ‘Protecting the Lives of Life Savers’ gestart. Er wordt geld ingezameld voor slaapzakken, regenjassen, petten, rugzakken en patrouilleschoenen maar ook computers en bureaus.
We zijn blij dat wij door het sponsoren van de slaapzakken een bijdrage hebben kunnen leveren aan het belangrijke werk van deze mensen in de frontlinie van natuurbescherming.

Wilt u meer weten of zelf ook bijdragen? Kijk op de website van Adavi Alert Foundation

WordPress Cookie Plug-in door Real Cookie Banner