All for Nature Travel is voor de 5e keer Travelife Certified

All for Nature Travel is 14 jaar geleden opgericht om, middels reizen, een bijdrage te leveren aan het behoud van de natuur en haar fantastische wildlife. Duurzaamheid stond daarbij vanaf het begin centraal. Wij zijn er dan ook trots op om in januari voor de vijfde keer op rij met succes te zijn gecertificeerd door Travelife.

Dit betekent dat een onafhankelijke auditor heeft beoordeeld dat All for Nature Travel als reisorganisatie al 10 jaar lang voldoet aan meer dan 200 duurzaamheidscriteria die betrekking hebben op ons interne beleid en management, productassortiment, internationale handelspartners en consumentenvoorlichting. Steeds belangrijker wordt daarbij het beïnvloeden van de hele keten!

Daarbij vinden we het niet alleen belangrijk dat onze eigen reizen duurzaam zijn, wij hopen er toe bij te dragen dat ook andere reisorganisaties aandacht krijgen voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Want alleen als de sector verduurzaamt, zullen bestemmingen de moeite waard blijven om naartoe te reizen. In 2014 waren wij een van de eerste reisorganisaties, inmiddels zijn meerdere reisorganisaties ons gevolgd. Travelife Certified betekent ook dat wij hiermee voldoen aan de allerhoogste GSTC duurzaamheidsstandaard voor de reisbranche.
De GSTC zijn internationaal erkende criteria voor duurzaam toerisme. GSTC is vergelijkbaar met de keurmerken voor verantwoord hout en duurzame vis, FSC en MSC. Als duurzame reisorganisatie doen wij bovendien een stap verder door 5% van de omzet die wij realiseren terug te investeren in natuurbescherming. Zo weet de reiziger zeker dat zijn reis bijdraagt aan het behoud van de natuur en haar dierenleven.

Meer weten? Lees hier ons duurzaamheidsverslag met de mijlpalen in 2023

WordPress Cookie Plug-in door Real Cookie Banner